Liontech

Αξιολογήσεις Επισκεπτών

Αρχική / Γιατί εμάς / Αξιολογήσεις Επισκεπτών
Αξιολογήσεις

 581 αξιολογήσεις στους χάρτες της Google με βαθμό 5

Δείτε τις αξιολογήσεις εδώ


 249 κριτικές στο Facebook με βαθμό 5

Δείτε τις κριτικές εδώ


 705 αξιολογήσεις στη σελίδα μας

Η καλύτερη απόδειξη και ο βασικός λόγος για να μας επιλέξετε είναι οι αξιολογήσεις των πελατών μας. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε παρακάτω κάποιες από αυτές. 

 Μπορείτε να δείτε όλες τις αξιολογήσεις εδώ


"Πρόκειται για σπάνια περίπτωση επαγγελματία που συνδυάζει βαθιά γνώση του αντικειμένου, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ειλικρίνεια και χαμηλές τιμές. Του πήγα φορητό υπολογιστή για τον οποίο άλλοι τεχνικοί μου συνέστησαν να τον πετάξω λόγω εκτεταμένης ζημιάς στην μητρική και κρίθηκε μη συμφέρουσα η επισκευή. Ο κος Τριανταφυλλίδης τον επανέφερε στη ζωή και μου τον παρέδωσε σαν καινούριο. Σε κάθε φάση των παραγγελιών ανταλλακτικών και των επισκευών είχα on-line ενημέρωση και συζήτηση για το επόμενο βήμα λόγω και του ρίσκου μιας επισκευής σημαντικής δυσκολίας. Στο τέλος μου έδωσε πολύ χρήσιμες συμβουλές για την σωστή χρήση. Συνιστώ ανεπιφύλακτα όχι μόνον για τα παραπάνω αλλά διότι οι άνθρωποι που έχουν κάνει το μεράκι τους επάγγελμα είναι απόλυτα πετυχημένοι. Και ο κος Τριανταφυλλίδης είναι ένας από αυτούς. Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ!"

Επισκευή ACER ASPIRE 5552

 Ν. Χρήστος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο κος Τριανταφυλλίδης προσφέρει πράγματι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου οι οποίες δυστυχώς σπανίζουν σήμερα. Πρόκειται για μια προσωπική εταιρεία εστιασμένη στην επισκευή κάθε προβλήματος που αφορά PC και Laptop, με χαρακτηριστικά τον επαγγελματισμό, την ευγένεια, το ήθος και τον σεβασμό προς τον πελάτη, την τεχνογνωσία - εξειδίκευση, την άψογη εξυπηρέτηση και φυσικά το τέλειο και εγγυημένο αποτέλεσμα της επισκευής κάθε κοινού αλλά και σπάνιου προβλήματος του υπολογιστή σας και κυρίως σε λογικότατες τιμές. Με εντυπωσίασε η ταχύτητα εξυπηρέτησης, η ακρίβεια χρόνου στην παράδοση και η διαρκής (σχεδόν online) φωτογραφική ενημέρωση κατά τη διάρκεια της επισκευής. Το πρόβλημα στο 8 ετών Toshiba Laptop 13'' που του παρέδωσα ήταν οι σπασμένες βάσεις των μεντεσέδων της οθόνης, οι οποίοι πίεζαν και είχαν ανοίξει τα πλαστικά βάσης και οθόνης. Το laptop φαινόταν έτοιμο να διαλυθεί ! Η πρωτοποριακή αποκατάσταση με βίδες με τρόπο που αισθητικά δεν ενοχλούν καθώς καλύπτονται έντεχνα με σιλικόνη και επαναφέρουν την αρχική στιβαρότητα είναι εντυπωσιακή ! Πρόκειται για έναν τίμιο και άξιο επαγγελματία τον οποίο θα συστήνω ανεπιφύλακτα στο εξής !"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE U500-1FN

 Κ. Δημήτριος
Θεσσαλονίκη


"Χαίρομαι για την εμπειρία μου με την LionTech. Άμεση ενημέρωση για το πρόβλημα του laptop μου, και σωστή κατεύθυνση στο να μην προχωρήσω στην επισκευή του καθώς οικονομικά δεν θα με συνέφερε. Το πρόβλημα ήταν η μητρική πλακέτα. Το laptop (Dell) ήταν 2,5 ετών με περίπου 20 ώρες λειτουργίας τον μήνα. Η επικοινωνία μου με τη Dell ήταν από μηδαμινή έως ελάχιστη. Για να επανέλθω στην LionTech, δεν μου πήραν καθόλου χρήματα για τον χρόνο που ξοδέψανε για την διάγνωση της βλάβης. Πραγματικά χαίρομαι για την εμπειρία μου μαζί τους, και από εδώ και πέρα θα τους συστήνω σε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει οποιαδήποτε βλάβη. Όσο για τη Dell? Πότε ξανά!!! Ήδη προχώρησα σε αγορά laptop άλλης εταιρίας (Toshiba)"

Επισκευή DELL INSPIRON 15, P51F

 Π. Μιχάλης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Βρήκα το LionTech κυριολεκτικά κατά τύχη - είναι 2 λεπτά απ'το σπίτι μου! Σήμερα πήρα το 3ο laptop που άφησα για επισκευή και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαι ιδιαίτερα τυχερός. Επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση με εξαιρετικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Άψογη συμπεριφορά στον πελάτη, με συνεχή ενημέρωση μέσω sms & email, τόσο για την κατάσταση του υπολογιστή (βήμα βήμα με φωτογραφίες), όσο και για όλες τις δυνατές επιλογές - τέλος, φιλικές τιμές. Ευχαριστώ ξανα τον κ. Τριανταφυλλίδη - ειδικά την 1η φορά (lenovo) κυριολεκτικά μας έσωσε! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Καλή συνέχεια"

Επισκευή DELL VOSTRO 15 5568

 Μ. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο κ. Τριανταφυλλίδης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Μας έλυσε ένα πρόβλημα, το οποία η ίδια η εταιρεία αγνοούσε για μήνες. Μας ενημέρωνε για κάθε τι που προέκυπτε με τον υπολογιστή, μέσω μηνυμάτων και email και οι τιμές του είναι παραπάνω από προσιτές!!! Είναι σωστός επαγγελματίας."

Επισκευή Desktop PC

 Β. Όλγα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός συνοδευόμενος με προσωποκεντρική προσέγγιση. Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος μου είχα άμεση ενημέρωση συνοδευόμενη με κοστολόγηση. Προτείνω ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή Desktop PC

 Κ. Θεόφιλος
Θέρμη, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Λογικές τιμές. Με έκανε εντύπωση που μέσω viber ενημερωνόμουν για τις εργασίες που γινόντουσαν στο pc... Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή LENOVO B5400, 20278

 Π. Γιάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματική δουλειά!! Γρήγορη εξυπηρέτηση!! Ο κύριος Τριανταφυλλίδης μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την ορθή συντήρηση του λάπτοπ."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L855-16H

 Κ. Αντώνιος
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας, φοβερή δουλειά (ένα παλιό lenovo που μάλλον θα πήγαινε για ανακύκλωση με ελάχιστα χρήματα ξανά έγινε σαν καινούριο). Αξιοπιστία που δύσκολα την βρίσκεις στη Ελλάδα. Συστήνεται ανεπιφύλαχτα"

Επισκευή LENOVO G500, 20236

 Π. Αγνή
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικη δουλειά, άριστος επαγγελματίας, κάτι που δυστυχώς σπανίζει στις μέρες μας. Συνίσταται ανεπιφύλακτα για λόγους συνέπειας, αξιοπιστίας, εξυπηρέτησης, κόστους και καλής δουλειάς"

Επισκευή DELL INSPIRON 15-7559

 Π. Θανάσης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματισμός, συνεχής ενημέρωση μέσω μηνυμάτων SMS και what's app, εξυπηρέτηση και αποτελεσματικότητα, διαθέτοντας όσο χρόνο χρειάζεται για να δώσει εξηγήσεις στον πελάτη."

Επισκευή SONY VAIO PCG-71911M

 Π. Κυριάκος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή γνώση του επαγγέλματος, εξαιρετική και προσεγμένη δουλειά με ευγένεια και συνέπεια κύρια χαρακτηριστικά ενός σωστού επαγγελματία!"

Επισκευή Desktop PC

 Σ. Αθηνά
Θεσσαλονίκη

 Μπορείτε να δείτε όλες τις αξιολογήσεις εδώ

Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Τι Είπαν 
για Εμάς
Στους Χάρτες του Google Δείτε τα σχόλια από αξιολογήσεις καθώς και την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες των Χαρτών του Google.
Στο Facebook Διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας και δείτε την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες του Facebook.
Αξιολογήσεις 
Επισκεπτών

"Άψογη εξυπηρέτηση από τον Κο Τριανταφυλλίδη. Είναι επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Πήγα ένα laptop που είχε αρκετά προβλήματα, ήταν αργό με παλιά windows και πρόβλημα στον φορτιστή και το έκανε καινούργιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της επισκευής με ενημέρωνε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω viber και με φωτογραφίες."

 Κ. Ιωάννης

 
 
Για να μπορέσετε να γράψετε μια αξιολόγηση πρέπει να είστε μέλη της ιστοσελίδας μας.
Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης κάντε είσοδο εδώ: Login
Αν είστε νέο μέλος κάντε εγγραφή εδώ: Εγγραφή
Ο κάθε χρήστης μπορεί να γράψει μόνο μία κριτική και εσείς έχετε ήδη γράψει.
service laptop θεσσαλονικη 231.220.4515, 6945.338.700, [email protected] επισκευη λαπτοπ Θεσσαλονικη
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης

Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού