Liontech

Τεχνικός Υπολογιστών

Αρχική / Διάφορα / Τεχνικός Υπολογιστών

 Εγκατάσταση καινούργιου εκτυπωτή ;

 Επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται
με εκτυπωτή ή περιφερειακές συσκευές ;

 Επισκευή υπολογιστή ή laptop ;

 Συναρμολόγηση - Αναβάθμιση ;

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με το αντικείμενο ενός τεχνικού υπολογιστών.

  • Σύνθεση εξαρτημάτων σε καινούργιο υπολογιστή και συμβουλές στην έρευνα αγοράς.
  • Συναρμολόγηση εξαρτημάτων σε καινούργιο υπολογιστή.
  • Εγκατάσταση καινούργιου εκτυπωτή (ή πολύ μηχάνημα).
  • Εγκατάσταση καινούργιου υπολογιστή.
  • Εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών (ηχεία, κάμερα, headsets, κτλ).
  • Εκμάθηση λειτουργιών εκτυπωτή.
  • Εκμάθηση λειτουργιών υπολογιστή.
  • Εκμάθηση λειτουργιών περιφερειακών συσκευών.
  • Επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με εκτυπωτή ή περιφερειακές συσκευές
  • Εγκατάσταση προγραμμάτων (απαραίτητη προυπόθεση να συνοδεύονται από τις νόμιμες άδειες χρήσης).

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ραντεβού έτσι ώστε να περάσετε από το εργαστήριο μας. 

Βρείτε εδώ οδηγίες για να έρθετε στο εργαστήριο μας καθώς και το ωράριο λειτουργίας.


Όσο αφορά το Service υπολογιστών αναλαμβάνουμε:


Το εργαστήριο μας με έδρα την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σχετίζεται με τον υπολογιστή ή το laptop σας.

Η διάγνωση επισκευής στο χώρο μας είναι δωρεάν ! Αξιολογήσεις - Η καλύτερη απόδειξη !

Η καλύτερη απόδειξη και ο βασικός λόγος για να μας επιλέξετε είναι οι αξιολογήσεις των πελατών μας. 

Δείτε εδώ τις αξιολογήσεις στους χάρτες της Google.

Δείτε εδώ τις κριτικές στο Facebook.

Δείτε εδώ όλες τις αξιολογήσεις.

Ενδεικτικά κάποιες από τις αξιολογήσεις:


"Οδηγήθηκα στις υπηρεσίες της LionTech αναζητώντας στο διαδίκτυο υποστήριξη για σύνδεση 2 εκτυπωτών στο laptop. Ένας λόγος που απευθύνθηκα εκεί ήταν τα θετικά σχόλια που διάβασα στο site από πελάτες, κάτι που επιβεβαιώθηκε απόλυτα συνομιλώντας και γνωρίζοντας προσωπικά τον κύριο Τριανταφυλλίδη. Ευγενέστατος, ικανός και πρόθυμος να εξηγήσει πολύ περισσότερα πράγματα στον πελάτη του από εκείνα για τα οποία ζητήθηκε η βοήθεια του. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη τόσο από την εργασία για την οποία τον κάλεσα, αλλά και γιατί παράλληλα με καθοδήγησε σε διάφορα ζητήματα όσον αφορά τον υπολογιστή, κι όλα αυτά σε πολύ οικονομική τιμή ! Πιστεύω ότι βρήκα έναν αξιόπιστο συνεργάτη για το μέλλον, τον οποίο ανεπιφύλακτα θα πρότεινα σε φίλους η γνωστούς."

 Ο. Στέλλα

Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Είναι πραγματικά σπάνιο να συναντώ ανθρώπους σαν και εσάς με επαγγελματισμό και καλή διάθεση. Πολύ σπάνια και τα δύο τόσο για την χώρα μας όσο και για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι. Η αρχική πολύ θετική εντύπωση που είχαμε με τον σύζυγο μου για τις υπηρεσίες που μας παρείχατε απλά επιβεβαιώνεται με κάθε επικοινωνία που έχουμε μαζί σας και ενισχύεται όλο και περισσότερο. Πραγματικά ξεχωρίζει αυτό που κάνετε και αυτό μεταδίδεται."

 Ρ. Τριανταφυλλιά

Σουρωτή, Θεσσαλονίκη


"Αν και η επιλογή του κου Τριανταφυλλίδη δεν ήτανε τυχαία, αφού επικοινώνησα μαζί του μετά από σύσταση παλαιότερου πελάτη του, ο τρόπος που χειρίστηκε και ολοκλήρωσε την δουλειά που του ανέθεσα με άφησε έκπληκτο. Οξυδερκής με εξαιρετική γνώση του αντικειμένου του, απίστευτη αντίληψη και μεθοδικότητα στον τρόπο που λειτουργεί και με μια επιχειρηματική ηθική που δυστυχώς λείπει από πολλούς … επαγγελματίες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !!!"

 Κ. Απόστολος

Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Λύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα σύνδεσης internet μέσα στην τριόροφη κατοικία μου τα οποία με ταλαιπωρούσαν με κακό internet και κακές συνδέσεις σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες με αποτέλεσμα να υποβαθμίζονται οι υπηρεσίες μου. Σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει υποστήριξη πελάτη τηλεφωνικά με συνέπεια και προθυμία για τα τυχόν μικροπροβλήματα που προκύπτουν και αυτό με γεμίζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στις ηλεκτρονικές μου εργασίες και το εκτιμώ αφάνταστα. Βρήκα το κοστολόγιο του πολύ λογικό και το επίπεδο παροχής υπηρεσιών πολύ υψηλό - αυτό ειναι πολύ ενθαρρυντικό για τις ημέρες που διανύουμε. Ο Χρήστος Τριανταφυλλίδης ειναι ένας συνεργάτης που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί, γιατί τον διακρίνει η άριστη επαγγελματική κατάρτιση, η συνέπεια και η αγάπη για αυτό που κάνει. Είμαι ευγνώμων !"

 Α. Μπέτυ

Σουρωτή, Θεσσαλονίκη


"Ο κος Τριανταφυλλίδης στην μέχρι στιγμής συνεργασία μας αποτελεί για μένα τον ιδανικό σύμβουλο και τεχνικό σε ότι αφορά τους Η/Υ και τα ψηφιακά συστήματα λειτουργίας γραφείου. Συνεπέστατος στη δουλειά του, εξυπηρετικός, συνδυάζει την αξιοπιστία που επιδιώκω με την ταχύτητα παράδοσης πάντα σε λελογισμένες τιμές. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει έτσι !"

 Χ. Πάρης

Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις άψογες υπηρεσίες και την συνέπεια σας. Η εγκατάσταση του VDSL router έγινε με απόλυτη επιτυχία ! Η επιμονή σας στην επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν ήταν απρόσμενα ευχάριστη. Περιττό να πω ότι είμαστε ενθουσιασμένοι αφού όλες οι συσκευές που έχουμε στο σπίτι είναι συνδεδεμένες και απόλυτα συγχρονισμένες (iPad, Smartphone, Samsung Smart TV). Ευχαριστούμε θερμά !"

 Κ. Μαργαρίτα

Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Δεν είμαι απ' αυτούς που ψάχνουν ευκαιρία να σχολιάσουν η να γράψουν την αρνητική η θετική τους άποψη ζώντας σένα κόσμο που θα τον χαρακτήριζα επιεικώς της "απόλυτης μετριότητας" σχετικά με την τεχνική υποστήριξη κι αυτούς που την προσφέρουν....!!! Σήμερα όμως ύστερα από service και την επιδιόρθωση κάποιων μικρών (σχετικός) προβλημάτων που είχε το laptop μου ένοιωσα την ανάγκη να το κάνω. Λοιπόν ο Χρήστος είναι ένας απ αυτούς τους λίγους στον κάθε επαγγελματικό τομέα που "ξέρει τι κάνει" ή αν θες μπορείς και να πεις ότι είναι "ο τύπος που αγαπάει τη δουλειά του" ! ΦΙΛΙΚΟΣ, ΕΥΘΥΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ,ΤΙΜΙΟΣ... ξέρουμε πολύ καλά ότι για να μας συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είμαστε αρκετά τυχεροί !!!"

 Φ. Κώστας

Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Χρησιμοποιώ υπολογιστή από το 1991. Ιδίως την τελευταία δεκαετία εγώ η γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου έχουμε από ένα φορητό υπολογιστή για τις εκπαιδευτικές και άλλες ανάγκες επικοινωνίας μας. Έχω χρειαστεί την βοήθεια και τις γνώσεις πολλών τεχνικών σε αυτό το μεγάλο διάστημα. Ο κ. Χρήστος Τριανταφυλλίδης είναι ένας άριστος επαγγελματίας τεχνικός με ηθική και λογική διαχείριση όλων τον ζητημάτων μίας τέτοιας σχέσης. Η επάρκεια και η συνέπειά του καθώς και η ακρίβεια των αναφορών του είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη μετά από τα πολλά επεισόδια 'επαγγελματισμού' που έχω υποστεί. Θα συνεχίσουμε μαζί !"

 Σ. Ιορδάνης

Θεσσαλονίκη


"O Χρήστος διακατέχεται από αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και άψογο επαγγελματισμό. Είναι εξαιρετικός γνώστης του αντικειμένου και παρέχει συνολικές υπηρεσίες όσον αφορά τον προσωπικό υπολογιστή αλλά και τα πακέτα που τον υποστηρίζουν. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι είναι πάντα διαθέσιμος, ευγενής - customer oriented - φροντίζει για όλα τον πελάτη του ώστε να είναι τελικά ευχαριστημένος. Να διατηρήσεις αυτά τα χαρακτηριστικά και ευχαριστούμε για όσα μέχρι σήμερα μας έχεις δώσει !!"

 Π. Γιώργος

Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Κάποια στιγμή χρειάστηκα την βοήθεια ενός τεχνικού για το προσωπικό μου pc που χρησιμοποιούσα αρκετά και για την εργασία μου. Απευθύνθηκα στην Lion όπου η βοήθεια ήταν άμεση. Οι επιδόσεις του υπολογιστή μου επανήλθαν εντυπωσιακά, οι χρόνοι παράδοσης ήταν γρήγοροι, αλλά και η αξιοπιστία στην τεχνική υποστήριξη επαγγελματική. Με την Lion έχω πάντα έναν τεχνικό που μπορεί ανά πάσα στιγμή να μου δώσει αξιόπιστες λύσεις σε λογικές τιμές."

 Ο. Ελένη

Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Τι Είπαν 
για Εμάς
Στους Χάρτες του Google Δείτε τα σχόλια από αξιολογήσεις καθώς και την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες των Χαρτών του Google.
Στο Facebook Διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας και δείτε την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες του Facebook.
Αξιολογήσεις 
Επισκεπτών

"Άψογη εξυπηρέτηση από τον Κο Τριανταφυλλίδη. Είναι επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Πήγα ένα laptop που είχε αρκετά προβλήματα, ήταν αργό με παλιά windows και πρόβλημα στον φορτιστή και το έκανε καινούργιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της επισκευής με ενημέρωνε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω viber και με φωτογραφίες."

 Κ. Ιωάννης

 
 
Για να μπορέσετε να γράψετε μια αξιολόγηση πρέπει να είστε μέλη της ιστοσελίδας μας.
Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης κάντε είσοδο εδώ: Login
Αν είστε νέο μέλος κάντε εγγραφή εδώ: Εγγραφή
Ο κάθε χρήστης μπορεί να γράψει μόνο μία κριτική και εσείς έχετε ήδη γράψει.
service laptop θεσσαλονικη 231.220.4515, 6945.338.700, [email protected] επισκευη λαπτοπ Θεσσαλονικη
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης

Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού