Liontech

Αναβαθμίσεις Laptop

Αρχική / Διάφορα / Αναβαθμίσεις Laptop

 Το laptop σας είναι αργό ;

 Τα προγράμματα αργούν επίσης ;

 Θέλετε συμβουλές για οικονομική αναβάθμιση ;

Σας παρέχουμε συμβουλές σχετικά με την αναβάθμιση του laptop σας.

Αναλυτικά:

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση των εξαρτημάτων και σας το παραδίδουμε έτοιμο προς χρήση.

Το εργαστήριο μας με έδρα την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή ή εργασία σχετίζεται με το laptop σας.

Η διάγνωση στο χώρο μας είναι δωρεάν !

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ραντεβού. Βρείτε εδώ οδηγίες για να έρθετε στο εργαστήριο μας καθώς και το ωράριο λειτουργίας. 


Δείτε επίσης

 Θέλετε να κάνετε το laptop σας πιο γρήγορο ;

 Αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD

Το laptop σας μπορεί να γίνει έως και 40% πιο γρήγορο, με την αντικατάσταση του σκληρού σας δίσκου HDD με δίσκo νέας γενιάς SSD σε συνδυασμό με το Format.

Οι δίσκοι SSD δεν έχουν μηχανικά μέρη και γράφουν απευθείας πάνω σε μνήμη, με αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακά γρήγορη η απόκριση του laptop σε όλες τις λειτουργίες του (έως και 40% πιο γρήγορη απόκριση από την εργοστασιακή).

Περισσότερα...


Δείτε επίσης

 Το laptop σας ανεβάζει θερμοκρασία ;

 Ακούγεται θόρυβος από το εσωτερικό του ;


Εσωτερικός Καθαρισμός Laptop

Εσωτερικός Καθαρισμός Laptop

Εάν ανεβάζει θερμοκρασία ή ακούγεται θόρυβος από το εσωτερικό του τότε χρειάζεται εσωτερικό καθαρισμό με εγκατάσταση θερμο-αγώγιμης πάστας. Περισσότερα...

Εάν έχει χαλάσει το ανεμιστηράκι αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του με καινούργιο ανταλλακτικό και εγγύηση σωστής λειτουργίας. Περισσότερα...


Εάν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε ίσως σας ενδιαφέρουν: Αξιολογήσεις - Η καλύτερη απόδειξη !

Η καλύτερη απόδειξη και ο βασικός λόγος για να μας επιλέξετε είναι οι αξιολογήσεις των πελατών μας. 

Δείτε εδώ τις αξιολογήσεις στους χάρτες της Google.

Δείτε εδώ τις κριτικές στο Facebook.

Ενδεικτικά κάποιες από τις αξιολογήσεις:


"Άψογος Επαγγελματίας!! Χρειάστηκε να αναβαθμίσω το laptop μου και επικοινώνησα με το εν λόγω κατάστημα. Ο κ.Τριανταφυλλίδης μου έλυσε όλες τις απορίες μου και μου είπε τι χρειάζεται το laptop για να αναβαθμιστεί. Κλείσαμε ραντεβού το οποίο τηρήθηκε ακριβώς και έκανε όλες τις απαραίτητες εργασίες. Η τιμή που μου χρέωσε ήταν πάρα πολύ καλή και η δουλειά του άψογη!!! Όποιος λοιπόν χρειάζεται τεχνικό υπολογιστών τον συστήνω ανεπιφύλακτα!! Άψογος επαγγελματίας, πολύ καλές τιμές, και έτοιμος να εξυπηρετήσει τον πελάτη!!"

 Α. Κώστας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση, επαγγελματική προσέγγιση και γνώσεις επί του αντικειμένου. Παράδοση στην προγραμματισμένη ώρα και πολύ προσιτές τιμές. Το λάπτοπ μου είναι σαν καινούργιο. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να βλέπετε step-by-step τις διάφορες εργασίες όσον αφορά το hardware, μέσω φωτογραφιών. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Προτείνω ανεπιφύλακτα να διαλέξετε το συγκεκριμένο μέρος για τις επισκευές / επιδιορθώσεις / αναβαθμίσεις κτλ. του υπολογιστή σας."

 Τ. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστος επαγγελματίας, ταχύτατη εξυπηρέτηση, άψογη δουλειά. Εσωτερικός καθαρισμός laptop, αλλαγή σκληρού δίσκου με ταυτόχρονη αναβάθμιση της ταχύτητας. Ευχαριστώ πολύ, σας προτείνω ανεπιφύλακτα!!!"

 X. Αλέξανδρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Η επισκευή και παράλληλη αναβάμιση του Laptop VAIO έγινε σε συνθήκες πίεσης χρόνου αλλά χωρίς καμία έκπτωση στον επαγγελματισμό και στην ποιότητα δουλειάς που και τα δύο ήταν ΑΡΙΣΤΑ.. Δηλώνω απολύτως ικανοποιημένος."

 Σ. Αργύρης
Θεσσαλονίκη


"Η τεχνογνωσία και η εξυπηρέτηση είναι μοναδική, αυτό που έκανε για μένα τη διαφορά είναι η προσαρμογή ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Είμαι πολύ απαιτητικός χρήστης όσον αφορά το laptop μου και έλαβα ανάλογα αντιμετώπιση, προσαρμόζοντας και αναβαθμίζοντας τη συσκευή μου σε ένα ταχύτατο εργαλείο για τη δουλειά μου! Το ευχαριστώ είναι απλά λίγο."

 O. Ηλίας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Απίστευτη διαφορά στο laptop μου. Ο καθαρισμός και η αναβάθμιση λειτούργησαν άψογα. Μπράβο στα παιδιά που πέραν από την καλή δουλειά, είναι ευγενέστατα και εξυπηρετικά!"

 Β. Νίκος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Δείτε εδώ όλες τις αξιολογήσεις.
Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Τι Είπαν 
για Εμάς
Στους Χάρτες του Google Δείτε τα σχόλια από αξιολογήσεις καθώς και την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες των Χαρτών του Google.
Στο Facebook Διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας και δείτε την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες του Facebook.
Αξιολογήσεις 
Επισκεπτών

"Άψογη εξυπηρέτηση από τον Κο Τριανταφυλλίδη. Είναι επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Πήγα ένα laptop που είχε αρκετά προβλήματα, ήταν αργό με παλιά windows και πρόβλημα στον φορτιστή και το έκανε καινούργιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της επισκευής με ενημέρωνε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω viber και με φωτογραφίες."

 Κ. Ιωάννης

 
 
Για να μπορέσετε να γράψετε μια αξιολόγηση πρέπει να είστε μέλη της ιστοσελίδας μας.
Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης κάντε είσοδο εδώ: Login
Αν είστε νέο μέλος κάντε εγγραφή εδώ: Εγγραφή
Ο κάθε χρήστης μπορεί να γράψει μόνο μία κριτική και εσείς έχετε ήδη γράψει.
service laptop θεσσαλονικη 231.220.4515, 6945.338.700, [email protected] επισκευη λαπτοπ Θεσσαλονικη
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης

Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού