Liontech

Γιατί εμάς

Αρχική / Γιατί εμάς
Γιατί Εμάς

Η εταιρεία LionTech ξεκίνησε το 2010 να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες service υπολογιστών και laptop στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του service και της πληροφορικής γενικότερα, γνωρίζουμε πολύ καλά το συγκεκριμένο αντικείμενο και τις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες του.

Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε μαζί σας το όραμα μας για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε προσιτές τιμές με μοναδικό γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Θα χαρούμε να βοηθήσουμε δίνοντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το desktop PC, το laptop, το PS4 ή PS5 PlayStation, ή το XBox σας.


Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες σε Χαμηλές Τιμές !

 Φιλοσοφία

  • Σεβασμός
  • Ειλικρίνεια
  • Συνέπεια
  • Αξιοπιστία στην επικοινωνία

 Όραμα μας

  • Να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην εξυπηρέτηση του πελάτη
  • Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε προσιτές τιμές

 711 αξιολογήσεις στους χάρτες της Google με βαθμό 5

Δείτε τις αξιολογήσεις εδώ


 257 κριτικές στο Facebook με βαθμό 5

Δείτε τις κριτικές εδώ


 835 αξιολογήσεις στη σελίδα μας

Η καλύτερη απόδειξη και ο βασικός λόγος για να μας επιλέξετε είναι οι αξιολογήσεις των πελατών μας. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε παρακάτω κάποιες από αυτές. 

 Μπορείτε να δείτε όλες τις αξιολογήσεις εδώ


"Ο κος Τριανταφυλλίδης προσφέρει πράγματι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου οι οποίες δυστυχώς σπανίζουν σήμερα. Πρόκειται για μια προσωπική εταιρεία εστιασμένη στην επισκευή κάθε προβλήματος που αφορά PC και Laptop, με χαρακτηριστικά τον επαγγελματισμό, την ευγένεια, το ήθος και τον σεβασμό προς τον πελάτη, την τεχνογνωσία - εξειδίκευση, την άψογη εξυπηρέτηση και φυσικά το τέλειο και εγγυημένο αποτέλεσμα της επισκευής κάθε κοινού αλλά και σπάνιου προβλήματος του υπολογιστή σας και κυρίως σε λογικότατες τιμές. Με εντυπωσίασε η ταχύτητα εξυπηρέτησης, η ακρίβεια χρόνου στην παράδοση και η διαρκής (σχεδόν online) φωτογραφική ενημέρωση κατά τη διάρκεια της επισκευής. Το πρόβλημα στο 8 ετών Toshiba Laptop 13'' που του παρέδωσα ήταν οι σπασμένες βάσεις των μεντεσέδων της οθόνης, οι οποίοι πίεζαν και είχαν ανοίξει τα πλαστικά βάσης και οθόνης. Το laptop φαινόταν έτοιμο να διαλυθεί ! Η πρωτοποριακή αποκατάσταση με βίδες με τρόπο που αισθητικά δεν ενοχλούν καθώς καλύπτονται έντεχνα με σιλικόνη και επαναφέρουν την αρχική στιβαρότητα είναι εντυπωσιακή ! Πρόκειται για έναν τίμιο και άξιο επαγγελματία τον οποίο θα συστήνω ανεπιφύλακτα στο εξής !"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE U500-1FN

 Κ. Δημήτριος
Θεσσαλονίκη


"Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την άψογη εξυπηρέτηση κατά την επίσκεψη μου στο κατάστημα σας και την συντήρηση - επισκευή του φορητού μου Η/Υ. Δεν είμαι σε θέση να τις κρίνω τις τεχνικές σας γνωσεις, όμως εντυπωσιάσθηκα από τον τροπο που μου εξηγήσατε για το πρόβλημα του Η/Υ μου και για το τι ακριβώς θα επισκευάσετε - συντηρήσετε. Η ενημέρωση μου συνεχίσθηκε κατά την παραλαβή, όπου με τις φωτογραφίες του υπολογιστή μου κατά την φάση της συντηρησης κατανόησα πλήρως τι είχε συμβεί. Θεωρώ ότι ο τρόπος που λειτουργείτε είναι αυτός που όλοι θα επιθυμούσαμε να βλέπουμε σε κάθε συναλλαγή μας με τεχνικούς διαφόρων ειδικοτήτων. Είναι ο τρόπος που λειτουργούν αντιστοιχα οι προηγμένες χώρες, με την διαφορά ότι η επιστημονική μας κατάρτιση βρίσκεται αρκετά υψηλότερα από το προσωπικό των χωρών αυτών. Θα σας συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε γνωστούς και φίλους. Σας ευχαριστώ και πάλι."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C660-11H

 Κ. Νικόλαος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο κύριος Τριανταφυλλίδης, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Δυστυχώς για εμένα έχω πρόσφατη σύγκριση με άλλους 'επαγγελματίες', συναδέλφους του. Ανέλαβε αλλαγή SSD και format, σε Laptop του 2013, το οποίο άνοιγε σε 5-7 λεπτά και έκλεινε σε άλλα τόσα. Το multitasking ήταν βάσανο και γενικότερα είχε αρκετά προβλήματα στις ταχύτητες αν και i5. Το είχε έτοιμο σε 24 ώρες με έξτρα μπόνους την διάρκεια της μπαταρίας από 2-3 λεπτά και αδυναμία μεταφοράς του από μπρίζα σε άλλη (αλλαγή σημείου εργασίας), σε 25-30. Το λάπτοπ πετάει!!!! Εκεί όπου είχε πάει προηγουμένος 2 εβδομάδες δεν είχαν κάνει τίποτα."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L850-1VC

 Κ. Ευστάθιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επισκέφθηκα την liontech για πρώτη φορά. Η εξυπηρέτηση ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Καθ'όλη την διάρκεια της επισκευής του laptop είχα ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών. Οι χρεώσεις είναι απόλυτα λογικές και σε συνδυασμό με την άψογη συμπεριφορά του κ Τριανταφυλλίδη δημιουργούν μοναδικό συνδυασμό Value for Money που προσωπικά δεν έχω ξανασυναντήσει. H liontech τελικά είναι ένας κρυμμένος θησαυρός στην Καλαμαριά για όλους τους χρήστες υπολογιστών."

Επισκευή TURBO-X TW9

 Δ. Παναγιώτης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

 Μπορείτε να δείτε όλες τις αξιολογήσεις εδώ.


Γρήγορη Παράδοση
Γρήγορη Παράδοση
Σας παραδίδουμε τον υπολογιστή ή το laptop σας την ίδια μέρα ή το αργότερο σε 2 εργάσιμες.
Εγγύηση Σωστής Λειτουργίας
Εγγύηση Σωστής Λειτουργίας
Με την ολοκλήρωση της επισκευής του υπολογιστή ή του laptop σας, παρέχουμε εγγύηση σωστής λειτουργίας.
Φωτογραφίες Πριν και Μετά
Φωτογραφίες Πριν και Μετά
Όσες φορές έχετε πάει τον υπολογιστή ή το laptop σας στον τεχνικό, δεν έχει τύχει να αναρωτηθείτε εάν όντως έγιναν οι εργασίες του service;
Βιβλίο Service
Βιβλίο Service
Το αυτοκίνητο σας συνοδεύεται από το επίσημο βιβλίο service του κατασκευαστή. Γιατί να μην έχει βιβλίο service και η συσκευή σας;
Υψηλή Ποιότητα σε Χαμηλές Τιμές
Υψηλή Ποιότητα σε Χαμηλές Τιμές
Το καλό είναι πάντα και ακριβό; Όχι δεν πιστεύουμε ότι το καλό είναι πάντα και ακριβό για αυτό και κρατάμε χαμηλά τις τιμές. Υψηλό Value For Money.
Εξυπηρέτηση με Συνέπεια
Εξυπηρέτηση με Συνέπεια
Προσωπική εξυπηρέτηση, με συνέπεια και επαγγελματισμό! Στο εργαστήριο μας δεν ταλαιπωρήστε από καθυστερήσεις σε ουρές ή από απρόσωπη εξυπηρέτηση.
Αξιολογήσεις Επισκεπτών
Αξιολογήσεις Επισκεπτών
Η καλύτερη απόδειξη και ο βασικός λόγος για να μας επιλέξετε είναι οι αξιολογήσεις των πελατών μας.
Αγαπάμε αυτό που κάνουμε
Αγαπάμε αυτό που κάνουμε
Δεν είναι δουλειά, είναι μεράκι !Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Τι Είπαν 
για Εμάς
Στους Χάρτες του Google Δείτε τα σχόλια από αξιολογήσεις καθώς και την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες των Χαρτών του Google.
Στο Facebook Διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας και δείτε την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες του Facebook.
Αξιολογήσεις 
Επισκεπτών

"Άψογη εξυπηρέτηση από τον Κο Τριανταφυλλίδη. Είναι επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Πήγα ένα laptop που είχε αρκετά προβλήματα, ήταν αργό με παλιά windows και πρόβλημα στον φορτιστή και το έκανε καινούργιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της επισκευής με ενημέρωνε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω viber και με φωτογραφίες."

 Κ. Ιωάννης

 
 
Για να μπορέσετε να γράψετε μια αξιολόγηση πρέπει να είστε μέλη της ιστοσελίδας μας.
Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης κάντε είσοδο εδώ: Login
Αν είστε νέο μέλος κάντε εγγραφή εδώ: Εγγραφή
Ο κάθε χρήστης μπορεί να γράψει μόνο μία κριτική και εσείς έχετε ήδη γράψει.
service laptop θεσσαλονικη 231.220.4515, 6945.338.700, [email protected] επισκευη λαπτοπ Θεσσαλονικη
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης

Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού