Liontech

Αξιολογήσεις

Αρχική / Διάφορα / Αξιολογήσεις
Αξιολογήσεις

 581 αξιολογήσεις στους χάρτες της Google με βαθμό 5

Δείτε τις αξιολογήσεις εδώ


 249 κριτικές στο Facebook με βαθμό 5

Δείτε τις κριτικές εδώ


 705 αξιολογήσεις επισκεπτών στη σελίδα μας

Δείτε τις αναλυτικά παρακάτω:

Επειδή ο αριθμός των αξιολογήσεων είναι μεγάλος είναι δύσκολο να εμφανίζονται όλες σε μία σελίδα. 

Για το λόγο αυτό δημιούργησαμε και 2η σελίδα αξιολογήσεων.


"Άριστη εξυπηρέτηση, ο κ.Τριανταφυλλίδης ήταν κατατοπιστικός και πρόθυμος σε κάθε μας επικοινωνία. Το λάπτοπ δυστυχώς δε σώθηκε, διότι ως επαγγελματίας μας ενημέρωσε ότι, πέρα από τις αρχικές παρεμβάσεις (πάστα κτλ), μόνο "μπάλωμα" τριμήνου θα μπορούσε να γίνει. Παρόλα αυτά μας ανέλυσε διεξοδικά κάθε επιλογή και λύση, ώστε να σωθεί ό,τι γινόταν. Τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα." 

Επισκευή DELL INSPIRON 5558

 Β. Κωνσταντίνα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Γρήγορη εξυπηρέτηση, καλές τιμές, συνεχής ενημέρωση κατα την διάρκεια της επισκευής μέσω μηνυμάτων και φωτογραφιών, με μεγαλη γνώση στο αντικείμενο και πάνω απο όλα εξυπηρετικός και πρόθυμος να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσα και να σε συμβουλευσει για την σωστή συντήρηση του μηχανήματος, χωρίς να προσπαθεί να σου ανεβάσει το κόστος λέγοντας σου πραγματα που δεν είναι απαραίτητα!!" 

Επισκευή Lenovo G50

 Γ. Τάσος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστος! Συνεχή και λεπτομερής ενημέρωση για τα πάντα, πολύ καλή τιμή και γρήγορος! Και να προσπαθούσα δεν θα μπορούσα να βρω κάτι αρνητικό από την εμπειρία, απλως εξαιρετικός! Τα 5 αστέρια τα αξίζει και με το παραπάνω" 

Επισκευή DESKTOP PC CUSTOM

 Π. Στυλιανός
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη εξυπηρέτηση από τον κ. Τριανταφυλλίδη για ακόμη μία φορά. Αρχικά η ενημέρωση του ήταν λεπτομερής. Είχε το αρχείο με τις προηγούμενες επισκευές που έκανε στον υπολογιστή και αμέσως με συμβούλεψε για το πρόβλημα του υπολογιστή μου βλέποντας το ιστορικό των επισκευών. Μέσα σε 2 μέρες ο υπολογιστής ήταν έτοιμος, αφού μου είχε κάνει ενδελεχή ενημέρωση για τα βήματα της επισκευής με φωτογραφίες και ανάλυση των βημάτων. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και μπορείς να τον εμπιστευτείς ότι θα κάνει ό,τι ακριβώς χρειάζεται χωρίς να προσπαθήσει να σου φορτώσει "εργασίες ή επισκευές" που δεν χρειάζονται. Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους!" 

Επισκευή Lenovo G50

 Σ. Παναγιώτα 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη εξυπηρέτηση και πάρα πολύ καλή και εμπεριστατωμενη ενημέρωση. Γενικά, μια πολύ ευχάριστη εμπειρία από την επίσκεψη στο κατάστημα του κ. Τριανταφυλλιδη. Με συνεχή και λεπτομερή ενημέρωση για κάθε απαιτούμενη εργασία-επισκευή στον υπολογιστή. Και με πολύ προσιτές και εύλογες αμοιβές για την παρεχόμενη εργασία. Συγχαρητήρια. Το συστήνω ανεπιφύλακτα..." 

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C660-1PH, PSC1QE-00400GGE

 Κ. Πέτρος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Για αρκετό καιρό στο Playstation 4 ακουγόταν έντονος θόρυβος και ανέβαζε θερμοκρασία .Εξαιρετική εξυπηρέτηση από έναν συνεπέστατο επαγγελματία. Γρήγορος με συνεχής ενημέρωση (φωτογραφικό υλικό) και σε πολύ καλή τιμή. Θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα." 

Επισκευή SONY PLAYSTATION 4 PRO

 Μ. Σπύρος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αναβάθμιση σε ένα laptop και ένα netbook. Και τα δύο ανανεώθηκαν και πήραν σημαντική παράταση ζωής. Επαγγελματισμός και ταχύτητα εξυπηρέτησης." 

Επισκευή LENOVO G700, 20251

 Κ. Χρήστος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αριστη εξυπηρετηση και γρηγορη .Το μηχανημα δουλευει αψογα" 

Επισκευή DELL Inspiron 3558

 Τ. Μαρία 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Γεια σας σας προτείνω να τον επισκεφτείτε παρά πολύ καλός στην δουλειά του εγώ πηγα την δικιά μου κονσόλα και έμεινα ικανοποιημένος .." 

Επισκευή SONY PLAYSTATION 4 SLIM

 Α. Σάκης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Γρήγορη, σωστή και εξειδικευμένη εργασία. Άψογος επαγγελματίας. Σπανίζουν τέτοιοι επαγγελματίες στις μέρες μας. Τον συστήσω ανεπιφύλακτα." 

Επισκευή SONY VAIO PCG-71314L

 Κ. Περικλής 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξυπηρέτηση άριστη και άκρως επαγγελματική απόλυτα ευχαριστημένος" 

Επισκευή PLAYSTATION 4 SLIM

 Μ. Ιωάννης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αναβάθμιση σε ένα laptop και ένα netbook. Και τα δύο ανανεώθηκαν και πήραν σημαντική παράταση ζωής. Επαγγελματισμός και ταχύτητα εξυπηρέτησης." 

Επισκευή LENOVO G700, 20251

 Κ. Χρήστος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας και άριστος γνώστης σε ότι αφορά τα PC.Πολυ σημαντικό ότι σε ενημερώνει συνεχως για την πορεία της επισκευής του με φωτογραφίες και βίντεο. Πηγα πρόσφατα έναν H/Y που "σερνοταν" στην κυριολεξία γιατί είχε να επισκευαστεί περίπου 8 χρόνια και σε 1 μέρα ολοκλήρωσε την επισκευή του και τον καθαρισμό του εσωτερικά.Τωρα είναι σαν καινούργιος." 

Επισκευή Desktop PC Custom

 Μ. Ευαγγελία 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πήγα για 1η φορά ένα laptop με σπασμένους μεντεσέδες στην οθόνη, από πτώση και έγινε 100% λειτουργικό. Ο τεχνικός έδειξε, μετά την "διάγνωση", να ξέρει τί πρέπει να κάνει, πώς να το διορθώσει και το επισκεύασε γρήγορα και υπεύθυνα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα." 

Επισκευή DELL LATITUDE 3301

 Π. Μαρία 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός τεχνικός και επαγγελματίας και ακόμα πιο εκπληκτικός άνθρωπος. Απο δω και πέρα θα είναι σίγουρα ο μόνιμος και ο προσωπικός μας "ιατρός" των σταθερών και των λάπτοπ μας" 

Επισκευή LENOVO G580, 20157

 Κ. Γιάννης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη εξυπηρέτηση & Επαγγελματισμός" 

Επισκευή LENOVO G50-80, 80L0

 Α. Χαρά 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Γρήγορη εξυπηρέτηση και άψογη δουλειά. Καθαρισμός με όλη την έννοια. Το πήρα σαν καινούργιο. Μπράβο!!" 

Επισκευή LENOVO IDEAPAD L340-15IRH, 81LK

 Χ. Ιωάννης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας! Επιδιόρθωσε το ps4 των παιδιών σε χρόνο ρεκόρ. Τώρα είναι σαν καινούριο! Μας ενημέρωνε τηλεφωνικά και με.φωτογραφικό υλικό για ότι παρέμβαση χρειάστηκε να κάνει. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα και θα τον ξαναεμπιστευτω για ότι πρόβλημα προκύψει στο μέλλον. Ευχαριστούμε πολύ κ Χρήστο!" 

Επισκευή SONY PLAYSTATION 4 SLIM

 Τ. Αλεξάνδρα 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αριστη εξυπηρέτηση, συνέπεια και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ .Τυπικός και ευγενέστατος. Υπήρχε συνεχής ενημέρωση για την πορεία της επισκευής με φωτογραφίες. Πολύ λογικές τιμές.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!" 

Επισκευή SONY VAIO PCG-81212M, 
LENOVO IDEAPAD 100-15IBD, 80QQ

 Τ. Αλέξανδρος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική συνεργασία και δουλειά, πληροφόρηση για κάθε στάδιο της επισκευής, πολύ καλές τιμές και κυρίως επαγγελματικό ήθος! Εύκολη και άμεση επικοινωνία και φιλική εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστώ !" 

Επισκευή LENOVO G585, 20137

 Σ. Δέσποινα 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματισμός συνεχής ενημέρωση άψογος!" 

Επισκευή SONY PLAYSTATION 4 SLIM

 Τ. Κωνσταντίνος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή και ποιοτική εξυπηρέτηση. Εξαιρετικές τιμές. Γρήγορη παράδοση." 

Επισκευή HP 15-ay022nv

 Μ. Κούλα 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Βρήκα το LionTech (το '18 αν δεν κάνω λάθος) κυριολεκτικά κατά τύχη - είναι 2 λεπτά απ'το σπίτι μου! Από τότε πέρασαν περισσότερα λαπτοπ για service, το τελευταίο ένα Dell πριν από μια βδομάδα. Επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση με εξαιρετικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Άψογη συμπεριφορά στον πελάτη, με συνεχή ενημέρωση με sms & email (ή και ζωντανή επικοινωνία μάλιστα την τελευταία φορά!) τόσο για την κατάσταση του υπολογιστή (βήμα βήμα με φωτογραφίες), όσο και για όλες τις δυνατές επιλογές - τέλος, προσιτές τιμές. Ευχαριστώ ξανα τον κ. Τριανταφυλλίδη - ειδικά την 1η φορά (lenovo) κυριολεκτικά μας έσωσε! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Φιλικά, Δημήτρης" 

Επισκευή DELL VOSTRO 15 5568, P62F, P62F001, 8R9HW A01

 Μ. Δημήτρης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση, συνέπεια και επαγγελματισμός στην επισκευή του πλαισίου της οθόνης του υπολογιστή μου το οποίο είχε διαλυθεί εντελώς. Η οθόνη είναι πλέον πλήρως λειτουργική, υπήρχε συνεχής ενημέρωση για την πορεία της επισκευής με φωτογραφίες. Η τιμή της επισκευής ήταν επίσης πολύ λογική και έγινε παράλληλα και καθαρισμός στο εσωτερικό του υπολογιστή μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!" 

Επισκευή HP 15-r219nv

 Δ. Εύη 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματική, άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, με συνεχή και λεπτομερή ενημέρωση για την πορεία της επισκευής του υπολογιστή. Έμεινα επίσης απόλυτα ευχαριστημένη από τη διάθεση του κ. Χρήστου να βοηθήσει ουσιαστικά και να απαντήσει σε όλες μου τις ερωτήσεις, πριν και μετά την επισκευή. " 

Επισκευή ASUS LAPTOP 14

 Τ. Κατερίνα 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας.Το πρωί 11η ώρα παρέδωσα το λάπτοπ μου γιατί δεν συνδεόταν στο WiFi και στις 7 το απόγευμα το παρέλαβα." 

Επισκευή HP 15-r015sv

 Κ. Παναγιώτης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματισμός και αποτελεσματική εξυπηρέτηση!" 

Επισκευή DELL INSPIRON 15 3576

 Μ. Βάγια 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Με αφορμή την επισκευή του λαπτοπ μου θα ήθελα να εκφράσω την αξιολόγηση της υπηρεσίας που δέχτηκα από την lion tech. Πρόκειται για ένα άκρως επαγγελματικό χώρο με άμεση και σωστή εξυπηρέτηση η εμπειρία μου ήταν εξαιρετική και βρήκα άμεσα λύση στο πρόβλημα μου. Σας προτείνω την lion tech ανεπιφύλακτα." 

Επισκευή DELL INSPIRON 15 3543

 Τ. Δωροθέα 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση με πλήρη ενημέρωση για την εξέλιξη της δουλειάς που έγινε πάνω στους Η/Υ (Φωτογραφίες, Link αγοράς)" 

Επισκευή DESKTOP PC CUSTOM

 Ψ. Ρενέ 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αναλυτική ενημέρωση για όλες τις φάσεις επισκευής. Πρωτοφανές για ελληνικά δεδομένα και με απόλυτο επαγγελματισμό." 

Επισκευή LENOVO LEGION Y520-15IKBN

 Μ. Πέτρος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας. Κατά την επισκευή του υπολογιστή μου με ενημέρωνε για τα βήματα και την διαδικασία που ακολουθούσε, μου πρότεινε την πιο συμφέρουσα από οικονομικής πλευράς λύση και μου τον παρέδωσε επιδιορθωμένο σε μόλις μία ημέρα. Παράλληλα, απάντησε αναλυτικά και με υπομονή σε όλες μου τις σχετικές με τον υπολογιστή και την καλή του χρήση ερωτήσεις, ενώ μου έδωσε έναν φάκελο στον οποίο είχε συγκεντρωμένα όλα τα χαρτιά που αφορούν τον υπολογιστή (επισκευές, χαρακτηριστικά, οδηγίες χρηστής διαχείρισης μπαταρίας, ημερομηνία επόμενου σέρβις), κάτι σαν το βιβλίο αυτοκινήτου, όπως είπε χαρακτηριστικά και ο ίδιος ο κ. Τριανταφυλλίδης."

Επισκευή DELL INSPIRON 15 3573, TOSHIBA SATELLITE C855-10M, PSKC8E-00L007GE

 Μ. Ευγενία 
Θεσσαλονίκη


"Τσεκαρε το λαπτοπ μου, το καθαρισε, εκανε format και ενημερωση drivers και μου το παρεδωσε αυθημερον με ενημερωση καθολη τη διαρκεια της διαδικασιας μεσω viber. Συστηνεται ανεπιφυλακτα"

Επισκευή ASUS ROG Zephyrus S17 GX701, GX701L, GX701LXS-HG032T

 Α. Αθανάσιος 
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικος επαγγελματιας, γρηγορος, συνεπης, κατατοπιστικοτατος! τον συστηνω ανεπιφυλακτα!!!"

Επισκευή HP 250 G6

 Θ. Θεοδόσης 
Θεσσαλονίκη


"είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος. επαγγελματίας και πολύ γρήγορος."

Επισκευή DELL INSPIRON 7720, 7720-9941

 Α. Κωνσταντίνος 
Θεσσαλονίκη


"Καταπλητική εξυπηρέτηση! Αψογος επαγγελματίας, συνεχής ενημέρωση μέσω viber για την εξελιξη των διεργασιων,ενδιαφερον για το pc και μερικές μερες μετά την παραδοση για να ειναι σιγουρος οτι ο πελατης μενει ευχαριστημένος, προσιτες τιμές, πολύ φιλικός! Θα τον συνιστούσα ανεπιφυλακτα"

Επισκευή DELL INSPIRON 5558

 Κ. Ελίνα 
Θεσσαλονίκη


"εγινε αλλαγη οθόνης και καθαρισμός στο Laptop aser μου εστελνε κατά την της επισκευής φωτογραφίες σε τι κατάσταση ηταν το Laptop αριστος επαγγελματίας και οι τιμες προσιτές τον συνυστώ ανεπιφύλακτα"

Επισκευή ACER 5732Z, KAWF0

 Ι. Μάκης 
Θεσσαλονίκη


"Πήγα για πρώτη φορά με επιφύλαξη, έφυγα με μια πηγαία διάθεση για διαφήμιση!! Είναι επαγγελματίας σωστός, φερέγγυος! Δεν τον κυνηγάς, σου δείχνει, με τη διαρκή επικοινωνία μαζί σου, ότι υπάρχεις ως ένας σημαντικός πελάτης. Προτείνει, συζητά, δηλαδή σε φροντίζει! Μέσα σε δύο μόλις μέρες παρέλαβα το λάπτοπ μου (φορμάτ, εσωτερικό καθαρισμό, αλλάγή δίσκου, αντικατάσταση άλλων σπασμένων από τη χρήση εξαρτημάτων) σε τέλεια λειτουργία! Συνιστώ ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο κατάστημα! Σας ευχαριστώ θερμά, κ. Τριανταφυλλίδη!"

Επισκευή LENOVO IDEAPAD 300-17ISK, 80QH

 Σ. Σωτήρης 
Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματισμός, απόλυτη συνέπεια, λεπτομερής ενημέρωση, ανυπόκριτη κατανόηση των αναγκών του πελάτη. Συγχαρητήρια!!!"

Επισκευή XBOX ONE X

 Π. Μανώλης 
Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματισμος, άμεση επίλυση του προβλήματος και άψογη συμπεριφορά!"

Επισκευή HP 15-ba036nv

 Π. Άρτεμις 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματική δουλειά με προσοχή στη λεπτομέρεια. Αλλάξαμε τροφοδοτικό σε PC υψηλών επιδόσεων. Το συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή Desktop PC Custom

 Κ. Κωνσταντίνος 
Θεσσαλονίκη


"Έχω ένα xbox one x το οποίο άρχισε να μου κάνει θόρυβο κατάλαβα ότι η αιτία ήταν η θερμοαγωγιμη πάστα όπως και η σκόνη,αποφάσισα να το στείλω για επισκευή,έψαχνα καταστήματα αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι έμπιστο με βάση της αξιολογήσεις,όταν βρήκα το συγκεκριμένο κατάστημα οι αξιολογήσεις και τα σχόλια των πελατών με κάλυψαν υπέρ αρκετά και έτσι προχώρησα στο συγκεκριμένο,δεν το μετάνιωσα,είμαι σίγουρος ότι η δουλειά που έγινε από την liontech δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο κατάστημα,σε μια μέρα παράδοση,υψηλής ποιότητας πάστα και λεπτομερής καθαρισμός,το μεγαλύτερο πρόβλημα πλέον είναι τα απαιτητικά games, warzone,cold war κλπ είναι ο λόγος που οι περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι ίσως η κονσόλα τους χρειάζεται επισκευή,με την liontech πλέον ο ήχος που εμφανιζόταν στα συγκεκριμένα games έχει εξαφανιστεί,ο άνθρωπος έκανε την κονσόλα μου αθόρυβη και τον ευχαριστώ,με κλειστά μάτια liontech"

Επισκευή XBOX ONE X

 Τ. Κωνσταντίνος 
Θεσσαλονίκη


"Αλλαγή μητρικής (αγορασμένη από εμένα) σε Lenovo Thinkpad P50 workstation. Ο κ. Τριανταφυλλίδης είναι άψογος τόσο στην επικοινωνία εξ αρχής αλλά και στην συνέχεια. Πολύ οργανωμένη εργασία με αναλυτικές φωτογραφίες και ενημέρωση σε κάθε στάδιο για το πως πήγε και το τι τεστ έγιναν. Άψογος, γρήγορος και λογικές τιμές. Τον επέλεξα ύστερα από πολύ λάθος εξυπηρέτηση από το official service των Thinkpad workstastions στην Θεσσαλονίκη και άξιζε τόσο η επιλογή όσο και τα χρήματα. Επαγγελματίας-επιλέγξτε τον με κλειστά μάτια."

Επισκευή LENOVO THINKPAD P50

 Π. Στέλιος 
Θεσσαλονίκη


"Μετά από ένα χρόνο υπερθέρμανσης και πολύ δυνατού θορύβου αποφάσισα να πάω το Ps4 μου σε κάποιον ειδικό.Λογω αξιολογήσεων που διάβασα εμπιστευθηκα τον κύριο Τριανταφυλλίδη τουLiontech. Ο άνθρωπος χωρίς καμία υπερβολή έκανε την κονσόλα ολοκαίνουργια καμία υπερθέρμανση και θόρυβος και όλα αυτά σε μια ημέρα! Σε εξαιρετική τιμή με απόλυτο επαγγελματισμό με ενημέρωνε με φωτογραφίες για την όλη διαδικασία στο τέλος μου έδωσε μέχρι και book ενημερωμένο για τις εργασίες πάνω στην κονσόλα ο άνθρωπος λειτουργεί με στάνταρ εξωτερικού και είναι έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους!"

Επισκευή PLAYSTATION 4 PRO

 Σ. Χάρης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Μου έκανε εντύπωση πως είναι δυνατόν να έχει τόσες εκατοντάδες άριστες κριτικές! Όταν επισκέφθηκα τον τεχνικό για την επισκευή ενός σπασμένου πλαστικου στο labtop μου, το οποίο όχι μονο επιδιορθωσε άμεσα -για την ακρίβεια νωρίτερα από το χρόνο που συμφωνήσαμε, αλλά είχα και συνεχή ενημέρωση σε λογική τιμή, το κατάλαβα! Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σας!"

Επισκευή HP 250 G5

 Δ. Μαρία 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αξιόπιστος επαγγελματίας, ιδιαίτερα αναλυτικός και πολύ κατατοπιστικός όσο αφορά σε προβλήματα, ενδεχόμενα και δυνατότητες του laptop μου. Ακόμα και για ανθρώπους που όπως εγώ δεν έχουν γνώσεις πληροφορικής, προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη και κατευθύνσεις. Τον προτείνω με κλειστά μάτια."

Επισκευή LENOVO E540 THINKPAD

 Δ. Κάππα 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας, με συνεχή ενημέρωση της εξέλιξης των εργασιών!!"

Επισκευή Desktop PC Custom

 Κ. Λεωνίδας 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματίας"

Επισκευή LENOVO DESKTOP THINKCENTRE M83, 10AH

 Κ. Απόστολος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση, γρήγορα, με πλήρη ενημέρωση για τα στάδια επισκευής. Άκρως επαγγελματικό επίπεδο!"

Επισκευή ASUS X541U-DM1224D,

 Τ. Μαρία 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματίας από το Α ώς το Ω. Μακάρι να ήταν όλοι σαν τον Χρήστο. Τον συστήνω και τον προτείνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή HP ELITEBOOK 2540p

 Σ. Μαργαρίτης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολυ καλη εξυπηρέτηση,αμεση επικοινωνια.Πηγα για τοποθετηση υδροψυξης τριτη απογευμα και το πηρα τεταρτη απογευμα.Αψογο αποτελεσμα σε πολυ καλη τιμη!"

Επισκευή DESKTOP PC ΜΒ MSI GAMING X MPG X570 SOCKET AM4

 Α. Γιώργος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"οικονομικο,συντομο,συνεργασιμο,αποτελεσματικο."

Επισκευή HP 655

 Π. Αχιλλέας 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Went to LionTech at the urging of a friend who was a very satisfied customer herself, and I must say I was pleasantly surprised by the service. I was told my laptop would be ready the very next day (I had taken it for a new hard drive). It was. Service was also recommended, and while it was being serviced, there was constant communication as to where we were in the process. Photos were also included. Prices were very reasonable. Would definitely recommend."

Επισκευή DELL INSPIRON 15

 Ξ. Γεσθημανή 
Θεσσαλονίκη


"Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΑΣ στη δουλεια του...απο ολοκληρη θεσσαλονικη ειναι ο μοναδικος που εμπιστευτηκα να ανοιξει τν κονσολα μου xbox και να προχωρησει σε καθαρισμο-αλλαγη παστας...εξαιρετικη και καθαρη δουλεια με συνεχη ενημερωση...προσφερει ποιοτητα στην εργασια του που δν βρισκεις πουθενα στν ελλαδα"

Επισκευή XBOX One X

 Γ. Βασίλειος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ LAPTOP ΜΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!!!!!"

Επισκευή FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 3560

 Κ. Άγγελος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας με υποδειγματική εξυπηρέτηση και αναλυτική ενημέρωση με φωτογραφικό υλικό σε κάθε στάδιο του service του υπολογιστή. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή DESKTOP PC DELL INSPIRON 3847

 Τ. Γιώργος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"εξαιρετικός επαγγελματισμος, άμεση ενημέρωση της διαδικασίας φορματ και καθαρισμού του λαπτοπ με φωτογραφίες στο βιμπερ. άψογος!!!!!!"

Επισκευή LENOVO IDEAPAD 100-15IBD, 80QQ

 Ψ. Μάριος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"πολύ καλή εξυπηρέτηση. πολύ ευγενικός..... αναλυτικά βήματα επισκευής με φωτογραφίες και πολύ γρήγορα παρά το φόρτο εργασίας......το προτείνω ανεπιφύλακτα..."

Επισκευή PS4

 K. Δημήτρης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Έψαχνα αρκετό καιρό να πάω το Playstation 4 μου για εσωτερικό καθαρισμό, διότι ακουγόταν έντονος θόρυβος και ανέβαζε θερμοκρασία. Πολύ καλή εξυπηρέτηση από έναν άψογο επαγγελματία. Γρήγορος με συνεχής ενημέρωση (φωτογραφικό υλικό) και σε πολύ καλή τιμή. Θα το πρότεινα σε κάποιον φίλο μου ανεπιφύλακτα."

Επισκευή PS4

 Κ. Θεόδωρος 
Θεσσαλονίκη


"Άμεση ανταπόκριση, άψογη κατάρτιση και επαγγελματισμός, ταχύτατη εξυπηρέτηση και παραλαβή του προϊόντος. Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Τιμές απολύτως προσιτές. Ευχαριστώ!"

Επισκευή FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 3560

 Σ. Γιάννης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστούμε πολύ κ.Τριανταφυλλιδη για την άμεση εξυπηρέτηση.Ειμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τον επαγγελματισμό σας και την άμεση εξυπηρέτηση.Σε μια μέρα επίλυση του προβλήματος και με συνεχή αναλυτικη ενημερωση.Θα σας συστήνουμε σίγουρα σε όποιον έχει πρόβλημα.Ευχαριστουμε και πάλι!"

Επισκευή DESKTOP PC MB GIGABYTE B450M-S2H

 Π. Αρετή 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο Κύριος Τριανταφυλλίδης είναι Επαγγελματίας με Σεβασμό στον Πελάτη και στην Δουλειά που έχει αναλάβει. Έγινε άμεση αξιολόγηση της κατάστασης του laptop, και αποκατέστησε το πρόβλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με το χαμηλότερο κόστος. Η ενημέρωση είναι άμεση και κατατοπιστικότατη. Είμαστε απόλυτα Ευχαριστημένοι!!!!!!"

Επισκευή HP 15-n006sv

 Σ. Δημήτρης 
Ρετζίκι, Θεσσαλονίκη


"Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη από τη δουλειά και το αποτέλεσμα . Η εξυπηρέτηση είναι ίσως η καλύτερη, είχαμε διαρκή επικοινωνία για την διαδικασία και έλαβα ενημέρωση για επιπλέον εργασίες που θα χρειαστούν στο λαπτοπ μου. Προτείνω το κατάστημα χωρίς καμία αμφιβολία!!!"

Επισκευή ASUS X541UV-DM475T

 Κ. Γεωργία 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή δουλειά ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο τι γίνεται στον υπολογιστη ενδιαφέρον μετά για την πορεία του προβλήματος εάν λύθηκε συνιστώ ανεπιφύλακτα κ βιβλιο σερβις που δεν το χω ξαναδει."

Επισκευή DESKTOP PC MB MSI B450M PRO-VDH PLUS

 Δ. Ιπποκράτης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη και άμεση εξυπηρέτηση με συχνή και λεπτομερή ενημέρωση για την πορεία των εργασιών του service. Σωστός επαγγελματίας."

Επισκευή HP 15-d015ev

 Κ. Πελαγία 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματισμός με αμεσότητα, συνέπεια, γρήγορα και σε λογικές τιμές. Πραγματικά δεν έχω λόγια!!! Είχα χρόνια να δω άνθρωπο να αγαπάει αυτό που κάνει και να το κάνει με μεράκι. Μπράβο του!!!"

Επισκευή HP 250 G4

 Γ. Φιλλώτας 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Στην LionTech.gr βρήκα μία εταιρεία που μπορείς να εμπιστευτείς. Άψογη και επαγγελματική εργασία, συνεχής και ουσιαστική ενημέρωση με χαμηλές χρεώσεις! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή HP 250 G4

 Ν. Βίκυ 
Ρετζίκι, Θεσσαλονίκη


"Είχα παει για ενα προβλημα στο ps4 γιατί ανέβαζε υψηλή θερμοκρασία και επίσης ακουγόταν παρα πολυ μετα που παρέλαβα πισω ps4 ηταν σαν καινουργιο με 0% ηχο και βέβαια χωρις να βγαζει ειδοποιήσει επίσης κατάφεραν να το φτιαξουν σε λιγότερο απο το κανονισμένο ραντεβού που ητανε (1 εργάσιμη μερα) τελος θα ηταν σημαντικό να αναφέρουμε οτι αυτες οι βλάβες διορθώθηκαν σε πολυ καλη τιμή. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας δουλειά!!"

Επισκευή PLAYSTATION 4 SLIM

 Θ. Χριστίνα 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"εξαιρετικος ! αμεση ενημερωση και ανταπόκριση , εδωσε λυση κατευθειαν στο προβλημα που ειχα στο laptop , εκει που αλλοι "επαγγελματίες " μονο χρεωναν χωρις να λυνουν το προβλημα ! Αξιζει πραγματικα να απευθυνθειτε εκει για οποιοδήποτε προβλημα υπολογιστή Επισης δινει αναλυτικη περιγραφη ολων των εργασιων που κανει βημα προς βημα σε σημειο που ο καθενας καταλαβαινει χωρις ειδικες γνωσεις"

Επισκευή HP 15-ba023nv

 Χ. Καλλιόπη 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος. Πραγματικός επαγγελματίας. Καθάρισμος του ps4 και αλλαγή παστας μέσα στην ίδια ημέρα. Το παρέδωσα πρωί και το παρέλαβα απόγευμα. Μέχρι και αποδεικτικό παράδοσης μου έδωσε. Το μηχάνημα άψογο και αθόρυβο, καθαρίστηκε και πήρε ζωή. Μοσχομυριζε από τον εξωτερικό καθαρισμο-γυαλισμα. Και το κερασάκι στην τούρτα;; Απόδειξη και βιβλιαράκι σέρβις... Με κλειστά τα μάτια."

Επισκευή SONY PLAYSTATION 4 PRO

 Α. Γιώργος 
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας. Έστησα ένα καινούργιο PC και είχα άψογη καθοδήγηση για την αγορά των βέλτιστων εξαρτημάτων και συνεχή ενημέρωση κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης. Και φυσικά ταχύτατος και οικονομικότατος. Πλέον νιώθω ασφαλής ότι και να έχω ένα πρόβλημα με υπολογιστή έχω τον άνθρωπο που θα απευθυνθώ και θα το λύσει αμέσως."

Επισκευή DESKTOP PC CUSTOM

 Α. Χρήστος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Τεράστια επαγγελματική κατάρτιση. Ότι είπε το έκανε και μάλιστα με αποτέλεσμα. Η συνέπεια και η ταχύτητα είναι που με έκανε να γράψω αυτή την ανάρτηση. Μπράβο."

Επισκευή HP g7-1010sv

 Η. Στυλιανός 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ταχύτατη και άμεση εξυπηρέτηση! Πλήρης ενημέρωση αναφορικά με το κάθε στάδιο που βρισκόταν η επισκευή-αναβάθμιση του laptop. Και κυρίως, λεπτομερής εξήγηση σχετικά με τη φροντίδα του laptop και για τις αναβαθμίσεις"

Επισκευή LENOVO G50-80, 80E5

 Σ. Αλέξανδρος 
Θεσσαλονίκη


"προκειται για πολυ σωβαρο επαγγελματια που ενδιαφερεται και φροντιζει να κανει σωστη ,αψογη και εντιμη δουλεια Δ.Αι."

Επισκευή ASUS X541UA-DM917

 Δ. Αιμίλιος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία με διαδοχικές επισκέψεις σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας το πρόβλημα με τον λογαριασμό google και το skype λύθηκε από τον κο Τριανταφυλλίδη. Γρήγορη εξυπηρέτηση και καλές τιμές."

Επισκευή DESKTOP PC CUSTOM TURBO-X

 Β. Νικόλαος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Φοβερός επαγγελματίας ο Χρήστος!! Παρέλαβα επισκευασμένο το λαπτοπ ταχύτερα από ότι είχαμε συνεννοηθεί και με συνεχόμενη ενημέρωση για την πορεία της επισκευής με φωτογραφίες."

Επισκευή LENOVO G50-80, 80E5

 Δ. Αλέξανδρος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Το καλύτερο service που έχω συναντήσει! Επαγγελματισμός, συνέπεια, ταχύτητα, τιμές, επικοινωνία, διαδικτυακή ενημέρωση και μάλιστα με φωτογραφίες, σε κάθε βήμα επισκευής. Συστήνω την LionTech σε όλες και όλους ανεπιφύλακτα. Προσωπικά παρέλαβα το laptop μου σε άριστη κατάσταση, σαν να πήρα καινούργιο έπειτα από την επισκευή του. Θεωρώ πως η LionTech αποτελεί ένα κατάστημα παράδειγμα προς μίμηση στον χώρο! Συνεχίστε έτσι!"

Επισκευή HP 15-ay104nv

 Π. Χρύσανθος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή δουλειά. Συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή LENOVO IDEAPAD 320

 Σ. Βασιλική 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ SERVICE...ΦΟΒΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. ΘΑ ΞΑΝΑΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ"

Επισκευή HP 11-aaOOOnv

 Σ. Ελένη 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση !!! Γρήγορα και άμεσα με συνεχής ενημέρωση και φυσιολογική τιμή !!! Με κέρδισε σίγουρα για ότι χρειαστώ στο μέλλον !!! Μπράβο !!"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE P770-111, PSBY3E-01U00WGE

 Ε. Παρασκευή 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ -- ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ - ΤΙΜΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ"

Επισκευή SONY VAIO SVF142C29M, SVF1421E2EB

 Μ. Άκης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση, ενημέρωση σε κάθε βήμα της διαδικασίας με φωτογραφίες (κάτι που δεν το έχω συναντήσει πουθενά) και πάρα πολύ καλές τιμές."

Επισκευή ACER ASPIRE 5742, PEW71, 5742G-484G50Mnkk

 Α. Κωστής 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρετηση. Ταχύτατος, συνεπής μας ενημερωνε σε καθε βημα της επισκευης του laptop και με μηνυμα και με φωτογραφιες!! Τιμη παραπάνω απο λογική! Τον συστηνω ανεπιφυλαχτα!!!"

Επισκευή HP 15-r230nv

 Π. Γιώργος, Τ. Λίνα 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Γρηγορη συναρμολόγηση του υπολογιστή, συνεχής ενημέρωση, εξαιρετικό αποτέλεσμα !!"

Συναρμολόγηση DESKTOP PC, MB MSI B450 TOMAHAWK, CASE KOLINK STRONGHOLD 

Συναρμολόγηση ASUS DESKTOP PC , MB ASUS CM6870 CP 173770/180

 Μ. Γιώργος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"πολύ καλή δουλειά!! μου εξήγησε ακριβώς το πρόβλημα αλλα και την λύση του!! σας ευχαριστώ πολύ!!"

Επισκευή PLAYSTATION 4 SLIM, HP COMPAQ CQ57, CQ57-371SV

 Π. Βασιλική 
Θεσσαλονίκη


"ποιότητα υπηρεσιών , γρήγορη εξυπηρέτηση , καλες τιμες."

Επισκευή HP PAVILLION 570-p000nv, P/N 1GS74EA#AB7

 Σ. Νεκτάριος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ συνεπής επαγγελματίας και τον προτείνω ανεπιφυλακτα.Είχε χαλάσει η μπαταρία του λάπτοπ και αχρηστεύσει το touchpad.Ετσι το λειτουργούσα μόνο με τον φορτιστή.Επι πλέον ήταν εξαιρετικά αργό. Πλην της μπαταρίας μου πρότεινε να αλλάξω τον σκληρό δίσκο hdd και να τοποθετήσω δισκο ssd. Πράγματι,όλα έγιναν με συνέπεια και το λάπτοπ με τις αλλαγές αυτες λειτουργεί άψογα και ταχύτατα."

Επισκευή DELL INSPIRON 15 5567, P66F001

 Π. Κωνσταντίνος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικος επαγγελματιας,επισκευασε γρηγορα και οικονομικα,το θεμα που αντιμετωπισα με το laptop μου. Καθ'ολη την διαρκεια υπηρχε επικοινωνια σε οτι αφορα τα ευρηματα και τις αναγκαιες εργασιες. Σπανια περιπτωση."

Επισκευή SONY VAIO PCG-81112M

 Π. Στράτος 
Θεσσαλονίκη


"Σούπερ επαγγελματίας. Λεπτομερή ενημέρωση και απίστευτα γρήγορη εξυπηρέτησή. Αλλαγή οθόνης laptop στη κυριολεξία σε λιγότερο από 24ωρες!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!"

Επισκευή DELL VOSTRO 3590, P75F010

 Μ. Στράτος 
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας, λογικές τιμές."

Επισκευή DELL INSPIRON 15 5558, P51F001

 Ι. Ελευθέριος 
Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλός επαγγελματίας επεξηγηματικός και έντιμος άνθρωπος. Τον πήγα ένα λάπτοπ και ένα PlayStation για καθαρισμό κυρίως αλλά και για format στο λάπτοπ και σαφώς είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά του. Επίσης στα θετικά μπορώ να επισημάνω το γεγονός ότι κόβει απόδειξη μετά την επισκευή του προϊόντος."

Επισκευή SONY VAIO PCG-7182M, SONY PLAYSTATION 3

 Μ. Στάθης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή ποιότητα εργασίας, αναλυτικές επεξηγήσεις σε κάθε φάση επιδιόρθωσης του φορητού Η/Υ, ανάλυση του χρηματικού ποσού - τι χρήματα δόθηκαν για ποιο σκοπό - άμεση ανταπόκριση (ταχύτητα ενεργειών). ΄Ενας καλός επαγγελματίας, που αξίζει την προτίμησή μας!"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C855-10J, PSKCCE-004005GE

 Γ. Γρηγόρης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ψάχνοντας τεχνικό για την αντικατάσταση της οθόνης του λάπτοπ μου οι θετικές αξιολογήσεις με οδήγησαν στην liontech. Όσα αναφέρονταν ήταν πραγματικότητα. Σε διάστημα λιγότερο των 3 εργάσιμων ημερών έγινε παραγγελία κι αντικατάσταση οθόνης, εσωτερικός καθαρισμός και format του λάπτοπ. Συνεχής ενημέρωση μέσω viber και τηλεφώνου. Πλέον λειτουργεί πολύ γρηγορότερα. Σίγουρα θα αποτελεί και μελλοντικά την επιλογή μου και το συνιστώ ανεπιφύλακτα."

Επισκευή FUJITSU LIFEBOOK A555/G, P/N CP682740-01

 Π. Ευτυχία 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός και σωστός επαγγελματίας. Για κάθε βήμα ελέγχει, ενημερώνει, συμβουλεύει. Τον προτείνω σίγουρα."

Επισκευή DESKTOP PC CUSTOM, MB ASROCK FM2A68M-HD+

 Σ. Χρήστος 
Θεσσαλονίκη


"άψογο service, πελατοκεντρική αντίληψη, άψογη επικοινωνία με τον πελάτη, ανταγωνιστικές τιμές."

Επισκευή HP 635

 Ζ. Βασίλης 
Θεσσαλονίκη


"εξαιρετική εξυπηρέτηση, επεξήγηση και επίλυση του προβλήματος"

Επισκευή DELL INSPIRON 15 3552

 Τ. Αθανάσιος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας. Άμεση εξυπηρέτηση με συνεχή ενημέρωση και επικοινωνία για την συσκευή του λάπτοπ μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την LionTech!"

Επισκευή ASUS X541UA-G01382T, ASUS VIVOBOOK M413DA-EK197T

 Κ. Ειρήνη 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος στη δουλειά του! Επεξηγηματικός για το οτιδήποτε πριν προχωρήσει στην επισκευή του προϊόντος. Θα τα ξαναπούμε για το format του λάπτοπ και την προσθήκη σκληρού δίσκου ssd."

Επισκευή ACER E5-575G-79QW

 Σ. Παναγιώτα 
Θεσσαλονίκη


"Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά του και τον επαγγελματισμό του. Στην ενημέρωση με το Viber, μου έστειλε 20 φωτογραφίες βήμα-βήμα όλες τις εργασίες που έγιναν στο laptop. Πολύ γρήγορη ανταπόκριση και πολύ καλές τιμές."

Επισκευή HP PROBOOK 6550b

 Σ. Θωμάς 
Θεσσαλονίκη


"σε πολυ λιγο χρονο εξυπηρετηθηκα και το ps4 μου καθαριτηκε μεσα και εξω απο τη σκονη,κατι που επρεπε να ειχα κανει εδω και καιρο.η αποδοση του μετα τον καθαρισμο και την εισαγωγη θερμικης παστας δεν συγκρινεται.απιστευτα λιγοτερος θορυβος και χαμηλοτερηυ θερμοκρασια.ηρεμο μεσα στο δωματιο.πολυ καλη εξυπηρετηση σε μια παρα πολυ οικονομικη τιμη"

Επισκευή SONY PLAYSTATION CUH-1004A

 Π. Αριστοτέλης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Καλές τιμές και με απόδειξη (γεγονός που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση). Στα συν η συνεχής ενημέρωση μέσω viber για την εξέλιξη της εργασίας. Η καθυστέρηση για την οποία απολογήθηκε χίλιες φορές οφειλόταν αποκλειστικά στις καθυστερήσεις της μεταφορικής λόγω covid. Εννοείται δεν του τη χρεώνω. Άλλωστε με ενημέρωνε συνεχώς."

Επισκευή HP DV6-6b19ev

 Μ. Βαγγέλης 
Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας! !!!"

Επισκευή LENOVO IDEAPAD S500, 20247
SONY PLAYSTATION 4, CUH-1216B

 Κ. Μιχάλης 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση και δουλειά"

Επισκευή SONY PLAYSTASION 4 SLIM

 Σ. Πηνελόπη 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας με υπευθυνότητα και στη δουλειά του άψογος!"

Επισκευή SONY VAIO PCG-61611M

 Δ. Γιώργος 
Θεσσαλονίκη


"Ασκηση επαγγελματικών δραστηριοτήτων με ευσυνειδησία, υπευθυνότητα και συστηματικότητα."

Επισκευή HP 15s-eq0020nv, LENOVO G50-45, 80E3

 Χ. Γιώργος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άμεση εξυπηρέτηση και κατατοπιστικότατη βοήθεια!"

Επισκευή HP 255 G7M

 Χ. Χριστίνα 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"πηγα ps4 για καθαρισμο, αψογη δουλεια και live ενημερωση με φωτογραφιες,αψογη συννενοηση και γρηγορη ανταποκριση και σου λυνει ολες τις αποριες. τον συνιστω Α++++"

Επισκευή PLAYSTATION 4 PRO, CUH-1116A

 Π. Γιώργος 
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ένας πραγματικός επαγγελματίας. Πήγα για επισκευή laptop. Από την πρώτη στιγμή είχα συνεχή πληροφόρηση (μέσω viber με φωτογραφίες) για την πορεία της επισκευής και άμεση πληροφόρηση για το κόστος των ανταλλακτικών και το κόστος επισκευής. Παρέλαβα ακριβώς την ημερομηνία που μου είπε και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με την ποιότητα της επισκευής. Συνίσταται ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή SONY VAIO VPCF12S1E (PCG-81112M)

 Δ. Ευγένιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση, η ενημέρωση ήταν άμεση και κατατοπιστικότατη. πολύ γρήγορο service και άμεση παράδοση του λάπτοπ"

Επισκευή HP 250 G4

 Ν. Παναγιώτης
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικος επαγγελματιας, βρηκε τη λυση στο προβλημα που ειχε το λαπτοπ μου και ολα εγιναν πολυ γρηγορα και σωστα! 5/5 !!!"

Επισκευή DELL INSPIRON 15, P63F, P63F002

 Μ. Θεόδωρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εμπνέει εμπιστοσύνη!"

Επισκευή HP PROBOOK 640 G1

 Τ. Ευστάθιος
Θεσσαλονίκη


"Εκπληκτική δουλειά στον εσωτερικο καθαρισμο του Playstation 4! Με ταλαιπωρούσε παρα πολύ ο θόρυβος που δημιουργούταν κάθε φορα που έπαιζα κάποιο game, οπότε αποφάσισα να βρω κάπου να απευθυνθώ για το πρόβλημα μου Με μια σύντομη αναζήτηση βρήκα το συγκεκριμένο μαγαζί, οπου εχω μείνει πλήρως ικανοποιημένος! Υπήρχε πλήρης ενημέρωση σχετικά με την διαδικασία καθαρισμού αρχικά απο κοντά και υστερα απο το σπίτι, μέσω φωτογραφιών απο τη πλατφόρμα Viber. Αφου ελαβα πισω το PS4 και πλέον μπορώ να ξαναπολαυσω κάποιο game ήσυχα και ομορφα ,συνιστώ και με το παραπάνω τον κ.Τριανταφυλλιδη για την εκπληκτική δουλειά του!"

Επισκευή SONY PLAYSTATION 4, CUH-1216A

 Ε. Αχιλλέας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Η lion tech είναι άψογη! όλα έγινανα με επαγγελματισμό, ειλικρίνεια και άψογη εξυπηρέτηση! Τέλειος καθαρισμός, αλλαγή δίσκου, και επικοινωνία για κάθε τί Μπράβο Χρήστο! keep it up! ραντεβού για τα απαραίτητα services των συσκευών."

Επισκευή SONY VAIO PCG-61311M

 Α. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Μου το συνέστησε συνάδελφος. Ο Κος Τριανταφυλλίδης άκρως εξυπηρετικός σε όλα του από την ώρα του ραντεβού έως την εργασία. Το σημαντικό είναι ότι θα σας πει ακριβώς τι σας συμφέρει να κάνετε κάθε φορά από την επισκευή, το σέρβις, την αγορά νέου Η/Υ κτλ . Πραγματικός expert , πραγματικός επεγγελματίας."

Επισκευή LENOVO IDEAPAD S145-15IWL, MODEL 81MV

 Κ. Γιάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Τρομερή και άμεση εξυπηρέτηση, συνεχής επικοινωνία μέσω Viber και επεξήγηση των προβλημάτων. Καλές τιμές,εικόνα για το πριν και το μετά της συσκευής. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα πολύ επαγγελματική δουλειά."

Επισκευή ASUS R540S, R540SA-XX040T
Επισκευή HP ELITEBOOK 8470p, A5U78AV

 Κ. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Παρά το γεγονός ότι πήγα τελευταία στιγμή και πνιγόταν στην δουλειά με δέχτηκε και έκανε την δουλειά που του ζήτησα (εγκατάσταση memory και καθαρισμός σε λάπτοπ) με παράδοση μέσα στην ίδια μέρα και παρόλο που τον δυσκολεψα καθώς είχα ξεχάσει τον κωδικό στο λάπτοπ ήταν ευγενικός απέναντι μου. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και πολύ καλό άνθρωπο. Σίγουρα θα ξαναπάω για οτιδήποτε προκύψει."

Επισκευή ASUS FX504G, FX504GE-E4062T,

 Λ. Νίκος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Είμαι πολύ ευχαριστημένη !!!"

Επισκευή HP COMPAQ CQ58-365SV

 Μ. Λένα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση"

Επισκευή ACER 5742G-374G50Mnkk

 Κ. Σπύρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση και ενημέρωση."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C660D-13Q

 Τ. Κύρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο κύριος Τριανταφυλλίδης είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας με βοήθησε πολύ γρήγορα, μέσα σε μια μέρα . Μου εξήγησε τα πάντα αναλυτικά για το λάπτοπ έκανε μια εξαιρετική δουλειά και θα τον συνέστησα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε εχει θέμα με το λάπτοπ του . Επίσης η σχέση ποιότητας τιμής είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση καθώς είχα επικοινωνήσει και με άλλους τεχνικούς και ζητούσαν αρκετά παραπάνω για ένα φορμάτ. Σας ευχαριστώ και πάλι για την εξυπηρέτηση!!!"

Επισκευή LENOVO IDEAPAD 330S-15ARR, 81FB

 Κ. Λένα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστος επαγγελματίας με γνώσεις και με απίστευτη συνέπεια και ταχύτητα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα."

Επισκευή Desktop PC

 Π. Κώστας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αμεση ενημερωση, γρηγορη εξυπηρετηση και εκπληκτικο αποτελεσμα, σε εναν υπολογιστη που μετα τον καθαρισμο εγινε αγνωριστος!!! Η απολυτη εννοια του καλου και σωστου επαγγελματια! Τον συνιστω κι εγω ανεπιφυλακτα!"

Επισκευή Desktop PC

 Χ. Μερόπη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Αναλυτική ενημέρωση μέσω viber για την πορεία του service. Έμεινα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα."

Επισκευή HP PROBOOK 6475b, A3Z20AV

 Σ. Γιώργος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Μου έκανε εντύπωση η άμμεση ενημέρωση που είχα σε κάθε μέρος της εργασίας που εκτελούσε στον υπολογιστή μου"

Επισκευή ACER A315-31-P572
Επισκευή DELL INSPIRON 15 3542

 Δ. Γεώργιος
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός κύριος! Επεξηγηματικός κ πολύ βοηθητικός σε όλα! Άμεση ανταπόκριση κ εξαιρετικές τιμές!"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L50-B-1K0

 Χ. Μαρία
Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας σε πολύ καλές τιμές!!! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Ευχαριστώ!!!"

Επισκευή Desktop PC

 Τ. Μάνος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός που σπάνια συναντάει κανείς!"

Επισκευή Desktop PC

 Κ. Ελένη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση"

Επισκευή Desktop PC

 Τ. Νικόλαος
Θεσσαλονίκη


"Πολύ επαγγελματισμός ! Γρήγορη εξυπηρέτηση , αποτελεσματικότητα και διαρκή υποστήριξη . Μπράβο !"

Επισκευή Desktop PC

 Moriel Seaside Homes Suites
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας τόσο σε επίπεδο γνώσης του αντικειμένου όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης. Με μεγάλη υπομονή και διάθεση να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για τη σωστή λειτουργία του laptop, έπειτα από πρόβλημα στην κάρτα γραφικών."

Επισκευή Desktop PC

 Κ. Μαρία
Θεσσαλονίκη


"ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!"

Επισκευή Desktop PC

 Λ. Δημήτριος
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L870-18J

 Ξ. Διονύσης
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας!!! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη ,άλλαξε την σπασμένη οθόνη του laptop ,τον σκληρό δίσκο και αναβαθμίστηκε η ταχύτητα.εγινε καθαρισμός επίσης με αποτέλεσμα να γίνει καλύτερο και από καινουργιο.Πολυ συνεπής στο χρονοδιάγραμμα."

Επισκευή HP-15-ay048nv

 Π. Κυριακή
Θεσσαλονίκη


"Ο κ. Τριανταφυλλίδης μου πέρασε καινούριο σκληρό δίσκο, μου άλλαξε τροφοδοτικό, μου έβαλε όλα τα απαραίτητα προγράμματα και μου καθάρισε το μηχάνημα, το έκανε σαν καινούριο. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή Desktop PC

 Α. Θεόδωρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Συναρμολόγηση και format pc: Φιλική, αξιόπιστη και άμεση εξυπηρέτηση εντός της ημέρας."

Συναρμολόγηση Σταθερού Υπολογιστή

 Α. Κωνσταντίνος
Θεσσαλονίκη


"Ο κ. Τριανταφυλλίδης μου πέρασε καινούριο σκληρό δίσκο, μου άλλαξε τροφοδοτικό, μου έβαλε όλα τα απαραίτητα προγράμματα και μου καθάρισε το μηχάνημα, το έκανε σαν καινούριο. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή Desktop PC

 Α. Θεόδωρος
Θεσσαλονίκη


"άψογη εξυπηρέτηση το συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE A300-15J, PSAJ4E-01T013GE

 Σ. Αναστασία
Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας, γρήγορη εξυπηρέτηση και επιμονή στη λεπτομέρεια. Συστήνεται ανεπιφύλακτα."

Επισκευή Desktop PC

 Κ. Κώστας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Συνέπεια, Επαγγελματισμός, Άψογη επικοινωνία με τον πελάτη!!! Και τα τρία στον ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ βαθμό!!"

Επισκευή ACER ASPIRE 5720-102G16, ICL50
Επισκευή DELL INSPIRON P66F, P66F001

 Λ. Τέσσα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με όλα τα γράμματα κεφάλαια. Επικοινωνία με κάθε λεπτομέρεια για ότι κι αν χρειάστηκα. Ότι κι αν είπαμε σε mail και viber, ανταποκρίθηκε στο 100% και δεν άλλαξε τίποτα από τα οσα μου είπε. Το βασικότερο... Ειχε στόχο να με βοηθήσει κ να με καθοδηγήσει, χωρίς να θέλει απλα να "αρπαξει" Το 30άρι. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

Επισκευή DELL INSPIRON 15, 33308/SDPPI/2014 3878

 Λ. Θεόδωρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Η πληθώρα των θετικών αξιολογήσεων με οδήγησαν στον κο. Τριανταφυλλίδη τις οποίες και επιβεβαιώνω 100%. Ο κος. Τριανταφυλλίδης προσφέρει εξυπηρέτηση 5 αστέρων στους πελάτες του, δε νομίζω οτι υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη. Νιώθεις πελάτης Α' κατηγορίας. Συνεχίστε την καλή δουλειά."

Επισκευή ACER V5-431, 987B4G50Mauu

 Π. Νάνσυ
Θεσσαλονίκη


"Μετά από την επίσκεψη μου στο κατάστημα ανακάλυψα κι εγώ πόσο δίκιο έχουν η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων ολων των προηγούμενων. Απλά συγχαρητήρια."

Επισκευή ACER 5738/5338, MS2264

 Κ. Νάσος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών σε σωστές τιμές!!!"

Επισκευή Desktop PC

 Κ. Απόστολος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ"

Επισκευή Desktop PC

 Χ. Γεώργιος
LENOVO G50-80
Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση από τον Κο Τριανταφυλλίδη. Είναι επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Πήγα ένα laptop που είχε αρκετά προβλήματα, ήταν αργό με παλιά windows και πρόβλημα στον φορτιστή και το έκανε καινούργιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της επισκευής με ενημέρωνε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω viber και με φωτογραφίες."

Επισκευή HP PRESARIO CQ57, CG57-403SV

 Κ. Ιωάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό, συνέπεια και ταχύτητα. Τον συστήνω ανεπιφύλαχτα!"

Επισκευή HP 15-bs121nv

 Κ. Ευφροσύνη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση . Μου έδωσε να καταλάβω τι πρόβλημα υπάρχει και πως διορθώθηκε. Το συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή Desktop PC

 Δ. Χρήστος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αψογος επαγγελματίας και γνώστης της δουλειάς του,αλλαγή pc case με καθαρισμο κομματι κομματι,συνεχής ενημέρωση με φωτογραφίες και βίντεο."

Επισκευή Desktop PC

 Μ. Πάνος
Θεσσαλονίκη


"ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ"

Επισκευή DELL INSPIRON 15, P63F, P63F002

 Π. Αλέξανδρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος. Πολύ καλή εργασία."

Επισκευή HP 2000, 2000-2d02SV

 Μ. Ευριπίδης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος. Πολύ καλή εργασία."

Επισκευή LENOVO IDEAPAD Y700-17ISK, 80Q0

 Π. Αναστάσιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Έχω λογιστικό γραφείο. Μέσα στις φορολογικές δηλώσεις χρειάστηκα τεχνικό για τον υπολογιστή μου. Η ανταπόκριση ήταν άμεση λύθηκε το πρόβλημα μου πολύ γρήγορα. Ευχαριστώ για την ευγένεια και τις γνώσεις."

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

 Π. Κατερίνα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική εξυπηρέτηση με λεπτομερή ενημέρωση για την εξέλιξη της επισκευής των βλαβών. Άμεση επικοινωνία και πολύ καλές τιμές. Άριστη επιλογή!"

Επισκευή HP DV7-6195us, P/N LW170UA#ABA

 Ε. Ιωάννης
Θεσσαλονίκη


"Καταπληκτικό service & επαγγελματισμος"

Επισκευή Desktop PC

 Ρ. Ρόζα
Σουρωτή


"Άψογη εξυπηρέτηση, ενημέρωση σε κάθε βήμα της διαδικασίας με φωτογραφίες (κάτι που δεν το έχω συναντήσει πουθενά) και πάρα πολύ καλές τιμές."

Επισκευή HP PAVILLION DV6
Επισκευή ACER ASPIRE 5742

 Α. Κωστής
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Γρήγορη και καλή δουλειά. Πολύ καλή εξυπηρέτηση."

Επισκευή Desktop PC

 Τ. Ζήσης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματική αντιμετώπιση από τον κο Τριανταφυλλίδη αξιοπιστία, ταχύτητα και λογικές τιμές."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C50-A-19U,
PSCG6E-08E028GE

 Α. Φίλιππος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας!! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!! Πήγα για επισκευή το λάπτοπ μου, το οποίο ήταν σε κακή κατάσταση, ανέβαζε θερμοκρασία, κολλούσε και τα σχετικά, και τώρα πετάει. Ο κ. Τριανταφυλλίδης ήταν συνεπής, γρήγορος, και οι τιμές πολύ λογικές."

Επισκευή HP CQ58-199EV

 Μ. Άννα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Επαγγελματική και ευγενικότατη συμπεριφορά. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάθε πρόβλημα με υπολογιστή."

Επισκευή LENOVO IDEAPAD Z580, 20135

 Μ. Στέργιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ σωστός επαγγελματίες , με άμεση εξυπηρέτηση και λογικές τιμές!"

Επισκευή HP ENVY P/N B6X64EA#AB7

 Κ. Κώστας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος Επαγγελματίας!! Χρειάστηκε να αναβαθμίσω το laptop μου και επικοινώνησα με το εν λόγω κατάστημα. Ο κ.Τριανταφυλλίδης μου έλυσε όλες τις απορίες μου και μου είπε τι χρειάζεται το laptop για να αναβαθμιστεί. Κλείσαμε ραντεβού το οποίο τηρήθηκε ακριβώς και έκανε όλες τις απαραίτητες εργασίες. Η τιμή που μου χρέωσε ήταν πάρα πολύ καλή και η δουλειά του άψογη!!! Όποιος λοιπόν χρειάζεται τεχνικό υπολογιστών τον συστήνω ανεπιφύλακτα!! Άψογος επαγγελματίας, πολύ καλές τιμές, και έτοιμος να εξυπηρετήσει τον πελάτη!!"

Επισκευή TURBO-X CLEVO W251HN

 Α. Κώστας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας. Γρήγορη εξυπηρέτηση με ενημέρωση για τα βήματα της εργασίας του, πολύ καλές τιμές και ταχύτητα. Μόνο καλά λόγια έχω να πω!"

Επισκευή HP PAVILLION DV7, DV7-1150ev

 Κ. Χρήστος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματισμός και άψογη εξυπηρέτηση στην καλύτερη τιμή."

Επισκευή LENOVO G50-30, 80G0

 Ζ. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο κύριος Τριανταφυλλίδης είναι πολύ εξυπηρετικός και γρήγορος. Αν ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα το λαπ τοπ μου σε αυτόν θα ξαναπάω και σίγουρα τον συστήνω ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή LENOVO G50-80, 80E5

 Κ. Στέφανος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Καλησπέρα, έκανα format ,εγκατάσταση προγραμμάτων και καθαρισμό (και αντικατάσταση θερμικής πάστας) στο laptop. Πολύ φιλικός, ευγενικός, εξυπηρετικός και υπήρχε άμεση επικοινωνία. Μου αποσταλθηκαν φωτογραφίες στο viber από τις εργασίες που έγιναν καθώς και επικοινωνία για την εξελιξη του service. Επιπλέον μου δοθηκε βιβλίο service. Η τιμή ήταν πολυ οικονομική. Σε αντιστοιχες τιμές έχεις λιγότερες παροχές. Χρειάστηκε να ξαναπάω μεσα αε μια εβδομαδα για έναν έλεγχο και εξυπηρετηθηκα άμεσα και χωρίς κόστος."

Επισκευή ACER ASPIRE E1-522-23804G50Mnkk

 Ο. Κωνσταντίνος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ότι και να πούμε για την εταιρεία LionTech είναι λίγο. Γνώρισα την εταιρεία πριν 7 χρόνια και με εντυπωσίασε η πολύ καλή δουλειά που κάνει , η άμεση εξυπηρέτηση και η ειλικρίνεια. 35 χρόνια τριβής με τους υπολογιστές , δεν έχω γνωρίσει τόσο σοβαρό επαγγελματικό προφίλ εταιρείας."

Επισκευή LENOVO L530

 Π. Γιάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Το laptop πετάει μετά από το service!!!! Πρώτη φορά λειτουργεί με τέτοια ταχύτητα και δεν κολλάει πουθενά!!!!"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L755-12D

 Π. Κλαίρη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Δύο λέξεις εκπληκτικός επαγγελματίας"

Επισκευή LENOVO G50-30, 80G0

 Σ. Ευστάθιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική εξυπηρέτηση όπως και ο χρόνος που χρειάστηκε για την επισκευή της συσκευής μου ήταν ελάχιστος. Πήγα το playstation 4 που έχω για επισκευή χωρίς να ξέρω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα δεν μου άνοιγε. το πρόβλημα βρέθηκε αμέσως ο Κύριος Τριανταφυλλίδης φρόντισε να με ενημερώνει για όλα τα βήματα που έγιναν ένιωθα σίγουρη για την πορεία της συσκευής μου όπως και έγινε. Το playstation μου λειτουργεί πλέον σαν καινούργιο και με το ελάχιστο κόστος. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Φοβερός επαγγελματίας."

Επισκευή PS4 Slim

 Σ. Αιμιλία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστος επαγγελματίας, ταχύτατος και αποτελεσματικός. Εξαιρετική και άμεση ενημέρωση σχετικά με τις εργασίες που εκτελεί στον υπολογιστή συνοδευόμενες από φωτογραφικό υλικό. .Κατατοπιστικός, βοηθητικός και αξιόπιστος.Επαγγελματίας σε όλα του Μου έσωσε δύο παλιά laptop σε κακή κατάσταση. Ένα τεράστιο μπράβο για τη δουλειά σας."

Επισκευή HP COMPAQ PRESARIO CQ71, SONY VAIO PCG-4V1M, VPCW12J1E

 Κ. Μαριάννα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση του κ. Τριανταφυλλίδη. Αποκατέστησε τις βλάβες των υπολογιστών μας ταχύτατα και με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή ACER V3-572G-787K

 Π. Βαρβάρα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Γρήγορη παράδοση. Λογικές τιμές. Ο ορισμός του επαγγελματία."

Επισκευή HP G62-B60sv

 Ν. Γιάννης
Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη


"Εγινε αλλαγή του σκληρού δίσκου, καθαρισμός του υπολογιστή και φορματ. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό, όπως και η σχέση ποιότητας υπηρεσιών και κόστους. Συστήνω 100%."

Επισκευή ACER ASPIRE 5730Z, 5730Z-322G16Mn

 Β. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας και ανθρώπους. τον συνιστώ με κλειστά μάτια. καλά που υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι."

Επισκευή HP COMPAQ 8200 ELITE SFF

 Α. Γεώργιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλός επαγγελματίας με άριστη γνώση του αντικειμένου, φιλικός και πολύ εξυπηρετικός. Το value for money για την εργασία του είναι απλά κορυφαίο."

Επισκευή Desktop PC Custom

 Β. Γιάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Είναι ένα καταπληκτικό μαγαζί , για επισκευή και ανανέωση Laptops.Εκανε το αγαπημένο μου Vaio Sony που ξεπέρασε τα είκοσι χρόνια , να πετάει από γρηγοράδα, και να δουλεύει άψογα στο περιβάλλον των Windows 10. Ευχαριστώ !"

Επισκευή HP G62-B60sv

 Τ. Ευστράτιος
Θεσσαλονίκη


"Ταχεία εξυπηρέτηση από έναν επαγγελματία του είδους. Λεπτομερής αναφορά εργασίας με αποστολή φωτογραφιών και sms. Βαθύς καθαρισμός του λάπτοπ και επισκευή του."

Επισκευή PACKARD BELL PEW91

 Π. Ιωάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ"

Επισκευή Desktop PC

 B. Στέλιος
Τριάδι, Θεσσαλονίκη


"Άμεση εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές, εξαιρετικός επαγγελματίας"

Επισκευή HP G62-B60sv

 Α. Αθανάσιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Γρήγορη εξυπηρέτηση, ευγένεια και άμεση ενημέρωση της κατάστασης με φωτογραφίες. Ευχαριστώ!!!"

Επισκευή Desktop PC

 Ψ. Βασίλειος-Μάριος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματική και σχολαστική δουλειά. Συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή FUJITSU SIEMENS ESPRIMO MOBILE V5535

 Μ. Χρήστος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευγενικός, πρόθυμος, αποτελεσματικός."

Επισκευή Desktop PC Custom

 Τ. Αντώνης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Η συνεργασία μου πρόσφατα με τον κ. Τριανταφυλλίδη αφορούσε, αντικατάσταση οθόνης λάπτοπ και σέρβις. Ήταν συνεπής, αξιόπιστος και ένιωθες εμπιστοσύνη. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλός επαγγελματίας και οι τιμές κανονικές. Σίγουρα θα τον συστήσω σε όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα."

Επισκευή DELL P51F

 Λ. Ηρακλής
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Δεν έχω ξαναδεί τόσο άμεση εξυπηρέτηση . Από την πρώτη ώρα είχα ειδοποίηση για την κατάσταση του laptop μου. Όσον αφόρα την επισκευή ήταν άριστη. Ευχαριστώ πολύ."

Επισκευή TURBO-X A15HC

 Τ. Χρήστος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Γρήγορη εξυπηρέτηση, μου έδειξε την δουλειά που έγινε σε φωτογραφίες μικρή χρέωση για την δουλειά που έκανε ευχαριστώ"

Επισκευή PS3

 Μ. Χρήστος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πρόκειται για σπάνια περίπτωση επαγγελματία που συνδυάζει βαθιά γνώση του αντικειμένου, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ειλικρίνεια και χαμηλές τιμές. Του πήγα φορητό υπολογιστή για τον οποίο άλλοι τεχνικοί μου συνέστησαν να τον πετάξω λόγω εκτεταμένης ζημιάς στην μητρική και κρίθηκε μη συμφέρουσα η επισκευή. Ο κος Τριανταφυλλίδης τον επανέφερε στη ζωή και μου τον παρέδωσε σαν καινούριο. Σε κάθε φάση των παραγγελιών ανταλλακτικών και των επισκευών είχα on-line ενημέρωση και συζήτηση για το επόμενο βήμα λόγω και του ρίσκου μιας επισκευής σημαντικής δυσκολίας. Στο τέλος μου έδωσε πολύ χρήσιμες συμβουλές για την σωστή χρήση. Συνιστώ ανεπιφύλακτα όχι μόνον για τα παραπάνω αλλά διότι οι άνθρωποι που έχουν κάνει το μεράκι τους επάγγελμα είναι απόλυτα πετυχημένοι. Και ο κος Τριανταφυλλίδης είναι ένας από αυτούς. Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ!"

Επισκευή ACER ASPIRE 5552

 Ν. Χρήστος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική εξυπηρέτηση, συνεχής ενημέρωση και σε ελάχιστο χρόνο. Δεν περίμενα τόσο γρήγορη ανταπόκριση. Έχω μείνει υπερικανοποιημένη. Το συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη."

Επισκευή Desktop PC Custom

 Μ. Κατερίνα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική άμεση υπεύθυνη εργασία με πλήρη και τακτική ενημέρωση σε κάθε στάδιο της. Διακρίθηκε για την ευγένεια και την αξιοπιστία. Πάντα έτσι!"

Επισκευή HP 15-bwO16nv

 Π. Γιάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας και άριστη εξυπηρέτηση."

Επισκευή Desktop PC Custom

 Τ. Παναγιώτης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας και άριστη εξυπηρέτηση."

Επισκευή Desktop PC Custom

 Τ. Παναγιώτης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Τέλεια εξυπηρέτηση, γνώσεις, καλές τιμές και άριστος επαγγελματίας !!"

Επισκευή LENOVO G50-80, 80E5

 Δ. Φώτης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πήγα τον υπολογιστή μου για αναβάθμιση και καθαρισμό. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και ευχαριστημένος από την επαγγελματική συμπεριφορά."

Επισκευή Desktop PC Custom

 Α. Θεόδωρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Καλές τιμές"

Επισκευή DELL INSPIRON N5110

 Σ. Νικόλαος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Σωστή εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός."

Επισκευή ASUS A551L

 Μ. Αναστασία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολυ καλός στην δουλειά του."

Επισκευή HP PRESARIO CQ71

 Η. Σοφία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Κατάρτιση και γρήγορη εξυπηρέτηση"

Επισκευή ACER ASPIRE 5732Z-443G32Mn

 Σ. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ένας από τους καλύτερους τεχνικούς Η/Υ στην Θεσσαλονίκη. Προτείνεται!"

Επισκευή HP Compaq CQ70

 Σ. Αναστασία
Θεσσαλονίκη


"Απίστευτη διαφορά στο laptop μου. Ο καθαρισμός και η αναβάθμιση λειτούργησαν άψογα. Μπράβο στα παιδιά που πέραν από την καλή δουλειά, είναι ευγενέστατα και εξυπηρετικά!"

Επισκευή Desktop PC ASUS

 Β. Νίκος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία από 'τεχνικούς Η/Υ', πήγα το παλιό μου λάπτοπ 10ετίας, στον κο Τριανταφυλλίδη. Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική, γρήγορη και κυρίως επαγγελματική. Ο υπολογιστής λειτουργεί πλέον άψογα, πολύ γρήγορα και με καινούριο ssd δίσκο. Πρώτη φορά μου δείχνουν με φωτογραφίες την εργασία που έχει γίνει και μου εξηγούν με λεπτομέρεια τα πάντα. Τέλος να προσθέσω ότι εκτός από άψογο επαγγελματία, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε και με έναν ΆΝΘΡΩΠΟ με σοβαρότητα και ήθος. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και να συνεχίσετε την αξιόλογη προσπάθεια σας."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C650D-11G

 Κ. Δέσποινα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αψογη εξυπηρέτηση! Ο κ. Τριανταφυλλίδης είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Αναλυτική και συνεχής σε καθε στάδιο ενημέρωση για τα προβλήματα του laptop! Παραδώθηκε σε 1 μέρα και σε άψογη κατάσταση. Στάλθηκαν επίσης φωτογραφίες από κάθε βήμα της επισκευής. Συγχαρητήρια για τη δουλειά και τον επαγγελματισμό σας!"

Επισκευή LENOVO IDEAPAD 110-15ISK

 Π. Στυλιανή
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός. Γρήγορη σε σχέση με το πρόβλημα του laptop παράδοση και αποτελεσματικότητα. Και φυσικά οι συμβουλές του αρμόδιου για τη σωστή λειτουργία του, βοήθησαν να συνεχίσει να δουλεύει το laptop παρόλο την πάροδο του χρόνου και την κακομεταχείριση από τους ιδιοκτήτες! Ευχαριστούμε πολύ!!!"

Επισκευή HP COMPAQ CQ58-200EV

 Β. Πάτρα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση.Επαγγελματισμός και λογικές τιμές. Το προτείνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE PRO A50-C-23P

 Π. Γιάννης
Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας και χαρακτήρας ο κ. Tριανταφυλλιδης. Άψογη εργασία και οικονομικά. Συστήνεται ανεπιφύλακτα."

Επισκευή ASUS ULTRABOOK UX360U

 Μ. Στέλιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβρισκα έναν τόσο σωστό επαγγελματία τυχαία. Η δουλεία και η συνέπειά του με υποχρεώνει να τον συστήσω σε όλους τους γνωστούς μου, γιατί και η αμοιβή του είναι λογική."

Επισκευή Desktop PC

 Π. Ηλίας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη εξυπηρέτηση, συνεχής ενημέρωση σχετικά με τη πορεία των εκάστοτε εργασιών για την επιδιόρθωση των προβλημάτων που είχε το o υπολογιστής. Άμεση επίλυση των ζητημάτων και αξιόπιστες συμβουλές και εναλλακτικές προτάσεις για άλλα ζητήματα που θα χρειαστώ στο μέλλον. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή DELL INSPIRON 3537

 Π. Χαρά
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Το παλιό μου laptop ανέβαζε θερμοκρασία και έσβηνε βρήκα τον κύριο Τριανταφυλλίδη από το Internet και μετά από επικοινωνία του έστειλα το laptop με τo ΕΛΤΑ το επισκεύασε με συνεχή ενημέρωση για κάθε πρόβλημα που έβρισκε. Τώρα το 10ετιας laptop με ελάχιστα χρήματα δουλεύει σαν καινούργιο. Ευχαριστώ τον κύριο Χρήστο"

Επισκευή HP G7000, G7060EV

 Π. Ανδρέας
ΚΑΤΕΡΙΝΗ


"΄Αριστη εξυπηρέτηση! Ο κ. Τριανταφυλλίδης είναι ένας άψογος επαγγελματίας. Μας ενημέρωσε αναλυτικά για τα προβλήματα του laptop, έστειλε φωτογραφίες από την εργασία που έκανε, δεν άφησε καμία ερώτηση αναπάντητη. Παραλάβαμε το laptop μας σε καλύτερη κατάσταση απ'όταν το είχαμε αγοράσει καινούριο. Γρήγορη, αποτελεσματική, οικονομική και κυρίως τίμια αντιμετώπιση!"

Επισκευή ASUS X540S

 Χ. Στέλλα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη, άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση από την Lion Tech και το εξαίρετο κ. Τριανταφυλλίδη. Εξαιρετικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Aντικατάσταση motherboard, καθαρισμός, format σε προσιτή τιμή και το Laptop πλέον πλήρως λειτουργικό. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή SONY VAIO SVE151G17M

 Ν. Λάζαρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο κος Τριανταφυλλίδης προσφέρει πράγματι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου οι οποίες δυστυχώς σπανίζουν σήμερα. Πρόκειται για μια προσωπική εταιρεία εστιασμένη στην επισκευή κάθε προβλήματος που αφορά PC και Laptop, με χαρακτηριστικά τον επαγγελματισμό, την ευγένεια, το ήθος και τον σεβασμό προς τον πελάτη, την τεχνογνωσία - εξειδίκευση, την άψογη εξυπηρέτηση και φυσικά το τέλειο και εγγυημένο αποτέλεσμα της επισκευής κάθε κοινού αλλά και σπάνιου προβλήματος του υπολογιστή σας και κυρίως σε λογικότατες τιμές. Με εντυπωσίασε η ταχύτητα εξυπηρέτησης, η ακρίβεια χρόνου στην παράδοση και η διαρκής (σχεδόν online) φωτογραφική ενημέρωση κατά τη διάρκεια της επισκευής. Το πρόβλημα στο 8 ετών Toshiba Laptop 13'' που του παρέδωσα ήταν οι σπασμένες βάσεις των μεντεσέδων της οθόνης, οι οποίοι πίεζαν και είχαν ανοίξει τα πλαστικά βάσης και οθόνης. Το laptop φαινόταν έτοιμο να διαλυθεί ! Η πρωτοποριακή αποκατάσταση με βίδες με τρόπο που αισθητικά δεν ενοχλούν καθώς καλύπτονται έντεχνα με σιλικόνη και επαναφέρουν την αρχική στιβαρότητα είναι εντυπωσιακή ! Πρόκειται για έναν τίμιο και άξιο επαγγελματία τον οποίο θα συστήνω ανεπιφύλακτα στο εξής !"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE U500-1FN

 Κ. Δημήτριος
Θεσσαλονίκη


"Άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση"

Επισκευή LENOVO G50-80, 80L0

 Α. Χαρά
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας. Γρήγορη εξυπηρέτηση. Εξηγεί ενημερώνει και προτείνει πάντα την καλύτερη λύση. Μετά από 3 επισκέψεις για διαφορετικά προβλήματα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

Επισκευή ASUS TP300L

 Κ. Χρήστος
Θεσσαλονίκη


"ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!!"

Επισκευή ACER ASPIRE ONE D250-0Br

 Κ. Μανώλης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας. Συνέπεια, αμεσότητα και ειλικρίνεια."

Επισκευή HP DV7-3175ev

 Μ. Θωμάς
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση! Το πρόβλημα του υπολογιστή μου λύθηκε με επιτυχία και το σημαντικότερο όλων είναι ότι μετά την επιδιόρθωση πραγματοποιείται έρευνα για αλλά ζητήματα βελτιστοποίησης. Σας προτείνω την LionTech ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή Desktop PC

 Κ. Παναγιώτης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"εξαιρετικός! άμεση ενημέρωση και ανταπόκριση, έδωσε λύση κατευθείαν στο πρόβλημα που είχα στο laptop, εκεί που άλλοι 'επαγγελματίες' μόνο χρέωναν χωρίς να λύνουν το πρόβλημα! Αξίζει πραγματικά να απευθυνθείτε εκεί για οποιοδήποτε πρόβλημα υπολογιστή"

Επισκευή HP 15-ba023nv

 Χ. Καλλιόπη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Βρήκα το LionTech κυριολεκτικά κατά τύχη - είναι 2 λεπτά απ'το σπίτι μου! Σήμερα πήρα το 3ο laptop που άφησα για επισκευή και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαι ιδιαίτερα τυχερός. Επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση με εξαιρετικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Άψογη συμπεριφορά στον πελάτη, με συνεχή ενημέρωση μέσω sms & email, τόσο για την κατάσταση του υπολογιστή (βήμα βήμα με φωτογραφίες), όσο και για όλες τις δυνατές επιλογές - τέλος, φιλικές τιμές. Ευχαριστώ ξανα τον κ. Τριανταφυλλίδη - ειδικά την 1η φορά (lenovo) κυριολεκτικά μας έσωσε! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Καλή συνέχεια"

Επισκευή DELL VOSTRO 15 5568

 Μ. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πάρα πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση με πολύ προσιτές τιμές. Καθαρισμός, format και αντικατάσταση του παλιού σκληρού δίσκου με δίσκο SSD έχουν καταστήσει το 7χρονο Laptop μου πλήρως λειτουργικό και με εξαιρετικές ταχύτητες. Βοήθησε σημαντικά και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση σχετικά με επιπλέον ερωτήματα για τη λειτουργία του υπολογιστή. Καλή συνέχεια!"

Επισκευή HP g7-1110ev

 Σ. Στάθης
Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματισμός, λεπτομερής ενημέρωση για κάθε απαιτούμενη εργασία εκ των προτέρων και προσιτές τιμές. Επίσης, εξυπηρέτηση ακόμα και τηλεφωνικώς με μεγάλη προθυμία σε θέμα που προέκυψε και δεν είχε σχέση με την επισκευή."

Επισκευή HP g6-1207sv

 Μ. Κατερίνα
Περαία, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική και γρήγορη εξυπηρέτηση. Άρτια γνώση του αντικειμένου και στοχευμένες συμβουλές που βοήθησαν στην καλύτερη λειτουργία του laptop που έδωσα για επισκευή. Προτείνεται ανεπιφύλακτα"

Επισκευή SONY VAIO PCG-7171M

 Κ. Κώστας
Άγιος Ιωάννης, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας, πήγα βρεγμένο laptop στις 9 το βράδυ και το άνοιξε αμέσως για να το γλυτώσουμε. Αλλάχτηκε καμένη μπαταρία bios, καθαρίστηκε, δοκιμάστηκε και το πήρα την επόμενη . Ευχαριστώ"

Επισκευή DELL INSPIRON 15, 5100

 Κ. Δημήτριος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη συμπεριφορά, ήθος, αξιοπρέπεια, σεβασμός στον πελάτη. Άριστος επαγγελματίας. Μέσα σε λίγα λεπτά μου εξήγησε το πρόβλημα στο λάπτοπ. Την επόμενη μέρα το παρέλαβα και λειτουργεί άψογα. Πρώτη φορά μου έδωσε απόδειξη τεχνικός υπολογιστών. Τέτοιους ανθρώπους πρέπει να στηρίζουμε. Μπράβο του. Να πω ότι το συγκεκριμένο λάπτοπ το πήγα τρεις φορές σε άλλον τεχνικό και δεν έκανε τιποτα."

Επισκευή ACER 5720

 Π. Σαράντης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός συνοδευόμενος με προσωποκεντρική προσέγγιση. Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος μου είχα άμεση ενημέρωση συνοδευόμενη με κοστολόγηση. Προτείνω ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή Desktop PC

 Κ. Θεόφιλος
Θέρμη, Θεσσαλονίκη


"Χαίρομαι για την εμπειρία μου με την LionTech. Άμεση ενημέρωση για το πρόβλημα του laptop μου, και σωστή κατεύθυνση στο να μην προχωρήσω στην επισκευή του καθώς οικονομικά δεν θα με συνέφερε. Το πρόβλημα ήταν η μητρική πλακέτα. Το laptop (Dell) ήταν 2,5 ετών με περίπου 20 ώρες λειτουργίας τον μήνα. Η επικοινωνία μου με τη Dell ήταν από μηδαμινή έως ελάχιστη. Για να επανέλθω στην LionTech, δεν μου πήραν καθόλου χρήματα για τον χρόνο που ξοδέψανε για την διάγνωση της βλάβης. Πραγματικά χαίρομαι για την εμπειρία μου μαζί τους, και από εδώ και πέρα θα τους συστήνω σε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει οποιαδήποτε βλάβη. Όσο για τη Dell? Πότε ξανά!!! Ήδη προχώρησα σε αγορά laptop άλλης εταιρίας (Toshiba)"

Επισκευή DELL INSPIRON 15, P51F

 Π. Μιχάλης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη το πολύ αργό λάπτοπ της κόρης μου είναι πλέον γρήγορο... πολύ ευγενικός και κατατοπιστικός στην επεξήγηση των εργασιών... τίμιος στην τιμή... επαγγελματίας!!!"

Επισκευή HP 15-ac055nr

 Κ. Κωνσταντίνος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Συνέπεια, επαγγελματισμός, υψηλό ποιοτικό αποτέλεμα, και εξαιρετική αντιμετώπιση του πελάτη."

Επισκευή SAMSUNG NETBOOK NP-NC10

 Μ. Αθανάσιος
Θεσσαλονίκη


"Ευγένεια και πολύ καλή εξυπηρέτηση"

Διάγνωση Lenovo Laptop

 Σ. Γιώργος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματική δουλειά!! Γρήγορη εξυπηρέτηση!! Ο κύριος Τριανταφυλλίδης μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την ορθή συντήρηση του λάπτοπ."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L855-16H

 Κ. Αντώνιος
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική δουλειά! Μπράβο Χρήστο για τη συνέπεια, την ακρίβεια και τη μεθοδικότητα στη δουλειά σου! Είσαι ο καλύτερος! Σου αξίζουν 6 αστέρια"

Επισκευή DELL INSPIRON N7110

 Γ. Κλαίρη
Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Λογικές τιμές. Με έκανε εντύπωση που μέσω viber ενημερωνόμουν για τις εργασίες που γινόντουσαν στο pc... Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή LENOVO B5400, 20278

 Π. Γιάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση, επαγγελματική προσέγγιση και γνώσεις επί του αντικειμένου. Παράδοση στην προγραμματισμένη ώρα και πολύ προσιτές τιμές. Το λάπτοπ μου είναι σαν καινούργιο. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να βλέπετε step-by-step τις διάφορες εργασίες όσον αφορά το hardware, μέσω φωτογραφιών. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Προτείνω ανεπιφύλακτα να διαλέξετε το συγκεκριμένο μέρος για τις επισκευές / επιδιορθώσεις / αναβαθμίσεις κτλ. του υπολογιστή σας."

Επισκευή SAMSUNG NP-R580H

 Τ. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πάρα πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση για την αποκατάσταση της ζημιάς στην οθόνη ενός lenovo. Η επικοινωνία ήταν ιδιαίτερη εύκολη και λεπτομερής για τις ανάγκες της επισκευής μέσω viber, τηλεφώνου κλπ. Ο κος Τριανταφυλλίδης, έχει πραγματικά σπάνιο επαγγελματικό ήθος και ειλικρίνεια προς τον πελάτη. Τιμή επιδιόρθωσης πολύ λογική και η δουλειά που έγινε πολύ καλή. Συστήνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ"

Επισκευή LENOVO S540

 Μ. Γιώργος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εδώ και πολύ καιρό έψαχνα κάποιον επαγγελματία του είδους που θα μπορούσε να μου δώσει λύσεις στα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετώπιζα με τον υπολογιστή μου. Νομίζω ότι τον βρήκα στο πρόσωπο του Χρήστου Τριανταφυλλίδη, ο οποίος με τις γνώσεις του, την συνέπειά του και την συμπεριφορά του με κέρδισε αμέσως. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή DELL LATITUDE E6320

 Χ. Αθανάσιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο κ. Τριανταφυλλίδης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Μας έλυσε ένα πρόβλημα, το οποία η ίδια η εταιρεία αγνοούσε για μήνες. Μας ενημέρωνε για κάθε τι που προέκυπτε με τον υπολογιστή, μέσω μηνυμάτων και email και οι τιμές του είναι παραπάνω από προσιτές!!! Είναι σωστός επαγγελματίας."

Επισκευή DELL INSPIRON 15

 Β. Όλγα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαίρετος επαγγελματίας, άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένο αποτέλεσμα με λογικές τιμές. Δεν έχει τύχει να ξανασυναντήσω τέτοια εργασιακή ηθική στον τομέα του. Ο στόχος του είναι να βοηθήσει προτίστως τον πελάτη και του παρουσιάζει όλες τις δυνατές εναλλακτικές. Πήγα μέσω γνωστού που έμεινε και εκείνος εξίσου ευχαριστημένος και σίγουρα θα τον ξαναπροτιμήσω."

Επισκευή HP NETBOOK MINI 110-3711sz

 Ν. Αγνή
Θεσσαλονίκη


"Σεβασμός, ειλικρίνεια, συνέπεια, αξιοπιστία στην επικοινωνία ! Όλα τα παραπάνω που αναφέρονται στην φιλοσοφία της εταιρίας ο Χρήστος Τριανταφυλλιδης τα κάνει πραγματικότητα μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή Desktop PC

 Λ. Βασίλης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός τεχνικός, εξυπηρετικότατος και συνεπής.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή DELL LATITUDE E6320

 Γ. Κάτια
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Λογικές τιμές."

Επισκευή HP PAVILLION DV6-3150ev

 Π. Χρήστος
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας. Οικονομικός, ειλικρινής, ευγενής. Συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή HP WORKSTATION PC P6001gr

 Τ. Αναστάσιος
Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη


"Εξαίρετη εξυπηρέτηση και αποτελεσματικότητα!"

Επισκευή LENOVO THINKPAD EDGE E520

 Κ. Κλειώ
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση, άψογο αποτέλεσμα, λογικές τιμές, ταχύτατη παράδοση."

Επισκευή HP ALL IN ONE TOUCH SMART IQ 500X

 Π. Νικόλαος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Γρήγορο και αποτελεσματικό σέρβις !"

Επισκευή DELL INSPIRON 15

 Χ. Παναγιώτης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Καταπληκτική δουλειά .Το laptop επανήλθε."

Επισκευή SONY VAIO PCG-71311M

 Α. Μαίρη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικές υπηρεσίες και άψογο χρονοδιάγραμμα. Υπάρχει πολύ μεγάλη γνώση του αντικειμένου."

Επισκευή HP PAVILLION DV6700, TURBO-X NETBOOK 9080245

 Κ. Φώτης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας, φοβερή δουλειά (ένα παλιό lenovo που μάλλον θα πήγαινε για ανακύκλωση με ελάχιστα χρήματα ξανά έγινε σαν καινούριο). Αξιοπιστία που δύσκολα την βρίσκεις στη Ελλάδα. Συστήνεται ανεπιφύλαχτα"

Επισκευή LENOVO G500, 20236

 Π. Αγνή
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματισμός, συνεχής ενημέρωση μέσω μηνυμάτων SMS και what's app, εξυπηρέτηση και αποτελεσματικότητα, διαθέτοντας όσο χρόνο χρειάζεται για να δώσει εξηγήσεις στον πελάτη. Επισκευή laptop"

Επισκευή SONY VAIO PCG-71911M

 Π. Κυριάκος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επισκέφθηκα την liontech για πρώτη φορά. Η εξυπηρέτηση ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Καθ'όλη την διάρκεια της επισκευής του laptop είχα ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών. Οι χρεώσεις είναι απόλυτα λογικές και σε συνδυασμό με την άψογη συμπεριφορά του κ Τριανταφυλλίδη δημιουργούν μοναδικό συνδυασμό Value for Money που προσωπικά δεν έχω ξανασυναντήσει. H liontech τελικά είναι ένας κρυμμένος θησαυρός στην Καλαμαριά για όλους τους χρήστες υπολογιστών."

Επισκευή TURBO-X TW9

 Δ. Παναγιώτης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικη δουλειά, άριστος επαγγελματίας, κάτι που δυστυχώς σπανίζει στις μέρες μας. Συνίσταται ανεπιφύλακτα για λόγους συνέπειας, αξιοπιστίας, εξυπηρέτησης, κόστους και καλής δουλειάς"

Επισκευή DELL INSPIRON 15-7559, P57F02

 Π. Θανάσης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο κύριος Τριανταφυλλίδης, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Δυστυχώς για εμένα έχω πρόσφατη σύγκριση με άλλους <<επαγγελματίες>> , συναδέλφους του. Ανέλαβε αλλαγή SSD και format, σε Laptop του 2013, το οποίο άνοιγε σε 5-7 λεπτά και έκλεινε σε άλλα τόσα. Το multitasking ήταν βάσανο και γενικότερα είχε αρκετά προβλήματα στις ταχύτητες αν και i5. Το είχε έτοιμο σε 24 ώρες με έξτρα μπόνους την διάρκεια της μπαταρίας από 2-3 λεπτά και αδυναμία μεταφοράς του από μπρίζα σε άλλη (αλλαγή σημείου εργασίας), σε 25-30. Το λάπτοπ πετάει!!!! Εκεί όπου είχε πάει προηγουμένος 2 εβδομάδες δεν είχαν κάνει τίποτα."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L850-1VC

 Κ. Ευστάθιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλός επαγγελματίας γρήγορη εξυπηρέτηση"

Επισκευή Desktop PC

 Μ. Στέφανος
Θεσσαλονίκη


"Ξέρω πια το πρόβλημα ακριβώς αλλά και την ιδανικότερη λύση!!! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ!!!"

Επισκευή HP COMPAQ LAPTOP CQ58-200EV

 Κ. Αλέξης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας και γρήγορη εξυπηρέτηση!"

Επισκευή HP g6-1221sv

 Π. Αθανασία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Τέλεια δουλειά και εξυπηρέτηση με καλές τιμές. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα."

Επισκευή LENOVO G580, 20150

 Σ. Θανάσης
Θεσσαλονίκη


"Είμαι χρόνια πελάτης του, τον εχω τσεκάρει με laptops και με Πύργο. Δεν έχω λόγια για την δουλειά του άλλα και το ήθος του. Δεν θα σε κοροϊδέψει ποτέ για να σου πάρει τα χρήματα, θα σου πει όλη την αλήθεια, θα σε ενημερώσει με μεγάλη ανάλυση για τα ανταλακτικά και τις τιμές από την έρευνα που κάνει, είναι γρήγορος, σου δίχνει με φωτογραφίες το πως ήταν και το πως έγινε από μέσα, πριν και μετά, ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες και φυσικά πολύ καλές τιμές για τη δουλειά που μας προσφέρει. Καλά δεν θα πω για τα προγράμματα τα παιζει στα δάχτυλα. Εμένα με τράβηξε να πάω την πρώτη φορά, επειδή έχουμε το ίδιο επίθετο αλλά μου βγήκε σε καλό τελικά. Τον βάζω 5 αστέρια και εύχομαι να κάνει υποκαταστήματα. Καλή συνέχεια σε όλους."

Επισκευή SONY VAIO NB VGN-AW11M, LENOVO THINKCENTRE 7491-CTO

 Τ. Νίκος
Θεσσαλονίκη


"Νέα σύνθεση υπολογιστή με εξαιρετικά αποτελέσματα. Άμεση εξυπηρέτηση σε πολύ ικανοποιητικές τιμές. Δωρεάν έρευνα αγοράς για όλα τα εξαρτήματα της σύνθεσης και επίσκεψη μαζί με τον τεχνικό για την αγορά τους στον προμηθευτή. Ευχαριστούμε πολύ!"

Νέα σύνθεση Desktop PC Custom

 Τ. Αναστασία
Θεσσαλονίκη


"Eδώ και χρόνια εμπιστεύομαι τη LionTech για τη συντήρηση και επισκευή του υπολογιστή μου. Είμαι ευχαριστημένη τόσο από την εξυπηρέτηση, όσο και από τις τιμές. Προτείνω ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή DELL INSPIRON 15

 Γ. Ελένη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"100% επαγγελματική δουλειά από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Έδωσα 2 Dell Laptop για επισκευή και έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από τη δουλειά που έγινε και από το τρόπο ενημέρωσής μου γι'αυτήν. Είναι η μόνη εταιρεία (και συνεργάστηκα με αρκετές) που σου παρέχει βήμα-βήμα ενημέρωση (με φωτογραφίες) πως είναι το Laptop πριν την επισκευή κατά και μετά την επισκευή. Δεν αιφνιδιάζει με κρυφές χρεώσεις. Κοστολόγιο που γνωρίζεις συνεχώς (καλές τιμές) και εκπληκτική εργασία. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα."

Επισκευή DELL LATITUDE E5430

 Τ. Κώστας
Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση και τέτοια ενημέρωση με τον πελάτη πουθενά δεν εχω ξαναδεί, από τα καλύτερα service που εχω δεί προσωπικά τέλεια επισκευή με σεβασμό και φιλικότητα προς στον πελάτη! και προσιτές τιμές!"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C50D-A-133

 Π. Γιώργος
Καρδία, Θεσσαλονίκη


"Καταπληκτική δουλεία, ζωντάνεψε έναν υπολογιστή με ότι χρειαζόταν να γίνει από τεχνικής άποψης, γρήγορη εξυπηρέτηση, συνεργασία καλές τιμές."

Επισκευή Desktop PC

 Σ. Γιώργος
Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή γνώση του επαγγέλματος ,εξαιρετική και προσεγμένη δουλειά,με ευγένεια και συνέπεια κύρια χαρακτηριστικά ενός σωστού επαγγελματία!"

Επισκευή Desktop PC

 Σ. Αθηνά
Θεσσαλονίκη


"Τέλεια δουλειά και εξυπηρέτηση με καλές τιμές. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα."

Επισκευή LENOVO G580, 20150

 Σ. Θανάσης
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές."

Επισκευή Desktop PC Custom

 Κ. Μίνα
Θεσσαλονίκη


"Γρήγορη εξυπηρέτηση, εμπειρία και κατάλληλες συμβουλές."

Επισκευή SONY VAIO SVF152C29M, SVF1521G1EW

 Κ. Γιώργος
Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματισμό που δύσκολα βρίσκεις στις μέρες μας."

Επισκευή DELL P51F, P51F002

 Μ. Σταύρος
Θεσσαλονίκη


"2η συνεχόμενη επισκευή και άψογο αποτέλεσμα. Σπάνιος επαγγελματισμός, ευγένεια και ήθος."

Επισκευή Desktop PC Custom

 Α. Γιώργος
Περαία, Θεσσαλονίκη


"Φιλική εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός και πολύ λογικές τιμές. Το laptop μου είναι και πάλι λειτουργικό."

Επισκευή Desktop PC Custom

 Κ. Ελεονώρα
Θεσσαλονίκη


"Το laptop μου έγινε σαν καινούργιο. Ευχαριστώ πολύ!"

Επισκευή TURBO-X C15M

 Μ. Γιάννης
Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Σπάνιος επαγγελματισμός. Ικανοποιητικές τιμές."

Επισκευή HP LAPTOP DV9000, DV9680ev

 Λ. Αναστασία
Θεσσαλονίκη


"Χρειάστηκα την βοήθεια του κύριου Τριανταφυλλίδη Χρήστου για την επιδιόρθωση του laptop μου. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και τάχιστη."

Επισκευή SONY VAIO VPCEL3S1E

 Χ. Νίκος
Θεσσαλονίκη


"Το laptop μου ανέβαζε θερμοκρασία και έσβηνε. Με πολύ μικρό κόστος έγινε καθαρισμός και τώρα λειτουργεί ομαλά χωρίς θόρυβο. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και λογικές τιμές."

Επισκευή SONY VAIO VPCEL3S1E

 Α. Μαρία
Θεσσαλονίκη


"Είναι το 2ο laptop που επισκευάζω στην LionTech και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα. Γρήγορη εξυπηρέτηση, ποιοτική υπηρεσία και πολύ ανταγωνιστικές τιμές."

Επισκευή DELL INSPIRON 15

 Σ. Ευθυμία
Θεσσαλονίκη


"Ο σταθερός μου υπολογιστής έγινε σαν καινούργιος. Εσωτερικά γινόταν ένας χαμός. Η λειτουργία του ήταν απελπιστικά αργή και πριν από 2 μέρες έσβησε τελείως. Μετά το service πήρα έναν άλλο υπολογιστή. Πεντακάθαρο, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και με ταχύτητα τόσο γρήγορη που δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω. Η εγκατάσταση SSD σκληρού δίσκου ήταν εξαιρετική πρόταση. Ότι και να πω είναι λίγο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το εξαιρετικό αποτέλεσμα."

Επισκευή Desktop PC Custom

 Α. Δημήτρης
Θεσσαλονίκη


"Καλή δουλειά με την επιδιόρθωση επεξεργαστή και το στήσιμο υπολογιστή. Ενημερωση σε όλη την διάρκεια της επισκευής, λογικό κόστος για την δουλειά που απαιτήθηκε και σε εύλογο χρονικό διάστημα, μόλις δύο εργάσιμες για την παράδοση του υπολογιστή πλήρως συναρμολογημενου και επιδιορθωμενου."

Συναρμολόγηση εξαρτημάτων σε νέα σύνθεση Desktop PC

 Κ. Περικλής
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Λύθηκαν όλα τα προβλήματα στο laptop μου, έγινε σαν καινούργιο. Άψογη εξυπηρέτηση, ευγένεια, επαγγελματισμός και πολύ καλές τιμές."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L750-16K

 Σ. Δημήτρης
Θεσσαλονίκη


"To laptop μου έγινε σαν καινούργιο. Με τον καθαρισμό και την εγκατάσταση SSD η απόκριση του είναι εντυπωσιακή. Εξαιρετική εξυπηρέτηση και τιμές από τις καλύτερες της αγοράς. Μπράβο συνεχίστε έτσι!"

Επισκευή DELL INSPIRON 1564, 1564-0169

 Π. Γιώργος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Laptop 10ετίας έγινε σαν καινούργιο. Σπάνιος επαγγελματισμός και πολύ ικανοποιητικές τιμές."

Επισκευή SONY VAIO PCG-81112M, VPCF11S1E

 Γ. Χρήστος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση και άμεση ενημέρωση στα στάδια του σέρβις. Το λάπτοπ μου πλέον είναι σαν καινούριο. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί πέρα από την πολύ καλή εξυπηρέτηση, οι τιμές είναι από τις ποιό ανταγωνιστικές της αγοράς. Very High value for money!!! :)"

Επισκευή ASUS G750J G750JX-DB71

 Ν. Κωνσταντίνος
Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλά εξυπηρέτηση, γνώστης του επαγγέλματος ο τεχνικός και με πολλές γνώσεις όπως θα έπρεπε να είναι ένας τεχνικός υπολογιστών !!!"

Επισκευή Desktop PC

 Σ. Νικόλαος
Νέα Ραιδεστός, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική και ταχύτατη εξυπηρέτηση! Πολύ προσιτές τιμές, πλήρης επεξήγηση του προβλήματος του υπολογιστή και προσφορά επιλογών, ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του καθενός. Το συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή HP COMPAQ 2530p

 Σ. Βασίλειος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση. Αντικατάσταση σκληρού δίσκου και συντήρηση laptop, με εξαιρετικά αποτελέσματα."

Επισκευή LENOVO Z50-70

 Κ. Αθανάσιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Τέλεια εξυπηρέτηση με διαρκής και σωστή ενημέρωση. Τιμές απόλυτα ικανοποιητικές και προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες και τις δυνατότητες του πελάτη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή Desktop PC

 Σ. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλός επαγγελματίας και φυσικά γνώστης του υπολογιστή. Εξυπηρετικός και φυσικά σωστός στην δουλειά του. Ο καλύτερος που έχω πάει μέχρι τώρα. Λογικές τιμές στους καιρούς που ζούμε. Α+++"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L505-13N

 Β. Βασίλης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Για να επισκεφτείτε τη LionTech πρέπει να κλείσετε ραντεβού σε μια ιδιαίτερη μορφή επαγγελματικής λειτουργίας που θυμίζει ιατρικά ραντεβού. Είναι ιδιαίτερη τακτική αλλά σίγουρα όχι αναποτελεσματική. Ο επαγγελματίας είναι ευγενέστατος & εξυπηρετικότατος! Εξέτασε το laptop, διέγνωσε το πρόβλημα και στη συνέχεια μου ανέλυσε όλες τις δυνατές επιλογές και τα κόστη τους. Τα ανωτέρω χωρίς επιβάρυνση και με πολύ θετική διάθεση! Προτείνεται ανεπιφύλακτα στους έχοντες σχετικά προβλήματα..."

Διάγνωση επισκευής σε LENOVO laptop

 Τ. Ξενοφών
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πήγα το PS4 για καθαρισμό και αλλαγή πάστας. Μιλάμε για λεπτομερέστατη δουλειά που ειλικρινά το έκανε σαν καινούριο. Μηδαμινός θόρυβος, ακόμα και στα πιο καινούρια παιχνίδια που ζορίζουν περισσότερο την κάρτα γραφικών και το σύστημα ψύξης. Ένας πραγματικός καλλιτέχνης σε αυτό που κάνει. Τέλος πρέπει να αναφερθώ στον άψογο επαγγελματισμό και τη συνέπεια που τον διακρίνει. Άνετα ένας από τους καλύτερους !"

Εσωτερικός καθαρισμός Sony Play Station 4 (PS4)

 Μ. Φώτης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη εξυπηρέτηση, συνεχής και λεπτομερέστατη ενημέρωση, εξαιρετικές τιμές. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις δυνατότητες του πελάτη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L40-170

 Μ. Γιώργος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη και επαγγελματική αντιμετώπιση του προβλήματος που είχα με τον σταθερό υπολογιστή μου. Το κατάστημα και ο τεχνικός προτείνονται ανεπιφύλακτα."

Επισκευή Desktop PC

 Γ. Νικόλαος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Τέλεια εξυπηρέτηση, άψογη δουλειά, ενημέρωση για την παραμικρή λεπτομέρεια ! Δύσκολα βρίσκει κανείς σήμερα τόσο καλούς επαγγελματίες όπως ο κ. Τριανταφυλλίδης, τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C55-A-1GJ

 Σ. Δημήτριος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Προτείνω ανεπιφύλακτα και εξηγώ, πρώτων με ενημέρωσε για το πρόβλημα και μου πρότεινε να μην το επιδιορθώσω γιατί η επισκευή του θα ήταν ασύμφορη ενώ μπορούσε να μου πει διάφορα και να με πείσει για το αντίθετο και να πάρει το ποσό που αντιστοιχούσε στην επιδιόρθωση του. Δεύτερον παρόλο που δεν πήρε τίποτα κάθισε και με ενημέρωσε για το τι πρέπει να προσέξω για να διαλέξω τον καινούργιο μου υπολογιστή. Για έναν σαν και εμένα που έχω μαύρα μεσάνυχτα η βοήθεια του ήταν σημαντική."

Επισκευή HP PAVILLION DV6-1140ev

 Π. Κωνσταντίνος
Οπτικά Νούτσος, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Μετά από σύσταση φίλου, πήγα τον παμπάλαιο και μισοπεθαμένο υπολογιστή μου στη Lion Tech. Σε σύντομο χρόνο πήρα πίσω ένα μηχάνημα αγνώριστο!! Με πλήρη ενημέρωση για την κατάστασή του, τις εργασίες που απαιτήθηκαν, αναλυτικές πληροφορίες σε μένα τύπου φροντιστηρίου και με εξαιρετικά λογική τιμή. Βρήκα συνέπεια, ποιότητα, ευγένεια και άψογο επαγγελματισμό. Κύριε Τριανταφυλλίδη σας ευχαριστώ."

Επισκευή Desktop PC

 Π. Νίκη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλός επαγγελματίας και στον τεχνικό τομέα αλλά και κυριότερα όσο αφορά την ανθρώπινη επικοινωνία. Ασχολήθηκε περισσότερο απ' ότι περίμενα, το επισκεύασε και η τελική έκπληξη (ευχάριστη) ήταν η χαμηλή τιμή!! Μπράβο. Είναι από τους λίγους που προτείνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή HP PAVILLION DV6-1140ev

 Μ. Ιωάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση του κ. Τριανταφυλλίδη. Είναι φιλικός με καλές τιμές, με ενημέρωνε συνεχώς για την κατάσταση του υπολογιστή μου και γενικώς τηρεί τον επαγγελματικό κώδικα. Σας τον προτείνω για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τον υπολογιστή σας."

Επισκευή Desktop PC

 Τ. Ζαχαρίας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική εξυπηρέτηση! Ενημέρωση για την εξελιξη της διαδικασίας επισκευής. Πολύ λογικές τιμές. Ο κύριος Τριανταφυλλλίδης είναι Επαγγελματίας με Ε κεφαλαίο σπάνιο είδος στις μέρες μας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή HP g6-1221sv

 Μ. Μόσχος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επισκευή και το service που έκανε ο κος Τριανταφυλλίδης στο laptop μου. Είναι ένας σωστός επαγγελματίας που στα διάφορα στάδια της επισκευής με ενημέρωνε αναλυτικά για τις πιθανές λύσεις. Παρέλαβα ένα άψογα λειτουργικό laptop. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή SONY VAIO PCG-71211M

 Μ. Δημήτριος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική δουλειά, συνέπεια χρόνου παράδοσης και το σημαντικότερο για μένα επεξήγηση των προβλημάτων και προτάσεις λύσεων αυτών. Οι τιμές πολύ προσιτές για όλους. Μπράβο για τον επαγγελματισμό σας κ. Τριανταφυλλίδη."

Επισκευή LENOVO G770

 Κ. Γιώργος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο κύριος Τριανταφυλλίδης είναι μια εξαίρεση μέσα στο 'θολό τοπίο' των τεχνικών (όλων των ειδικοτήτων). Έχει μεγάλη γνώση του αντικειμένου, είναι αξιόπιστος και παραδίδει on time. Ενημερώνει για τα πάντα εγκαίρως και με σωστό τρόπο. Last but not least : Έχει και καλές τιμές. Προτείνεται ανεπιφύλακτα."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE P855-33C

 Ν. Παναγιώτης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Πολύ λογικές τιμές."

Επισκευή ASUS X540S

 K. Μαρία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση! πολύ φιλικός άνθρωπος και με βοήθησε αρκετά με τον Η/Υ μου."

Επισκευή Desktop PC Custom

 Π. Ζήσης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Σούπερ γρήγορος, αναλυτικός και ευγενικός!!!! Επαγγελματίας!"

Επισκευή HP COMPAQ 6510b

 Α. Χάρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλό αξιόλογο Service"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE A300-1GN

 Π. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματισμός, άριστη επικοινωνία, ποιοτικότατη εργασία."

Επισκευή DELL INSPIRON 15

 Ι. Απόστολος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Συνέπεια, ειλικρίνεια, ευγένεια, επιστημονική αρτιότητα, άψογη εξυπηρέτηση. Θερμά συγχαρητήρια."

Επισκευή TURBO-X W950TU

 Σ. Αναστάσιος
Βασιλικά, Θεσσαλονίκη


"Συνεπέστατος, ενημέρωνε συνεχώς για τις εργασίες που (θα) έκανε, καλή δουλειά και σωστές τιμές. Προτείνεται ανεπιφύλακτα."

Επισκευή Desktop PC

 Χ. Αλέξανδρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας που διακρίνεται για τη συνέπεια και την ευγένειά του. Πραγματικά τιμά τον χώρο του."

Επισκευή HP g6-2221ev

 Μ. Δημήτριος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Απολύτως ευχαριστημένος από επισκευή laptop. Σημειώνω την λεπτομερή και αξιόπιστη ενημέρωση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα."

Επισκευή LENOVO G560, 20042

 Α. Αναστάσιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή δουλειά ! Πολύ καλές τιμές ! Ευχαριστώ πολύ."

Επισκευή FUJITSU LIFEBOOK A530

 Π. Μαρία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας, γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση. Θερμά συγχαρητήρια!"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L750-1LM,  Desktop PC

 Μ. Παναγιώτης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πήγα για αλλαγή καλωδίου οθόνης σε λάπτοπ, η οποία έγινε άψογα και γρήγορα. Ήταν πολύ εξυπηρετικοί και απάντησαν τις ερωτήσεις μου όσον αφορά την επισκευή."

Επισκευή DELL INSPIRON 7559, P57F

 Ε. Μάριος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Συνέπεια στο ραντεβού, άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση και τέλεια αντιμετώπιση των προβλημάτων, λεπτομερή ενημέρωση για τις λειτουργίες του laptop και πολύ οικονομική χρέωση στις εργασίες. Σας το συστείνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή DELL INSPIRON N5110

 Α. Κων/νος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πήγα υπολογιστή κυριολεκτικά διαλυμένο και κατόπιν ραντεβού στο οποίο ηταν συνεπέστατος τον επισκεύασε και παραδόθηκε σύντομα λειτουργικότατος και σε πολύ λογική τιμή. Σωστός επαγγελματίας τον προτείνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή Desktop PC

 Π. Ιάκωβος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ Η/Υ HP PAVILLION DV6 ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ 10ETIAΣ. ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ"

Επισκευή HP PAVILLION DV6000

 Τ. Αθανάσιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Σωστός επαγγελματίας και πολύ ευγενικός. Έγινε αλλαγή του hdd σε ssd και καθαρισμός του επεξεργαστή με αλλαγή πάστας στο λαπτοπ μου σε 1 μέρα. Με ενημέρωνε για τις κινήσεις του σε ότι έκανε. Συστήνεται."

Επισκευή ASUS R540L

 Ρ. Ελευθέριος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας και στην γνώση και στην συνέπεια παράδοσης και στην τιμή. Πραγματικά από τους πολύ λίγους επαγγελματίες που γνώρισα. Ευχαριστώ για την συνεργασία φίλε Χρήστο....."

Επισκευή LENOVO G505 20240, Desktop PC

 Κ. Δημήτριος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός συστήνεται ανεπιφύλακτα. Παρόλο που τον χρειάστηκα μέσα στις διακοπές ήταν συνεπαστατος ταχύτατος και επαγγελματίας με την πραγματική έννοια του όρου."

Επισκευή LENOVO IDEAPAD Z580

 Μ.Στέφανος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Μόνα τα καλύτερα μπορώ να πω για τον κ. Τριανταφυλλίδη, ο οποίος μου επισκεύασε δύο φορητούς υπολογιστές. Είναι άψογος επαγγελματίας, συνεπής, τίμιος και άριστος γνώστης του αντικειμένου του. Να σημειώσω ότι επισκευάζει με πολύ προσιτές τιμές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με συνέπεια με ενημέρωνε σε κάθε στάδιο επιδιόρθωσης των υπολογιστών, μου έδειξε αναλυτικά όλα του τα ευρήματα και μου εξήγησε τι πρέπει να προσέχω στο μέλλον. Κε Τριανταφυλλίδη σου εύχομαι να έχεις καλές δουλειές και να διατηρήσεις τη συνέπεια σου!"

Επισκευή HP g6-1221sv, SONY VAIO PCG-81313M

 Τ. Μαρία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας, πολύ οργανωμένος, γρήγορος στη παράδοση και ευγενικός ! Αξιόπιστη επιλογή και οικονομική"

Επισκευή DELL INSPIRON N5110

 Μ. Αθανάσιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος, γρήγορη εξυπηρέτηση, οικονομικές τιμές. Σε μία μέρα καθαρισμός laptop, ο υπολογιστής πήρε ανάσα..."

Επισκευή SONY VAIO PCG-71312M

 Χ. Λητώ
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Ο Η/Υ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ."

Επισκευή SONY VAIO PCG-3A1M

 Τ. Αντώνιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος. Συνεπής και αποτελεσματικός. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή DELL INSPIRON 15 3000

 Γ. Βασίλης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας, με άψογη συμπεριφορά και συνεχή ενημέρωση τόσο για τα βήματα που ακολουθεί όσο και για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η εκάστοτε διαδικασία επίλυσης του προβλήματός σου. Προσέφερε λύση σε "Blue Screen of Death" που προκάλεσαν οι ενημερώσεις των Windows 10, με έγκαιρη παράδοση και παροχή πρόσθετων συμβουλών για την καλύτερη δυνατή χρήση του laptop από δω και στο εξής. Επίσης, πολύ καλές και προσιτές τιμές. Προτείνεται ανεπιφύλακτα, καθώς είναι βέβαιο πως θα προσφέρει την βέλτιστη λύση στο πρόβλημά σας."

Επισκευή HP 15-bs116nv

 Π. Αριστοτέλης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη και άμεση εξυπηρέτηση ! Προχθές αργά το απόγευμα από το μαγαζί με ένα Lenovo με σπασμένη οθόνη, εχθές το απόγευμα ήδη έτοιμο (!), σήμερα στο εξωτερικό με το εν λόγω laptop."

Επισκευή LENOVO Y50-70, 20378

 Μ. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση, τέλεια δουλειά, συνεχής ενημέρωση, προσιτές τιμές, τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα !!!"

Επισκευή SONY VAIO VPCF13E1E

 Γρεπινιώτης Άκης
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


"Το προτείνω ανεπιφύλακτα για service laptop. Βρήκαν το πρόβλημα αμέσως και έδωσαν τη λύση άμεσα. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα."

Επισκευή HP PAVILLION DV7

 Τσίτος Ξενοφών
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστώ πολύ τον Κύριο Τριανταφυλλίδη για την υπομονή του και την βοήθειά του σε ένα πραγματικά περίπλοκο πρόβλημα του σταθερού υπολογιστή. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος θα αφιέρωνε τόσες εργατοώρες ώστε να βρει λύση. Επίσης και η επισκευή του Laptop, μας έλυσε τα χέρια και δεν αναγκαστήκαμε να αγοράσουμε καινούργιο! Πραγματικά είναι γνώστης του αντικειμένου με σεβασμό πάντα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Η ενημέρωση για την εξέλιξη της επισκευής ήταν συνεχής με γραπτό μήνυμα και email. Πρωτάκουστο για τα ελληνικά δεδομένα!! Οι τιμές πολύ οικονομικές. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή Desktop PC

 Β. Κωνσταντίνος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας ο κύριος Τριανταφυλλίδης, αλλά και άνθρωπος. Με εξυπηρέτησε πρόθυμα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα, όπου έπρεπε πάση θυσία να αλλαχτεί το τροφοδοτικό του PC οπωσδήποτε σήμερα και μάλιστα ενώ εμφανίστηκε η συγκεκριμένη βλάβη στις 20.00 το βράδυ. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση επαγγελματισμού και συνέπειας. Συστήνεται η επιχείρηση ανεπιφύλακτα και με κλειστά μάτια. Κύριε Χρήστο και πάλι σας ευχάριστω για όλα. Βασίλης"

Αντικατάσταση τροφοδοτικού σε Desktop PC

 Μ. Βασίλης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση από έναν σωστό επαγγελματία. Προσωπικά πρώτη φορά κάποιος τεχνικός με ενημερώνει με τόση λεπτομέρεια για το πρόβλημα του υπολογιστή μου. Πρόθυμος να με βοηθήσει σε όλα ο κος Χρήστος και να με συμβουλέψει ώστε να αποκατασταθούν όλες οι βλάβες. Αναλυτικοτατος με φωτογραφίες και συνεχή ενημέρωση για την πορεία του σέρβις καθώς επίσης και σε πολύ προσιτή τιμή! Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να τον εμπιστευτείτε!"

Επισκευή DELL INSPIRON N5010

 Ρ. Θοδωρής
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου με τον κ. Χρήστο Τριανταφυλλίδη. Σε όλα τα επίπεδα. Προθυμία για εξυπηρέτηση, γνώσεις, συνέπεια, ειλικρίνεια. Μακάρι να υπήρχαν πολλοί τέτοιοι επαγγελματίες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και οπωσδήποτε θα τον εμπιστευθώ ξανά για οποιοδήποτε πρόβλημα."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C50D-A-133

 Π. Έρη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ένας πραγματικός επαγγελματίας που γνωρίζει το αντικείμενο του, ενημερώνει εκτενώς και τακτικά τον πελάτη του για την εξέλιξη των τεχνικών εργασιών, τις οποίες ολοκληρώνει ταχύτατα και σε χαμηλό κόστος, και ένας άνθρωπος με ειλικρίνεια και ευγένεια. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή Desktop PC

 Μ. Ερασμία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Συγχαρητήρια! Ζήτησα ένα απλό format και τι να πω... Είναι επαγγελματίας και ξέρει πολύ καλά την δουλειά του! Με ενημέρωνε καθημερινά με μήνυμα για την κατάσταση του υπολογιστή κ σε τι στάδιο βρίσκεται... με ενημέρωσε και πριν τι εργασίες θα κάνει και μετά τι εργασίες έκανε! Άψογος! Εγώ θα τον ξανά εμπιστευτώ!"

Επισκευή Desktop PC

 Β. Αναστάσιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Μετά από έρευνα σε διάφορες αγγελίες και ιστοσελίδες βρήκα τον κο Χρήστο όπου με έπεισαν τα σχόλια προηγούμενων πελατών να τον επισκεφθώ για πρόβλημα σε λάπτοπ. Το αποτέλεσμα; Επαγγελματίας με κάθε έννοια με ενημέρωση για κάθε βήμα τόσο πριν όσο και μετά, αξιοπιστία στα ανταλλακτικά, μεθοδικότητα και προγραμματισμό στην εργασία. Το αποτέλεσμα, οι υπολογιστές βρήκαν τον μάστορά τους."

Επισκευή LENOVO G580

 Χ. Μιχάλης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη εξυπηρέτηση, συνεχής ενημέρωση για τα στάδια του σέρβις + του backup. Γρήγορο, αξιόπιστο και σωστό σέρβις, μαζί με τον πολύ καλό και λεπτομερή καθαρισμό του υπολογιστή. Ο κος Χρήστος κάνει πολύ καλά δουλειά και τον προτείνω ανεπίφυλακτα. 10/10."

Επισκευή SONY VAIO PCG-3J1M

 Γρεπινιώτης Χρήστος
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


"Ευγένεια, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Επαγγελματική συμπεριφορά. Η επισκευή του υπολογιστή έγινε ταχύτατα και ο προϋπολογισμός ήταν ακριβής."

Επισκευή LENOVO G50-45

 Χατζηλαμπρινός Γιώργος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός, ευγένεια και συνεχής ενημέρωση κατά τη διάρκεια των εργασιών για την επισκευή του λάπτοπ. Αναλυτική περιγραφή των προβλημάτων αλλά και των προτεινόμενων λύσεων από τον κο Χρήστο. Έφτιαξε ένα λάπτοπ με αρκετά προβλήματα και μάλιστα σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας. Οι τιμές κατά την προσωπική μου άποψη είναι πολυ χαμηλές, ειδικά για τη δουλειά και την προσπάθεια που γίνεται. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

Επισκευή LENOVO G500

 Φ. Θεοφάνης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ φιλικός ο κύριος Τριανταφυλίδης αλλά και εξαιρετικός τεχνικός! Το laptop μου ζεσταινόταν πάρα πολύ και στιγμιαία μου πέρασε η ιδέα...μήπως μπορώ να ψήσω και αυγό!!! Το τι είχε μέσα καλύτερα ας μην το περιγράψω. Τώρα δουλεύει άψογα δεν έχω θόρυβο, το σπουδαιότερο όμως είναι...μου έδωσε συμβουλές που προστατεύουν το μηχάνημα. Τον ευχαριστώ."

Επισκευή HP PAVILLION DV5

 Δ. Χρήστος
Θεσσαλονίκη


"Βγάζει δροσερό αεράκι, μετά από τον καθαρισμό. Μόνο αυτό."

Επισκευή ASUS U40S

 Δ. Ευάγγελος
Θεσσαλονίκη


"Πολύ γρήγορη και εξαιρετική εξυπηρέτηση"

Επισκευή 

Acer Τσιρανίδου Μαίρη

 Δ. Χρήστος
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική, άμεση εξυπηρέτηση!!!"

Επισκευή TURBO-X H36

 Ν. Νίκη
Θεσσαλονίκη


"Άριστη εξυπηρέτηση σε οικονομικές τιμές !"

Επισκευή Desktop PC

 Β. Δημήτριος
Θεσσαλονίκη


"Κε τριανταφυλλιδη χάρη στην εξαιρετική εργασία έκανες έναν παμπάλαιο υπολογιστή να πετάει (15 χρ. τουλάχιστον) και ενα λάπτοπ να λειτουργεί σαν να βγήκε τώρα από το εργοστάσιο. Οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές σε σχέση πάντα με την εξαιρετική ποιότητα εργασίας. Ευχαριστώ πολύ"

Επισκευή Desktop PC

 Σ. Κυριάκος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας, γρήγορη εξυπηρέτηση, υπευθυνότητα, διαρκής και άμεση η ενημέρωση του για την πορεία του service του υπολογιστή, τιμές χαμηλές (από την προσωπική μου έρευνα, οι χαμηλότερες). Το αποτέλεσμα εξαιρετικό, το laptop μου πλέον "πετάει". Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. κ. Τριανταφυλλίδη σας ευχαριστώ!"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L850-13M

 Τ. Απόστολος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστος επαγγελματίας, ταχύτατη εξυπηρέτηση, άψογη δουλειά. Εσωτερικός καθαρισμός laptop, αλλαγή σκληρού δίσκου με ταυτόχρονη αναβάθμιση της ταχύτητας. Ευχαριστώ πολύ, σας προτείνω ανεπιφύλακτα!!!"

Επισκευή HP DV6-6b19ev

 Χ. Αλέξανδρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Η επισκευή του συγκεκριμένου λάπτοπ ηλικίας 14 ετών έγινε σαν θαύμα. Δεν πίστευα ότι τελικά θα ήταν δυνατή. Η δουλειά που έγινε ήταν άριστη, αποκαταστάθηκε πλήρως το σπασμένο καπάκι, αλλάχθηκε ο μεντεσές καθαρίστηκε ολόκληρο το εσωτερικό και λύθηκε το πρόβλημα της υψηλής θερμοκρασίας. Με την τοποθέτηση καινούργιου δίσκου SSD το μηχάνημα πετάει!!! Ανοίγει σε 30 δεύτερα και δουλεύει άψογα. Χίλια ευχαριστώ κ. Χρήστο, δεν πίστευα ότι θα λειτουργούσε ξανά σαν καινούργιο."

Επισκευή HP PAVILLION DV9850ev

 Μ. Ιωάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή δουλειά πάνω σε desktop που το θεωρούσα τελειωμένο. Προσωπικά έχω ξανασυνεργαστεί με τον κ. Τριανταφυλλίδη και πάντοτε μένω πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα της δουλειάς του. Μου δόθηκε γρήγορη και οικονομική λύση στο πρόβλημα του pc και τώρα πετάει. Τον προτείνω χωρίς κανέναν δισταγμό για οποιοδήποτε πρόβλημα σε desktop και laptop."

Επισκευή Desktop PC

 Σ. Ιωάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πήγα στην LionTechnology ένα laptop ACER Aspire για επισκευή, που εδώ και καιρό μου παρουσίαζε προβλήματα. Θέλω να δηλώσω πλήρως ικανοποιημένος από αυτήν μου την επιλογή. Ο επαγγελματισμός του κ. Τριανταφυλλίδη είναι εξαιρετικός, τόσο στο τεχνικό μέρος του αντικειμένου, όσο και στην εξυπηρέτηση πελατών. Κατά την διάρκεια της επισκευής επικοινωνούσε μαζί μου με sms και τηλεφωνήματα, για να με ενημερώσει για την πορεία των εργασιών. Και κατά την παραλαβή του laptop, μου έδειξε με φωτογραφίες ποιο ήταν το πρόβλημα. Δίνω συγχαρητήρια στον κ. Τριανταφυλλίδη για τον άψογο επαγγελματισμό του, αλλά και τις πολύ λογικές τιμές. Τον συστήνω ανεπιφύλαχτα."

Επισκευή ACER ASPIRE 5740G-434G50Mn

 Π. Θανάσης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη Εξυπηρέτηση και πολύ καλή δουλειά"

Επισκευή HP 15-af107nv

 Β. Κων/νος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Διαρκής επικοινωνία σε όλα τα στάδια της επισκευής. Well done."

Επισκευή ACER ASPIRE 5750G-263G75Mnkk

 Τ. Χρήστος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Άριστο και οικονομικό αποτέλεσμα. Το προτείνω."

Επισκευή Desktop PC

 Σ. Θανάσης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση και άριστο service. Εξαιρετικός γνωστής του αντικειμένου του."

Επισκευή HP COMPAQ CQ61-220SV

 Σ. Κοσμάς
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ταχύτητα, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το σέρβις του υπολογιστή μου. Ευχαριστώ."

Επισκευή HP PAVILLION DV6500

 Μ. Ιωάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας ο κος Τριανταφυλλίδης. Ευγενέστατος και κυρίως έδωσε άμεσα λύση στο προβλημά μου. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE PRO C850-14C

 Μ. Αχιλλέας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Καλό service, γρήγορο και σε καλή τιμή. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την εργασία του κ. Τριανταφυλλίδη και από τις συμβουλές του."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L450D-12J

 Λ. Ελένη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική αντιμετώπιση, ευγένεια, επαγγελματισμός και λογικές τιμές. Συνιστώ ανεπιφύλακτα."

Επισκευή DELL XPS L702X

 Π. Βασίλης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την άψογη εξυπηρέτηση κατά την επίσκεψη μου στο κατάστημα σας και την συντήρηση - επισκευή του φορητού μου Η/Υ. Δεν είμαι σε θέση να τις κρίνω τις τεχνικές σας γνωσεις, όμως εντυπωσιάσθηκα από τον τροπο που μου εξηγήσατε για το πρόβλημα του Η/Υ μου και για το τι ακριβώς θα επισκευάσετε - συντηρήσετε. Η ενημέρωση μου συνεχίσθηκε κατά την παραλαβή, όπου με τις φωτογραφίες του υπολογιστή μου κατά την φάση της συντήρησης κατανόησα πλήρως τι είχε συμβεί. Θεωρώ ότι ο τρόπος που λειτουργείτε είναι αυτός που όλοι θα επιθυμούσαμε να βλέπουμε σε κάθε συναλλαγή μας με τεχνικούς διαφόρων ειδικοτήτων. Είναι ο τρόπος που λειτουργούν αντιστοιχα οι προηγμένες χώρες, με την διαφορά ότι η επιστημονική μας κατάρτιση βρίσκεται αρκετά υψηλότερα από το προσωπικό των χωρών αυτών. Θα σας συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε γνωστούς και φίλους. Σας ευχαριστώ και πάλι."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C660-11H

 Κ. Νικόλαος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άμεση εξυπηρέτηση... Το laptop είχε τεράστια προβλήματα θερμοκρασίας, κολλήματα κλπ... Σε 24 ώρες έγινε καινούργιο χάρη στη φροντίδα του κ. Τριανταφυλλίδη.... Άψογος επαγγελματίας!"

Επισκευή SONY VAIO PCG-71211M

 Κ. Δημήτρης
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική εξυπηρέτηση ακόμα και όταν προέκυψαν προβλήματα χωρίς να είναι υπαίτιος ο Χρήστος. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αναγκαία επισκευή που έκανε ο τεχνίτης. Βαθμός 5 στα 5."

Επισκευή SAMSUNG S3520, NP-S3520

 A. David
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Φανταστική εξυπηρέτηση, ασύγκριτος επαγγελματισμός, εκπληκτική δουλειά και προσιτές τιμές! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Προτείνω ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή Desktop PC

 Α. Αλέξανδρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Ο κος Τριανταφυλλίδης άψογος και ευγενικός. Πραγματικά, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας που σπάνια θα συναντήσεις! Προτείνω ανεπιφύλακτα LionTech σε όποιον έχει πρόβλημα με τον υπολογιστή του!"

Επισκευή Desktop PC

 Τ. Βίκυ
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Η επισκευή και παράλληλη αναβάμιση του Laptop VAIO έγινε σε συνθήκες πίεσης χρόνου αλλά χωρίς καμία έκπτωση στον επαγγελματισμό και στην ποιότητα δουλειάς που και τα δύο ήταν ΑΡΙΣΤΑ.. Δηλώνω απολύτως ικανοποιημένος."

Επισκευή SONY VAIO PCG-51113M

 Σ. Αργύρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Συνώνυμο της ευγένειας, της άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης, της επαγγελματικής συμπεριφοράς. Οι επισκευές των υπολογιστών έγιναν ταχύτατα και ο προϋπολογισμός ήταν ακριβής."

Επισκευή υπολογιστή Turbo-X

 Β. Γιώργος
Θεσσαλονίκη


"Το θαύμα έγινε το Laptop μου Τoshiba Satellite A 300 1 LT είναι και πάλι ζωντανό χάρη στα μαγικά χέρια του κ. Τριανταφυλλίδη. Εκπληκτική εξυπηρέτηση και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το service. Η ενημέρωση ήταν συνεχής κατά την διάρκεια των εργασιών για κάθε προβλημα που υπήρχε και μάλιστα σε χρόνο μιας εβδομάδας.Το λαπτοπ είχε σπασμένη βάση οθονής και ήταν απαραίτητος ένας καθαρισμός. Τον ευχαριστώ πολύ και τον συνιστώ σε όλους σαν άψογο επαγγελματία και γνώστη του αντικειμένου."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE A300-1LT

 Τ. Θωμάς
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εκπληκτική εξυπηρέτηση και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το service. Η ενημέρωση ήταν συνεχής και ακριβής από τον κ. Τριανταφυλλίδη. Το λάπτοπ είχε μεγάλο πρόβλημα αφού ανέβαζε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, με τελικό αποτέλεσμα να κολλήσει η κάρτα γραφικών και να μην ανοίγει. Ευτυχώς, πριν προχωρήσω σε αγορά καινούριου λαπτοπ, το πήγα στην LionTech. Ο κ. Τριανταφυλλίδης το ξαναζωντάνεψε αφού με τον καθαρισμό που έκανε η θερμοκρασία είναι πια φυσιολογική και η κάρτα δουλεύει ικανοποιητικά και το λαπτοπ έγινε λειτουργικότατο. Τον ευχαριστώ πολύ και τον συνιστώ σε όλους σαν άψογο επαγγελματία και γνώστη του αντικειμένου."

Επισκευή ACER ASPIRE 5560, MS2319

 Ζ. Επαμεινώντας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές! Ευχαριστώ!"

Επισκευή LENOVO G50-80

 Α. Νατάσσα
Αθήνα


"Πολύ σωστος επαγγελματίας . Κατηρτισμένος τεχνικός .Σωστές τιμές ."

Επισκευή DELL INSPIRON P28F

 Μ. Ιωάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογο και γρήγορο service, μόνο θετικές εντυπώσεις έχω από τις υπηρεσίες της Lion Technology"

Επισκευή TURBO-X LAPTOP A15FB


 Τ. Γιώργος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση. Συγχαρητήρια."

Επισκευή HP Pavillion DV6

 Χ. Βούλα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη εξυπηρέτηση"

Επισκευή TURBO-X W950TU

 Μάνκο Ιωάννα
Θεσσαλονίκη


"Άριστη εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό, άψογα αποτελέσματα"

Επισκευή HP PAVILLION G6

 Ο. Χριστίνα
Ξάνθη


"Άριστη κ γρήγορη εξυπηρέτηση, τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει πρόβλημα με τον υπολογιστή του."

Επισκευή DELL INSPIRON 15

 Ο. Χαράλαμπος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική και άμεση εξυπηρέτηση!!! Μετά τον καθαρισμό, format και την αλλαγή του δίσκου το laptop δουλεύει άψογα!"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L655D-11D

 Κ. Καλλιόπη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Μια εξαιρετικά δυσεύρετη περίπτωση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ στον τομέα του. Πληρότητα σε όλα! Υψηλή εξειδίκευση, ταχύτητα εξυπηρέτησης, φιλική και άμεση επικοινωνία, λογικότατες τιμές. Να σημειωθεί ότι κάθε συνεργασία μας, συνοδεύτηκε από φωτογραφικές αποδείξεις της δουλειάς του. Έχοντας πια κατασταλάξει σε θέματα υπολογιστών στην εταιρεία Lion Tech του Χρήστου Τριανταφυλλίδη, με εξέπληξε και πάλι θετικά στην τελευταία επίσκεψη μου, προσκομίζοντας του ένα μη λειτουργικό laptop Lenovo G 500 i7 (σπάσιμο σε γωνιακά πλαστικά μέρη από πέσιμο) που μου είχε εμπιστευθεί φίλος μου, αλλά μετά την επισκευή, τον εσωτερικό καθαρισμό, την εγκατάσταση SSD σκληρού δίσκου και το format, το έκανε στην κυριολεξία να "πετάει", με αποτέλεσμα να το κρατήσω για τον εαυτό μου με το σχετικό τίμημα προς το φίλο, καθώς εκείνος απογοητευμένος και για να κάνει τη δουλειά του, είχε βιαστεί να αγοράσει άλλο. Τον προτείνω χωρίς κανένα δισταγμό!"

Επισκευή LENOVO G500 20236

 Π. Κυριάκος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πραγματικά ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση! Μακάρι σε όλους τους χώρους να υπήρχαν τόσο ικανοί και σοβαροί επαγγελματίες! Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με ελάχιστο κόστος και με άριστη γνώση του αντικειμένου, ο κύριος Τριανταφυλλίδης έκανε ένα πολύ παλιό laptop σαν καινούριο! Και όλα αυτά συνοδεύτηκαν από ευγένεια, ήθος, τιμιότητα! Άψογη εξυπηρέτηση! Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE PRO U400-13I

 Π. Παρασκευή
Αθήνα


"Εκπληκτική εξυπηρέτηση και άμεσα ! Πολύ ικανοποιημένη από τον κο Τριανταφυλλίδη ο οποίος έφτιαξε γρήγορα τον υπολογιστή μου και με τον εσωτερικό καθαρισμό η θερμοκρασία του υπολογιστή μου σταθεροποιήθηκε ! Είχα άμεση ενημέρωση τηλεφωνικώς αλλά και στην παράδοση του υπολογιστή μου ! Ευχαριστώ πολύ και τον συνιστώ σε όλους !"

Επισκευή DELL INSPIRON 3521

 Κ. Χριστίνα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα και με πολύ καλές τιμές. Η προσωποποίηση του επαγγελματία στον χώρο της τεχνολογίας. Επιτέλους ένα μαγαζί με ειλικρίνεια και τιμιότητα. Συνεχίστε έτσι."

Επισκευή TURBO-X LAPTOP A15FB

 Π. Κωνσταντίνος
Σέρρες


"Αξιόπιστο και προσιτό σέρβις υπολογιστών πολλοί υπόσχονται, πόσοι όμως το κάνουν πράξη; Ο κ. Χρήστος Τριανταφυλλίδης για μια ακόμη φορά μας άφησε απολύτως ικανοποιημένους από το σέρβις και τον καθαρισμό του λάπτοπ μας, τον ευχαριστούμε πολύ και τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L500-14X

 Π. Αικατερίνη
Νέα Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκη


"Κάθε φορά που χρειάστηκα τη βοήθεια του κ.Τριανταφυλλίδη ήταν πρόθυμος να με εξυπηρετήσει και μου βρήκε άμεση λύση! Ευγενέστατος, τόσο σε τηλεφωνικές μας επικοινωνίες, όσο και κατα τη διάρκεια της παράδοσης-παραλαβής του χαλασμένου laptop. Άμεση επίλυση, υπομονετικός, επεξηγηματικός και απίστευτα σχολαστικός στη δουλειά του. Θα σύστηνα τη Liontech με κλειστά τα μάτια!"

Επισκευή HP Pavillion DV6

 Φ. Ελίνα, Pinelina.gr
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη και ταχεία εξυπηρέτηση απο τον κύριο Τριανταφυλίδη, η ευγένεια και ο επαγγελματισμός του είναι κάτι που βρίσκουμε σπάνια στις μέρες μας. ΕΥΓΕ ! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για περιπτώσεις Σέρβις και φυσικά θα τον προτιμήσω στο μέλλον για ανάλογες περιπτώσεις"

Επισκευή σταθερού υπολογιστή

 Χ. Ανδρέας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη και επαγγελματική δουλειά από την LionTech. Δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να βρεθεί λύση για την επισκευή ενός Sony Vaio laptop, αφού η εταιρεία σταμάτησε την λειτουργία αυτού του τμήματος. Μετά από αναζήτηση στον τόπο κατοικίας μου, την Κω και αφού δεν βρήκα λύσεις, ανακάλυψα την επιχείρησή σας. Και ήμουν τυχερός αφού με ελάχιστο κόστος, επισκευάστηκε το laptop, τοποθετήθηκε νέος σκληρός δίσκος, καθαρίστηκε εσωτερικά (πάντα με διαρκή ενημέρωση, συνεννόηση και επικοινωνία με τον κ. Τριανταφυλλίδη) και με βελτίωση του λειτουργικού του, μου επιστράφηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φυσικά τώρα λειτουργεί σαν καινούργιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Συνιστώ με ενθουσιασμό την LionTech για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει."

Επισκευή SONY VAIO SVE14AA11M

 Σ. Κώστας
ΚΩΣ


"Στο κατάστημα της εταιρείας LionTech του κ. Χρήστου Τριανταφυλλίδη, βρήκα όλη την γκάμα υπηρεσιών, που αφορούσαν είτε τον σταθερό υπολογιστή μου, είτε το laptop μου. Άψογος επαγγελματίας, άριστη εξυπηρέτηση. Και κυρίως γνώστης όλων των λύσεων που αφορούν υπολογιστές και με φιλικές τιμές. Προτείνω την εταιρεία LionTech ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να είναι σίγουρος για την αντιμετώπιση όλων των εφαρμογών σε υπολογιστές. Συγχαρητήρια Χρήστο, η εταιρεία που δημιούργησες, αποτελεί και για μένα, όπως και για άλλους, ότι καλύτερο στον κλάδο σου...και με διαφορά !!!!"

Επισκευή DELL INSPIRON P66F

 Ζ. Αλίκη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ. ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ, 'ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ' ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕ ΣΑΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ 'ΛΥΣΕΙΣ' ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ 'ΠΛΑΙΣΙΟ' ΚΑΙ ΤΗΝ 'HP'. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!"

Επισκευή HP 15-ac125mv

 Κ. Βασίλης
Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη


"Οταν ο φορητός υπολογιστής μου απρόσμενα και εντελώς ξαφνικά έσβησε και δεν επανερχόταν με τίποτα, σκέφτομαι....πάει τελείωσε το μηχάνημα, πρέπει να ψάξουμε για άλλο..... όμως για καλή μου τύχη έλαβα συστάσεις για έναν τεχνικό υπολογιστών, τον Χρήστο. Από την πρώτη συνομιλία, κατάλαβα πως ο Χρήστος είναι ένας σοβαρός άνθρωπος κι έπειτα με το χειρισμό του στο πρόβλημα του υπολογιστή μου βεβαιώθηκα πως ειναι κι ένας πολύ καλός επαγγελματίας μηχανικός πληροφορικής ! Με γνώσεις στο αντικείμενο, αλλά και εκτίμηση για τον πελάτη, δίνει νέο νόημα σ' αυτό που εμείς οι αμύητοι στην τεχνολογία λέμε τεχνικό υπολογιστών ! Είναι σίγουρο πως απο εδώ και πέρα ο 'γιατρός' του υπολογιστη μου ειναι ο Χρήστος Τριανταφυλλίδης !"

Επισκευή ACER ASPIRE V3 Q5WV1

 Κ. Θωμάς
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Έχω μείνει ευχαριστημένος ως προς το σέρβις, την συνέπεια άλλα προπάντων τον επαγγελματισμό που δεν θα τον βρεις παντού. Μπράβο"

Επισκευή ACER ASPIRE 5741G

 Γ. Παύλος
Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματισμός, συνέπεια και πολύ λογικές τιμές !!!"

Επισκευή SAMSUNG NP355E5C

 Μ. Στέλιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρετηση. Επαγγελματισμός. Εξαιρετικά αποτελέσματα."

Επισκευή HP 15-g018sv

 Π. Φριδερίκη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση !!!"

Επισκευή Desktop PC

 Β. Γιώργος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική εξυπηρέτηση, άμεση αναγνώριση και επαγγελματική αντιμετώπιση του προβλήματος που είχα με τον Η/Υ μου. Πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα ! ***** (5/5)"

Επισκευή Desktop PC

 K. Aντώνης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση Άψογη συμπεριφορά - Εξαιρετικό αποτέλεσμα - Χαμηλές τιμές ! Tαχύτατη ολοκλήρωσή τους, αναλυτική επεξήγηση των επιδιορθώσεων. Το laptop νομίζω ότι 'ξαναγεννήθηκε' !"

Επισκευή ACER ASPIRE 4810T

 Τ. Βαγγέλης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση !! Μετά από τον εσωτερικό καθαρισμό του laptop μου, εκτός των άλλων, λύθηκε και το πρόβλημα που υπήρχε στο πληκτρολόγιο !! Ευχαριστώ !"

Επισκευή HP PAVILION G6-1290SV

 Μ. Ζαφείριος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αλλαγή βραχίονα λαπτοπ γρήγορα , οικονομικά, με λειτουργική πατέντα ,εσωτερικός καθαρισμός κ εγκατάσταση θερμοαγώγιμης πάστας πολύ προσεγμένα!"

Επισκευή HP LAPTOP 15-d012sv

 Χ. Θεόδωρος
Εύοσμος, Θεσσαλονίκη


"Είμαι κάτοχος ενός Laptop Dell 1535, μετά από αρκετές επισκέψεις σε επαγγελματίες συναδέλφους σας δεν κατάφεραν ΤΙΠΟΤΑ και συνεχώς είχα προβλήματα!!! Και κόστος. Σας βρήκα εντελώς τυχαία από το Ιντερνετ δείξατε άψογη συμπεριφορά, και ευγένεια και χωρίς να έχετε στα χέρια σας το Laptop είχατε εικόνα της καταστάσεως του. Σας το έστειλα απο πολύ μακριά, και όταν το παραλάβατε και αφού κάνατε έλεγχο, σε 24 ωρες με ενημερώσατε. Η πιθανή διάγνωση που είχατε κάνει ήταν 100% επιβεβαιωμένη, παραγγείλατε τα ανταλακτικά και τα παραλάβατε σταδιακά, κάθε βήμα που προχωρούσατε με ενημερώνατε για την κατάσταση. Και το αποτέλεσμα ήταν να γίνει το ακατόρθωτο !!! Με πολύ μικρό κόστος το επισκευάσατε και μου το στείλατε. Δουλεύει όπως ήταν καινούργιο !!!! Ειλικρινά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες σας !!! και θα σας συστήσω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει πρόβλημα."

Επισκευή Dell Studio 1535

 Μ. Γιώργος
ΣΑΜΟΣ


"Σας βρήκα τυχαία μέσω internet (ούσα "καμμένη" από διάφορους τυχάρπαστους στον χώρο). Εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου κι επιβεβαιώθηκα. Πολύ θετική η γνώμη μου, για την άμεση ανταπόκριση,για τις υπηρεσίες σας, την εξυπηρέτηση, την συνέπεια, την ευγένεια και την αναλυτική ενημέρωσή μου για την πορεία των εργασιών στο laptop μου (φωτογραφίες, τηλεφωνική επικοινωνία και e-mails). Κάναμε Format (μετά από καταστροφή δίσκου), επισκευή σπασμένης βάσης οθόνης κι εσωτερικό καθαρισμό με τοποθέτηση θερμοαγώγιμης πάστας, σε πολύ λογικές τιμές. Μετά από αυτά, ο υπολογιστής μου δουλεύει σαν καινούριος. Γνώρισα έναν άψογο επαγγελματία που με φιλότιμο και πάθος κάνει το καλύτερο για τους πελάτες του. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια και καλές δουλειές."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C55-A5204

 Σ. Αργυρώ
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας, άριστος γνώστης του επαγγέλματος, φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση, άψογες τιμές. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάθε εργασία που αφορά το λάπτοπ ή τον υπολογιστή σας."

Επισκευή DESKTOP PC HP P6011GR

 Κ. Τίμος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση από ευγενικότατο προσωπικό με πάρα πολύ καλές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες τους. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με τους υπολογιστές σας."

Επίλυση προβλημάτων με ασύρματη σύνδεση wifi σε laptop HP

 Α. Μάρκος & Κ. Παρασκευή
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εμεινα πολύ ευχαριστημένη, συνεπής, αναλυτικός, γρήγορος και καλές τιμές."

Επισκευή HP PAVILLION G6-1221SV

 Π. Μίνα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επαγγελματισμός που σπάνια συναντάς, εξαιρετική εξυπηρέτηση με συνεχής ενημέρωση και άψογο αποτέλεσμα. Το VAIO μου έγινε καινούργιο και η LionTech μόνιμος συνεργάτης της επιχείρησης μου !"

Επισκευή SONY VAIO SVE1511D1EW

 Μ. Ιωάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική δουλειά, με ήθος, ευγένεια και σπάνιο επαγγελματισμό !"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE A300-22W

 Π. Αθηνά
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άμεση εξυπηρέτηση και λεπτομερή εξήγηση του προβλήματος του υπολογιστή μου όπως και διάφορες συμβουλές διατήρησης της καλής λειτουργία του. Σας ευχαριστώ !"

Επισκευή DELL INSPIRON 15-3531

 Β. Κώστας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλός τεχνικός. Άψογη εξυπηρέτηση !"

Επισκευή DELL D830 PP04X

 Α. Γιάννης & Κ. Ελισάβετ
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αμεσότητα, επαγγελματισμός, ευγένεια και πολύ καλή εξυπηρέτηση !"

Διάγνωση επισκευής οθόνης Samsung TW20W5

 Μ. Δήμητρα & Ί. Νατάσα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άμεση εξυπηρέτηση, λεπτομερής περιγραφή της εργασίας επιδιόρθωσης με φωτογραφικό υλικό, προσιτές τιμές !"

Επισκευή Toshiba Satellite A300-1MT

 Α. Μαρία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή εξυπηρέτηση ! Σύντομα και οικονομικά, με ενημέρωση πριν από κάθε βήμα και με ευγένεια. Πολύ καλή συνεργασία !"

Επισκευή HP G62

 Β. Μαρία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη εξυπηρέτηση, συνέπεια, ευγένεια και πολύ λογικές τιμές. Φυσικά θα σας ξανά προτιμήσω και θα σας προτείνω και σε άλλους. Σας ευχαριστώ πολύ."

Επισκευή Samsung R540

 Χ. Κατερίνα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευγένεια, εξυπηρέτηση, συνέπεια. Απευθύνθηκα στην LionTech για το πρόβλημα του υπολογιστή μου και έμεινα απολύτως ικανοποιημένη μέσα στο περιορισμένο χρονικό διάστημα, που είχα στη διάθεση μου."

Επισκευή Desktop PC

 Μ. Ελένη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Είχα πρόβλημα με τις μνήμες του υπολογιστή μου τις οποίες δεν αναγνώριζε το pc. Μετά από έρευνα αγοράς κατέληξα στην LionTech αρχικά λόγω συνέπειας στο ραντεβού που κλείσαμε. Έγινε δωρεάν διάγνωση και η επισκευή ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε 1 εργάσιμη. Αλλού μου έδωσαν χρόνο παράδοσης 5 μέρες και μου είπαν ότι είχε πρόβλημα η μητρική με υψηλό κόστος επισκευής. Στην LionTech δεν προσπάθησαν να μου πουλήσουν οτιδήποτε πέρα από αυτό που είχε ο υπολογιστής. Το πρόβλημα λύθηκε με έναν απλό καθαρισμό και το κόστος επισκευής ήταν πολύ χαμηλό ενώ θα μπορούσαν να μου πουν διαφορετικούς λόγους για να ανεβάσουν το κόστος. Με λίγα λόγια βρήκα ειλικρίνεια, συνέπεια και χαμηλές τιμές. Ευχαριστώ πολύ !"

Επισκευή Desktop PC

 Φ. Στάθης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, με συνεχή ενημέρωση πριν από κάθε βήμα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα προκύψουν 'απρόοπτα' έξοδα από 'αναγκαστικές' εργασίες. Οι τιμές είναι επίσης λογικές έως χαμηλές και ο χρόνος επιδιόρθωσης (η βλάβη που είχα ήταν σχετικά μικρή) τέτοιος που δεν έχω συναντήσει σε όσους τεχνικούς έχω επισκεφτεί στο παρελθόν. Αυτό όμως που με κέρδισε περισσότερο είναι ο επαγγελματισμός του κ. Τριανταφυλλίδη και η ευγένεια του που σε κάνει να νιώθεις άνετα και όχι θύμα ενός απατεώνα που ενδιαφέρεται μόνο για το πορτοφόλι σου. Συστήνεται ανεπιφύλακτα χωρίς δεύτερη σκέψη. 10/10!"

Επισκευή Desktop PC

 Μ. Αρτέμιος
Νεάπολη, Θεσσαλονίκη


"Ο κύριος Τριανταφυλλίδης έχει εξελιχθεί πλέον σε ένα είδος 'οικογενειακού γιατρού' για τους Η/Υ της οικογένειας μου. Σήμερα παρέλαβα τον τρίτο 'ασθενή' που πέρασε από τα χέρια του και πιθανότατα θα ακολουθήσει και τέταρτος, γιατί έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση. Γρήγορο σέρβις, χαμηλές τιμές, αναλυτικότατη επεξήγηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών για τη φροντίδα κάθε υπολογιστή. Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα !"

 Ο. Κυριάκος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Κύριε Τριανταφυλλίδη, το laptop μετά από την επισκευή λειτουργεί ακόμα πιο βελτιωμένα, σε χαμηλές θερμοκρασίες και πλέον με τον ελάχιστο δυνατό παραγόμενο θόρυβο, ως αποτέλεσμα της προσεκτικής δουλειάς που κάνατε. Ιδιαίτερα σας ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό σας, την ανταπόκριση και τον γρήγορο χρόνο παράδοσης."

Επισκευή LENOVO G560

 Π. Νίκος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εντυπωσιακά θετική είναι η γνώμη μου για το service της Lion Technology. Κορυφαία και άμεση εξυπηρέτηση και παραλαβή των συσκευών και παράδοση στο χώρο μου. Έγινε format στο Acer Laptop και στον σταθερό μου υπολογιστή και θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο για την άψογη εξυπηρέτηση του. Είναι πολύ συνεπής επαγγελματίας. Συνέχισε την ίδια καλή δουλειά που κάνεις."

Επισκευή ACER ASPIRE 5749-6492

 Γ. Ελένη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Είχα πρόβλημα με το laptop μου, ψάχνοντας για τεχνικό κάποιος φίλος μου συνέστησε τον κύριο Τριανταφυλλίδη. Ο υπολογιστής μου παραδόθηκε επισκευασμένος σε άριστη κατάσταση με συνέπεια όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης, οικονομικά και πολύ σημαντικό με ευγένεια. Μου εξήγησε πράγματα που δεν γνώριζα για καλύτερη χρήση του υπολογιστή. Τον ευχαριστώ πολύ !"

Επισκευή Sony Vaio Laptop

 Κ. Στεριανός
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική εξυπηρέτηση, οργάνωση και συνέπεια ! Πραγματικά είναι άριστος γνώστης των υπολογιστών και εξαιρετικός επαγγελματιίς ! Το σέρβις ειναι μοναδική εμπειρία, με αναλυτική παρουσίαση της δουλειάς που έγινε, ενώ με βοήθησε απίστευτα ακόμα και στην έρευνα αγοράς laptop ! Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα !"

Διάγνωση επισκευής HP Laptop

 Λ. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ !! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ, ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΝΑΝ "ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ" ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΕΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ, ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ!"

Επισκευή Desktop PC

 Κ. Αθανασία
Θεσσαλονίκη


"Άμεση ανταπόκριση - Άψογη συμπεριφορά - Εξαιρετικό αποτέλεσμα - Χαμηλές τιμές ! Δεν νομίζω κάποιος να αναζητεί περισσότερα όταν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Η/Υ του. Χρήστο να συνεχίσεις με τον ίδιο απαράμιλλο επαγγελματισμό που σε διακρίνει. Eυχαριστώ !"

 Τζίνας Παναγιώτης
ΚΑΒΑΛΑ


"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ. ΑΚΡΙΒΗΣ ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΤΙΜΕΣ & ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗΣ."

 Γ. Γιώργος
Θεσσαλονίκη


"Η εξυπηρέτηση από τη LionTech ήταν εξαιρετική. Υπήρχε πολύ υψηλή ποιότητα στο παραγόμενο έργο, συνέπεια, ταχύτητα και ευγένεια στη συνεργασία. Παράλληλα, η αμοιβή που ζητήθηκε ήταν απόλυτα δικαιολογημένη."

Επισκευή SONY VAIO LAPTOP VPCEH PCG-71911M

 Β. Κοσμάς
Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός που σπάνια συναντάς, ευγένεια και αναλυτική επεξήγηση των προβλημάτων που αντιμετώπιζε το laptop καθώς και των τρόπων επίλυσης. Κι όλα αυτά με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ευχαριστώ πολύ !"

Επισκευή TURBO-X CLEVO A15HE

 Κ. Ηλίας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική και άμεση εξυπηρέτηση !! Μετά από τον εσωτερικό καθαρισμό του laptop με ενημέρωση στο διάστημα με φωτογραφικό υλικό, υπήρχε και το πρόβλημα στο πληκτρολόγιο το οποίο ενώ ήταν για αντικατάσταση βρέθηκε λύση και σ'αυτό με λιγότερο κόστος !! Άριστος επαγγελματισμός ! Ευχαριστώ πολύ !!!"

Επισκευή HP COMPAQ CQ58-200EV

 Β. Πάτρα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άμεση εξυπηρέτηση, ευγένεια και αναλυτική εξήγηση των προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο υπολογιστής καθώς και των τρόπων επίλυσης. Διάθεση να απαντηθούν όλες οι απορίες μας ! Διορθώθηκαν όλα τα προβλήματα που υπήρχαν, άριστος επαγγελματίας. Ευχαριστούμε πολύ"

Επισκευή HP PAVILLION DV6-1140EV

 Τ. Ελένη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά μπράβο στο service της Lion Tech. Το laptop μου ήταν σχεδόν για πέταμα και τώρα πάει σφαίρα. Άμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές αν αναλογιστώ και πόσες ώρες ασχολήθηκε με το σχεδόν κατεστραμμένο laptop."

Επισκευή HP 15-D008

 Τ. Όλγα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες σας. Για αρχή το πρόβλημα που είχα με το πληκτρολόγιο το λύσαμε όσο πιο σύντομα και οικονομικά ήταν δυνατό δεδομένου ότι το ανταλλακτικό αγοράστηκε από το εξωτερικό και το καθεστώς λόγω capital controls δεν ήταν και το πιο ευνοϊκό. Από κει και πέρα μου προτείνατε να προχωρήσουμε και σε καθαρισμό της συσκευής κάτι που σήμερα, μετά από 1 μήνα χρήσης του netbook, διαπιστώνω πως ήταν απαραίτητο καθώς υπήρξε μεγάλη βελτίωση στην απόδοση. Ακόμη μου δείξατε αναλυτικές φωτογραφίες της επισκευής και μου δώσατε αρκετές συμβουλές ως προς το λογισμικό οι οποίες ήταν πολύ χρήσιμες ! Βέβαια θα περιμένω να σας κρίνω σε βάθος χρόνου γιατί οι καλές συνεργασίες δεν κρίνονται από μια φορά αλλά μέσα από τη διάρκεια. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι μέχρι σήμερα, μπορώ να πω ότι θα σας ξαναπροτιμήσω για service και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημενος συνολικά από την επαγγελματική αντιμετώπιση που εισέπραξα σε όλα !!!"

Επισκευή HP Mini

 Κ. Λαομέδων
Θεσσαλονίκη


"Λύθηκαν τα περισσότερα προβλήματα του ταλαιπωρημένου μου laptop αφού πρώτα μου εξήγησε γραπτά και προφορικά όλες τις πιθανές λύσεις ώστε να μπορέσω να αποφασίσω αν τελικά άξιζε να κάνω αυτήν την επισκευή ή να αγοράσω καινούργιο laptop. Αυτό το εκτίμησα παρά πολύ. Κατά την παράδοση υπήρχε αναλυτική επεξήγηση τύπου σεμιναρίου. Σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει υποστήριξη πελάτη τηλεφωνικά με συνέπεια και προθυμία για τα τυχόν μικροπροβλήματα που προκύπτουν και αυτό με γεμίζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στις ηλεκτρονικές μου εργασίες και το εκτιμώ αφάνταστα. Βρήκα το κοστολόγιο του πολύ λογικό και το επίπεδο παροχής υπηρεσιών πολύ υψηλό - αυτό ειναι πολύ ενθαρρυντικό για τις ημέρες που διανύουμε. Ο Χρήστος Τριανταφυλλίδης ειναι ένας συνεργάτης που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί, γιατί τον διακρίνει η άριστη επαγγελματική κατάρτιση, η συνέπεια και η αγάπη για αυτό που κάνει. Είμαι ευγνώμων !"

Επισκευή HP Mini

 Α. Μπέττυ
Αγία Παρασκευή, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική και άμεση εξυπηρέτηση. Ευγενικός και άψογος ο Χρήστος."

Επισκευή Desktop PC

 Κ. Κώστας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση, απόλυτος επαγγελματισμός !!!!"

 Κ. Μαρία
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική αντιμετώπιση του προβλήματος και της επισκευής του laptop μου. Επαγγελματισμός, γνώσεις και άμεση λύση."

Επισκευή HP Mini

 Τ. Χρήστος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο τελευταίος που έμεινε και κάνει δουλειά!!!!! Όντως καταπληκτική !!!! Καλές δουλειές !!!!!!"

 Ζ. Λάμπρος
ΚΑΒΑΛΑ


"Η εξυπηρέτηση γρήγορη και αποδοτική. Εξαιρετικής ποιότητας εργασία. Προτείνω LionTechnology ανεπιφύλακτα !"

 Β. Μαρία-Ευαγγελία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση, ευγένεια, συνεχής ενημέρωση για την πορεία των εργασιών, ταχύτατη ολοκλήρωσή τους, αναλυτική επεξήγηση των επιδιορθώσεων. Το laptop νομίζω ότι 'ξαναγεννήθηκε' !"

 Κ. Κατερίνα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστώ για την πολύ προσεκτική επισκευή του Sony Vaio Laptop μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά σας. Ότι άλλο χρειαστώ, θα σας επισκεφτώ. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα. Καλές δουλειές !"

 Τ. Ευστράτιος
Θεσσαλονίκη


"Απόλυτα εξυπηρετικός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Laptop μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και φυσικά θα τον ξανά προτιμήσω !"

 Μ. Ανδρέας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο ορισμός της εξυπηρέτησης και της ενημέρωσης ! Ευχαριστώ πολύ."

 Β. Γιάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικό σέρβις. Άμεση ανταπόκριση. Απόλυτα επαγγελματική συμπεριφορά."

 Φ. Κων/νος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλό αποτέλεσμα ! Ευχαριστώ πολύ για όλα."

 Π. Χαράλαμπος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εμπιστεύτηκα για μία ακόμη φορά την LionTech και για μία ακόμη φορά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Το laptop μου με τις ενέργειες που έγιναν έχει πλέον εξαιρετική απόκριση."

 Ψ. Αναστασία
Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη


"Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που χρειάστηκε να καταφύγω στις υπηρεσίες του Χρήστου, διαπίστωσα και πάλι την άμεση - εντός της ίδιας ημέρας εξυπηρέτηση - αλλά και την αποτελεσματικότητα του. Πέραν του βασικού προβλήματος για το οποίο επικοινώνησα μαζί του (μη τροφοδοσία ρεύματος λόγω προβλήματος στο βύσμα και βραχυκύκλωμα στη μητρική του laptop), πήρε την πρωτοβουλία πρώτον να καθαρίσει τους αεραγωγούς για τη σωστή ανακύκλωση του αέρα ώστε να μην υπερθερμένεται το laptop και δεύτερον να προσθέσει επιπλέον μνήμη. Η συνολικότερη απόδοση και απόκριση του φορητού βελτιώθηκε έτσι σημαντικότατα. Ειλικρινώς μην διστάσετε να τον εμπιστευτείτε για το συνδυασμό ικανοτήτων, ταχύτητας και οικονομικών τιμών !"

 Ο. Στέλλα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστώ πολύ τον κο Τριανταφυλλίδη, για τη σωστή και ταχύτατη εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές. Είχε πρόβλημα λειτουργίας το laptop στο διακόπτη on-off (αντικατάσταση ανταλλακτικού από εξωτερικό) και υπήρχε υπερθέρμανση, για την οποία έγινε ενδελεχής καθαρισμός εσωτερικά. Άψογη και η επικοινωνία μεταξύ μας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !"

 Π. Κυριάκος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Είναι η δεύτερη φορά που χρειάστηκα την τεχνική υποστήριξη του κου Τριανταφυλλίδη και έμεινα απολύτως ικανοποιημένη από την άμεση διάγνωση του προβλήματος του Η/Υ, τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό στις λύσεις που πρότεινε, δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και τη γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος. Φυσικά και συστήνω ανεπιφύλακτα τον κο Τριανταφυλλίδη και τη LionTech !"

 Λ. Χριστίνα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος για την επίλυση του προβλήματος του Laptop. Άριστη τεχνική υποστήρηξη από τον κο Τριανταφυλλίδη. Επαγγελματίας με υπευθυνότητα, ενημέρωση για το κόστος επισκευής & για την πρόοδο των εργασιών. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !!!!"

 Μ. Αλέξανδρος
ΠΡΕΒΕΖΑ


"Χρήστο ευχαριστώ για την γρήγορη και άψογη αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης στο HP laptop μου. Η νέα οθόνη είναι LG με τρία χρόνια εγγύηση ενώ η συνήθης εγγύηση που δίνεται είναι ένα και σπανιότερα δύο χρόνια. Ήταν η καλύτερη προσφορά που βρήκα για αυτή την ποιότητα, Επίσης χαίρομαι που ακολούθησα την συμβουλή σου για ένα καθαρισμό / συντήρηση ανεμιστήρα και την εγκατάσταση του προγράμματος CCleaner γιατί το αποτέλεσμα ήταν το laptop μου να γίνει ακόμα πιο γρήγορο."

 Δ.Π.
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστώ πολύ για την επίλυση του προβλήματος της οθόνης του Laptop μου. Πραγματικά με την εφαρμογή πατέντας σταθεροποιήθηκε η οθόνη, αποφεύχθηκε η αντικατάσταση των πλαστικών που θα κόστιζαν πάρα πολύ και πιθανότητα να μην επέλεγα να το επιδιορθώσω λόγω υψηλού κόστους. Ήτανε μία πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά σε συνδυασμό και με κάποιες άλλες εργασίες service που έγιναν στο Laptop, επιδιορθώθηκαν όλα τα προβλήματα εξαιρετικά και οικονομικά με συνεχή ενημέρωση και επαγγελματική εξυπηρέτηση."

Επισκευή Σπασμένων Πλαστικών Laptop

 Μ. Τάνια
Περαία, Θεσσαλονίκη


"Άμεση εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα υπηρεσιών, επαγγελματική υπευθυνότητα. Χρήστο, σ'ευχαριστώ πολύ. Στο πρόσωπο σου βρήκα τον επαγγελματία που σίγουρα θα θέλει ο κάθε ένας απο εμάς που αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τους υπολογιστές μας. Η ευσυνειδησία σου, οι άριστες γνώσεις σου, η ευγένεια και η θέληση σου για το καλύτερο, είναι λίγα μόνο από αυτά που σε προσδιορίζουν σαν επαγγελματία. Ευχαριστώ πολύ !!!!!"

 Ζαρούκα Αλίκη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Στη LionTech ο επαγγελματισμός συναντά τη συνέπεια και η τεχνογνωσία συναντά την ευγένεια ! Υπάρχουν ακόμα φιλότιμοι άνθρωποι και γεμάτοι πάθος για τη δουλειά τους ! Η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, η συνεχής ενημέρωση, η τυπικότατη και αναλυτική αναφορά των εργασιών σε κάθε στάδιο είναι κάτι το δεδομένο. Γεγονός απρόσμενα θετικό για τον πελάτη, που στις μέρες μας δε συναντά τέτοια εξυπηρέτηση. Η άψογη συνεργασία μας συνεχίζεται εδώ και ενάμιση χρόνο με την ακούραστη κι αμείωτη υποστήριξη σας. Η υπομονή σας και η διακριτικότητα σας ήταν και είναι αξιοσημείωτη. Ευχαριστώ για την άψογη εξυπηρέτηση ! "

 Φ. Ελένη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Το μαγαζί μπορεί να είναι μικρό αλλά ο Χρήστος είναι εξαίρετος επαγγελματίας και άνθρωπος. Του πήγα σταθερό υπολογιστή 7 χρόνων και τον πήρα σαν να τον είχα αγοράσει την στιγμή που τον παρέλαβα. Τρομερή οργάνωση !!! Τώρα την σειρά του έχει και των πέντε χρόνων laptop μου. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για ότι πρόβλημα υπάρχει στον σταθερό ή φορητό υπολογιστή του καθενός μας. Μπράβο Χρήστο να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο. Επίσης τιμές special."

Επισκευή Desktop PC

 Κ. Θεόδωρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"1. Άψογο service 2. Ενημέρωση και τυπικότητα για όλα τα βήματα που γίνονται 3. Επεξήγηση για τα πάντα κι ακόμα παραπάνω 4. Χρόνος ρεκόρ 5. Σου λύνουν το πρόβλημα με το δυνατόν μικρότερο κόστος. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι μεγαλύτερων προσδοκιών από τον λογαριασμό ! Χρήστο τρελέ επιστήμονα ευχαριστώ πολύ από καρδιάς !"

Επισκευή TURBO-X W950TU

 Β. Γιάννης
Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση και αμεσότητα όποτε επισκέφτηκα το κατάστημα. Στα συν επίσης αναλυτική παρουσίαση της επισκευής με φωτογραφίες, φιλικές τιμές και πολλές γνώσεις στους υπολογιστές. Έχω πάει ήδη 3 laptop για καθαρισμό, format, επιδιόρθωση πλαστικών, τροφοδοτικού, ανεμιστηράκι κ αντικατάσταση ηχείων και δεν είχα κανένα θέμα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή DELL INSPIRON 7520-3012

 Λ. Χάρης
Θεσσαλονίκη


"Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Είχαν βγει τα πλήκτρα από το πληκτρολόγιο του Laptop μου και τα τοποθέτησε ο υπεύθυνος πολύ προσεκτικά και σωστά (το κάθε πλήκτρο είχε από τρία κομμάτια - τα οποία προσπάθησα να τα βάλω μόνη μου αλλά δεν γινόταν με τίποτα) και να τονίσω ότι δεν μου κόστισε απολύτως τίποτα !"

 Η. Σόφη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Μετά από μεγάλη αναζήτηση για επισκευή του υπολογιστή μου, ήξερα ήδη ότι έκανα τη σωστή επιλογή πριν επισκεφτώ την LionTech, διότι με πήρε τηλέφωνο την ώρα που είχαμε κανονίσει. Η επιδιόρθωση έγινε άμεσα σε πολύ λογική τιμή, χωρίς να γίνει προσπάθεια να μου πουλήσει άλλα προϊόντα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

 Μερέτσης Ηλίας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Η τεχνογνωσία και η εξυπηρέτηση είναι μοναδική, αυτό που έκανε για μένα τη διαφορά είναι η προσαρμογή ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Είμαι πολύ απαιτητικός χρήστης όσον αφορά το laptop μου και έλαβα ανάλογα αντιμετώπιση, προσαρμόζοντας και αναβαθμίζοντας τη συσκευή μου σε ένα ταχύτατο εργαλείο για τη δουλειά μου! Το ευχαριστώ είναι απλά λίγο."

 Ο. Ηλίας-Μάριος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κο Χρήστο Τριαταφυλλίδη ακόμα μία φορά για τις τεχνικές του υπηρεσίες και υποστήριξη που θεωρώ πολύ υψηλού επιπέδου. Με βοήθησε και έκανα μία πολύ έξυπνη αγορά ενός Η/Υ υψηλών προδιαγραφών με πολλές δυνατότητες που τρέχει γρήγορα και καλύπτει όλες μου τις ανάγκες. Παράλληλα εγκατέστησε όλα τα προγράμματα με μεγάλη επιτυχία, συμπεριλαμβανομένου του 1 Password Μanager και ενός wireless repeater, λύνοντας το εδώ και χρόνια πρόβλημα WIFI της τριώροφης οικίας μου. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρόνια είχα προβλήματα από κακή εξυπηρέτηση και υποστήριξη άλλων τεχνικών H/Y, που δήλωναν ειδικοί, ενώ παράλληλα έχω υποστεί ζημιές, χωρίς να αναλάβει κανείς την ευθύνη τους. Είχα ελλιπή ενημέρωση, πολλά ερωτηματικά που δεν μου λυνόταν, και πάντα αισθανόμουν ότι δεν ήθελαν να μου δώσουν τον χρόνο τους, μ’ αποτέλεσμα να αγχώνομαι ενώ πλήρωνα για τις υπηρεσίες τους. Ο κος Τριανταφυλλίδης είναι πάντα δίπλα μου μ’ ένα τηλέφωνο, γενναιόδωρος με τον χρόνο του σαν ένας καλός δάσκαλος. Πάντα τυπικός, ευγενικός και υπομονετικός μ’ ενημερώνει με κάθε λεπτομέρεια προφορικά και γραπτά. Η αμοιβή του ήταν σαφέστατα πολύ χαμηλότερη άλλων τεχνικών, που δεν πλησιάζουν καθόλου το επαγγελματικό του προφίλ, γι αυτό και σας τον συνιστώ, ανεπιφύλακτα. Σήμερα, χαίρομαι που ο κος Τριανταφυλλίδης υπάρχει στην διαδικτυακή μου ζωή και τον θεωρώ σαν ένα μόνιμο συνεργάτη μου."

 Α. Μπέττυ
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, σε ότι σας χρειάστηκα έως σήμερα. Εκτιμώ ιδιαίτερα την πολύ συγκεκριμένη και απόλυτα σωστή «διάγνωση», την άμεση ενημέρωση, την τεχνογνωσία του, την «ευλαβική» τήρηση του χρονοδιαγράμματος της επισκευής. Η εξεύρεση λύσεων με διάθεση και γνώση που υπερβαίνουν τις μέσες προτάσεις της αγοράς, δίνει ασφάλεια σε αυτό που θα μου συστήσει, σε όποιο σχετικό με PC πρόβλημα παρουσιάστηκε. Συνεχίζω να τον συστήνω ανεπιφύλακτα !!!"

 Κ. Απόστολος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών. Συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη της βλάβης του Laptop μου. Το είχα πάει σε 4 συνεργεία χωρίς κανένα αποτέλεσμα και πραγματικά είχα απογοητευτεί γιατί κανένας δεν μου έδεινε μία αξιόπιστη λύση όσο αφορά την επισκευή της κάρτας γραφικών. Η LionTech μου έδωσε λύση γρήγορα, οικονομικά και κυρίως αξιόπιστα αφού το Laptop λειτουργεί άψογα. Ευχαριστώ !"

 Μ. Νικόλαος
ΠΡΕΒΕΖΑ


""Εδώ και 16 χρόνια η 100% επιτυχείς επισκευές των υπολογιστών και των laptop μου σε συνδυασμό με την τιμιότητα, το ήθος, τη συνέπεια και την άρτια επιστημονική κατάρτιση με κάνουν να νιώθω πολύ τυχερός που γνώρισα τον Χρήστο. Σε ότι του έχει ανατεθεί από πλευρά μου, είτε αυτό αφορά τεχνική υποστήριξη είτε συμβουλές για θέματα τεχνολογίας πάντα οι λύσεις που μου έδωσε με έβγαλαν από το αδιέξοδο. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω ασφάλεια και σιγουριά. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου όποτε σε χρειάζομαι."

 Κ. Στεριανός
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες επισκευής του υπολογιστή μου από άλλους τεχνικούς, αποφάσισα να εμπιστευτώ τον κ. Τριανταφυλλίδη και δεν το μετάνιωσα ! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την άψογη εξυπηρέτηση, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του. Ήρθε αμέσως στο χώρο μου για μια πρώτη εκτίμηση και μου εξήγησε αναλυτικά όλη τη διαδικασία επισκευής. Σε σύντομο χρονικό διάστημα επισκεύασε πλήρως τον υπολογιστή μου με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Συστήνω ανεπιφύλακτα την LionTech για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει."

 Νικολουδάκη Ρούλα
Θεσσαλονίκη


"Εδώ και 3 χρόνια η LionTech είναι στο πλευρό μου και συμπορευόμαστε. Η άψογη εξυπηρέτηση, η κατάρτιση και η τεχνογνωσία που διακατέχει το Χρήστο σε συνδυασμό με την τιμιότητα, το ήθος καθώς και το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο είναι μερικοί από τους παράγοντες που συνιστώ ανεπιφύλακτα να επικοινωνήσετε με την LionTech είτε για συμβουλές, είτε για θέματα τεχνολογίας και γενικά για οποιαδήποτε λύση Πληροφορικής. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω ευγνωμοσύνη. Σε ευχαριστώ..."

 Κ. Χρήστος
Θεσσαλονίκη


"Ο κ. Χρήστος Τριανταφυλλίδης και η εταιρεία Lion Tech δημιουργούν στην αγορά της Θεσσαλονίκης νέα δεδομένα για το σέρβις των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Άψογη εξυπηρέτηση και συνέπεια που ξαφνιάζει ευχάριστα όποιον κάτοχο υπολογιστή ζητήσει τις υπηρεσίες του. Ξεφεύγει από την ελληνική νοοτροπία και αναπτύσσει σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη του. Ο επαγγελματισμός και η ευγένεια είναι ανάλογα με τις πολύ λογικές τιμές. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους."

 Σ. Αφροδίτη & Μ. Δημήτρης
Ταγαράδες, Θεσσαλονίκη


"Ο κος Τριανταφυλλίδης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια, υπευθυνότητα και ταχύτητα, καθώς μου επισκεύασε τον υπολογιστή γρηγορότερα από την ημερομηνία που είχαμε συμφωνήσει. Είναι πάρα πολύ καλός τεχνικός σε σύγκριση με κάθε προηγούμενο που έχω απευθυνθεί, αφού όχι μόνο επιδιόρθωσε το πρόβλημα που είχε το laptop μου αλλά η συνολικότερη απόδοσή του (ταχύτητα, ήχος, κ.α.) βελτιώθηκε σημαντικά. Εμπιστευτείτε τον με κλειστά μάτια !"

 Τ. Σταύρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Παρουσιάστηκε πρόβλημα στον σταθερό υπολογιστή μου και έπειτα απο ψάξιμο για εύρεση τεχνικού ήρθα σε επικοινωνία με τον Χρήστο και δεν μετάνιωσα καθόλου για την συνεργασία μας. Ο Χρήστος είναι ευγενικότατος και γνώστης του αντικειμένου. Είχα συνεχή τηλεφωνική ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της επισκευής. Είχα χρήσιμες πληροφορίες για να προλαβαίνω στο μέλλον παρόμοια προβλήματα και επίσης έγινε εγκατάσταση χρήσιμων προγραμμάτων που θα βοηθήσουν την σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Χρήστο χάρηκα για την συνεργασία και την γνωριμία μας."

 Ρ. Αριστείδης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρήστο Τριανταφυλλίδη για την γρήγορη επιδιόρθωση της βλάβης του φορητού υπολογιστή μας αλλά προπαντός για τον άψογο επαγγελματισμό του. Φρόντισε τον φ. υπολογιστή μας με ζήλο και μας ενημέρωνε αναλυτικά, βήμα-βήμα σε όλη την πορεία της αποκατάστασης της βλάβης. Αφιέρωσε αρκετό χρόνο χωρίς φειδώ για να μας δώσει τα φώτα του σχετικά με την σωστή λειτουργία, χρήση και συντήρηση του φ. υπολογιστή μας και εντέλει η αμοιβή του ήταν πολύ λογική και προσιτή. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι και θα αναζητήσουμε τη βοήθεια του και στο μέλλον όποτε ξαναχρειαστεί !"

 Π. Αικατερίνη
Νέα Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκη


"Είναι πραγματικά σπάνιο να συναντώ ανθρώπους σαν και εσάς με επαγγελματισμό και καλή διάθεση. Πολύ σπάνια και τα δύο τόσο για την χώρα μας όσο και για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι. Η αρχική πολύ θετική εντύπωση που είχαμε με τον σύζυγο μου για τις υπηρεσίες που μας παρείχατε απλά επιβεβαιώνεται με κάθε επικοινωνία που έχουμε μαζί σας και ενισχύεται όλο και περισσότερο. Πραγματικά ξεχωρίζει αυτό που κάνετε και αυτό μεταδίδεται."

 Ρ. Τριανταφυλλιά
Αγία Παρασκευή, Θεσσαλονίκη


"Πάρα πολύ καλό service και πλήρη ενημέρωση τεχνικών χαρακτηριστικών. Γρήγορη εξυπηρέτηση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !"

 Α. Απόστολος
Αγία Παρασκευή, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση. Συνεχής ενημέρωση στην εξέλιξη της επισκευής του Laptop μου (αντικατάσταση μητρικής). Πολύ λογικές τιμές."

 Γούβιας - Τσούβαλης Ο.Ε.
ΙΩΑΝΝΙΝΑ


"Σχολαστικός, ευγένικος και με άψογο αποτέλεσμα ! Επιδιόρθωσε την οθόνη μου σε λιγότερο από 24 ώρες. Χρήστο να είσαι καλά !"

 Μαρκουλής Αλέξης
Θεσσαλονίκη


"Θα ήθελα για άλλη μια φορά να σε ευχαριστήσω γιατί ένα laptop που ήμουνα έτοιμος να τον πετάξω στην ανακύκλωση τον έκανες καινούργιο."

 Σ. Πέτρος
Καλαμαριά, , Θεσσαλονίκη


"Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική με άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Οι τιμές ικανοποιητικές."

 Γ. Κώστας
Καλαμαριά, , Θεσσαλονίκη


"Σας ευχαριστώ πολύ για την πλήρη αποκατάσταση ενός παλιού και ταλαιπωρημένου netbook."

 Σ. Γιώργος
Καλαμαριά, , Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεα σας ! Εξοικονόμησα τουλάχιστον 500 Ευρώ !!!! Άλλοι μου πρότειναν να αγοράσω καινούργιο Laptop. Ως αρχάρια χρήστης Η/Υ η βοήθεια σας ηταν πολύτιμη !!!"

 Λ. Αναστασία
Καλαμαριά, , Θεσσαλονίκη


"κε Τριανταφυλλίδη, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άμεση εξυπηρέτηση. Γρήγορο service και λεπτομερής επεξήγηση αποκατάστασης βλαβών."

 Α. Απόστολος
Καλαμαριά, , Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας, πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου. Η εξυπηρέτησή ήταν άμεση και σε πολύ καλή τιμή ! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα ! Χρήστο σ' ευχαριστώ για όλα !"

 Τ. Γιάννης
Καλαμαριά, , Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή δουλειά, συνεχής ενημέρωση και γρήγορη εξυπηρέτηση !"

 Δ. Λάζαρος
Καλαμαριά, , Θεσσαλονίκη


"Υπεύθυνο και γρήγορο service από έναν εξαιρετικό επαγγελματία, γνώστη του αντικειμένου ! Το καλύτερο service μακράν..."

 Α. Γιάννης
Καλαμαριά, , Θεσσαλονίκη


"Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα του Service, την χαμηλή τιμή και την άμεση παράδοση !"

 Κ. Μαρία
Λάρισα


"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης του Laptop μου. Η λειτουργία του είναι σαφώς καλύτερη και γρηγορότερη από ότι ήταν πριν χαλάσει ! Εδώ στη Ζάκυνθο το είδαν τρεις τεχνικοί και όλοι μου υπέδειξαν την εύκολη λύση - να το πετάξω στα σκουπίδια διότι η μητρική δεν φτιάχνεται. Ευτυχώς για μένα μέσα από το Internet βρήκα την εταιρεία σας και μετά από άψογη και ποιοτική δουλειά καταφέρατε και αποκαταστήσατε πλήρως τη βλάβη. Ο επαγγελματισμός που μου δείξατε σε κάθε βήμα της βλάβης είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να πετύχω, ενώ μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι είχα ενημέρωσει με SMS σε κάθε βήμα της επισκευής. Τα παιδιά μου έχουν ξετρελαθεί με την ταχύτητα απόκρισης του Laptop."

 Κ. Γεώργιος
ΖΑΚΥΝΘΟΣ


"Δεν είμαι απ' αυτούς που ψάχνουν ευκαιρία να σχολιάσουν η να γράψουν την αρνητική η θετική τους άποψη ζώντας σένα κόσμο που θα τον χαρακτήριζα επιεικώς της "απόλυτης μετριότητας" σχετικά με την τεχνική υποστήριξη κι αυτούς που την προσφέρουν....!!! Σήμερα όμως ύστερα από service και την επιδιόρθωση κάποιων μικρών (σχετικός) προβλημάτων που είχε το laptop μου ένοιωσα την ανάγκη να το κάνω. Λοιπόν ο Χρήστος είναι ένας απ αυτούς τους λίγους στον κάθε επαγγελματικό τομέα που "ξέρει τι κάνει" ή αν θες μπορείς και να πεις ότι είναι "ο τύπος που αγαπάει τη δουλειά του" ! ΦΙΛΙΚΟΣ, ΕΥΘΥΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ,ΤΙΜΙΟΣ... ξέρουμε πολύ καλά ότι για να μας συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είμαστε αρκετά τυχεροί !!!"

 Φίλης Κώστας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ύστερα από μια έρευνα που έκανα σχετικά με την αντικατάσταση της οθόνης του Laptop μου το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό καθώς το κόστος ήταν πολύ υψηλό. Η LionTech μου έδωσε πολύ καλή τιμή, 3 χρόνια εγγύηση για την οθόνη και άψογο αποτέλεσμα. Συνεχής ενημέρωση για τη εξέλιξη της επισκευής. Συνεχίστε δυναμικά την άριστη δουλειά !"

 Πελτέκης Κώστας
Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη


"ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ LAPTOP ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ (ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ) ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ LAPTOP ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ."

 Π. Σίμος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη εξυπηρέτηση και εξαιρετικά γρήγορη διεκπεραίωση της επιδιόρθωσης 3 καμμένων πυκνωτών σε οθόνη LG. Μετά από έρευνα αγοράς και ενώ ο μικρότερος χρόνος που μου έδιναν άλλοι επισκευαστές ήταν το λιγότερο 4 εργάσιμες ημέρες, ο κ. Τριανταφυλλίδης μου παρέδωσε την επισκευασμένη οθόνη σε μόλις 3 ώρες, ενώ ταυτόχρονα ήταν και ο οικονομικότερος. Μπράβο !"

 Π. Χρήστος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Κατ’ αρχήν είναι πραγματικά ευχάριστη έκπληξη να συναντάς ανθρώπους σαν και εσάς. Με έμφυτη ευγένεια, συνέπεια και επαγγελματισμό που είναι εξαιρετικά σπάνια στις μέρες μας. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με την εξαιρετική αντιμετώπιση και επίλυση του προβλήματός μου και μάλιστα σε λιγότερο από 1 ημέρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ !"

 Εξαρχούλης Στέλιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο κος Τριανταφυλλίδης στην μέχρι στιγμής συνεργασία μας αποτελεί για μένα τον ιδανικό σύμβουλο και τεχνικό σε ότι αφορά τους Η/Υ και τα ψηφιακά συστήματα λειτουργίας γραφείου. Συνεπέστατος στη δουλειά του, εξυπηρετικός, συνδυάζει την αξιοπιστία που επιδιώκω με την ταχύτητα παράδοσης πάντα σε λελογισμένες τιμές. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει έτσι !"

 Χ. Πάρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Οδηγήθηκα στις υπηρεσίες της LionTech αναζητώντας στο διαδίκτυο υποστήριξη για σύνδεση 2 εκτυπωτών στο laptop. Ένας λόγος που απευθύνθηκα εκεί ήταν τα θετικά σχόλια που διάβασα στο site από πελάτες, κάτι που επιβεβαιώθηκε απόλυτα συνομιλώντας και γνωρίζοντας προσωπικά τον κύριο Τριανταφυλλίδη. Ευγενέστατος, ικανός και πρόθυμος να εξηγήσει πολύ περισσότερα πράγματα στον πελάτη του από εκείνα για τα οποία ζητήθηκε η βοήθεια του. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη τόσο από την εργασία για την οποία τον κάλεσα, αλλά και γιατί παράλληλα με καθοδήγησε σε διάφορα ζητήματα όσον αφορά τον υπολογιστή, κι όλα αυτά σε πολύ οικονομική τιμή ! Πιστεύω ότι βρήκα έναν αξιόπιστο συνεργάτη για το μέλλον, τον οποίο ανεπιφύλακτα θα πρότεινα σε φίλους η γνωστούς."

 Ο. Στέλλα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αν και η επιλογή του κου Τριανταφυλλίδη δεν ήτανε τυχαία, αφού επικοινώνησα μαζί του μετά από σύσταση παλαιότερου πελάτη του, ο τρόπος που χειρίστηκε και ολοκλήρωσε την δουλειά που του ανέθεσα με άφησε έκπληκτο. Οξυδερκής με εξαιρετική γνώση του αντικειμένου του, απίστευτη αντίληψη και μεθοδικότητα στον τρόπο που λειτουργεί και με μια επιχειρηματική ηθική που δυστυχώς λείπει από πολλούς … επαγγελματίες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !!!"

 Κ. Απόστολος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο Χρήστος όταν χρειάστηκα την βοήθεια του, ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικός και με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου. Στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που είχα σχετικά με την αργή απόκριση του laptop μου - ήταν γρήγορος, αποτελεσματικός και επαγγελματίας. Σε περίπτωση προβλήματος των υπολογιστών μου, πλέον ξέρω που να απευθυνθώ !"

 Π. Χάρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις άψογες υπηρεσίες και την συνέπεια σας. Η εγκατάσταση του VDSL router έγινε με απόλυτη επιτυχία ! Η επιμονή σας στην επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν ήταν απρόσμενα ευχάριστη. Περιττό να πω ότι είμαστε ενθουσιασμένοι αφού όλες οι συσκευές που έχουμε στο σπίτι είναι συνδεδεμένες και απόλυτα συγχρονισμένες (iPad, Smartphone, Samsung Smart TV). Ευχαριστούμε θερμά !"

 Κ. Μαργαρίτα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Χρήστο, με τον τρόπο δουλειάς σου οδηγείς τον πελάτη σου στην πραγματική οικονομία. Λειτουργείς με σκοπό το οικονομικό του όφελος και όχι μια ευκαιριακή σου πώληση. Χτίζεις μια ισχυρή σχέση που στηρίζετε στην ειλικρίνεια και στην άμεση εξυπηρέτηση. Να συνεχίσεις πάντα έτσι !"

 Σ. Πηνελόπη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ, ΤΥΠΙΚΟΣ, ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ. ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE ΤΟΥ MONITOR ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!"

 Μ. Φλωρέντιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Επισκέφτηκα την LionTech για ένα πρόβλημα που προέκυψε στην οθόνη του λαπτοπ μου. Επισκευάστηκε άμεσα μέσα σε μία μέρα ! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση, τη ευγένεια, την κατατόπιση περί του προβλήματος και τις συμβουλές για τη συντήρηση του λαπτοπ."

 Θ. Μαρία
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετική τεχνική υποστήριξη είτε στη συντήρηση και επισκευή του υπολογιστή μου είτε στην εγκατάσταση του Access Point που χρειάστηκε να στήσω στο χώρο εργασίας μου. Θα προτιμήσω σίγουρα τις υπηρεσίες σας στο μελλόν !"

 Κ. Γιώργος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση και ουσιαστική βοήθεια σχετικά με το πρόβλημα σύνδεσης του υπολογιστή μου στο internet. Όπως και την πρώτη φορά που σε χρειάστηκα η ανταπόκρισή σου ήταν γρήγορη και αποτελεσματική."

 Ξ. Ιωάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ενός χρόνων Laptop και δυστυχώς έπεσε νερό. Το πήγα στην αντιπροσωπεία και μετά από 3 ολόκληρες εβδομάδες και 3 διαγνώσεις (την 1η μου είπαν ότι έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος, την 2η το πληκτρολόγιο και στο τέλος ότι έχει χαλάσει η μητρική) το πήρα πίσω ψάχνωντας απεγνωσμένα να το επισκευάσω. Το κόστος που μου είπαν από την αντιπροσωπεία ; 425€ !!! Κατά τύχη βρήκα στο internet τον Χρήστο. Καινούργιο μου το έκανε ! Πετάει !!! Ούτε μητρική άλλαξε ούτε σκληρό δίσκο. Μόνο το πληκτρολόγιο άλλαξε και έβαλε τα δικά του μαγικά για να λειτουργήσει και πάλι το Laptop όπως πριν. Και το κόστος πάρα πολύ λογικό ! Έπεσε νερό στο Laptop σας ; Μία είναι η λύση... LionTech !"

 Θ. Αναστάσιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Χρήστο... θέλω θερμά να σε ευχαριστήσω για την άψογη επαγγελματική σου εργασία, για την ακούραστη ενημέρωσή σου σε κάθε στάδιο της επισκευής καθώς και για την δύσκολη αναζήτηση ανταλλακτικών. Τα αποτελέσματα θεαματικά για τον υπολογιστή μου που μάλλον τον είχα για απόρριψη. Πέρα από τον επαγγελματισμό σου, την φιλική και αξιοπρεπή σου στάση απέναντι σε έναν άγνωστο πελάτη, θέλω να τονίσω την συνέπεια το ήθος σου και την φιλική τιμή στην εργασία σου. Επειδή γυρίζω στο εξωτερικό συχνά, συγκρίνω ότι οι υπηρεσίες σου είναι εφάμιλες αν όχι και καλύτερες των ευρωπαϊκών. Είναι τιμή για τον τόπο μας να έχουμε εξαίρετους τεχνικούς με γνώσεις και επιστημονική επάρκεια όπως εσύ. Σου εύχομαι τα καλύτερα !"

 Μ. Κίμων
Βατοπέδι Χαλκιδικής


"Υπεύθυνο και γρήγορο service από έναν εξαιρετικό επαγγελματία, γνώστη του αντικειμένου ! Το καλύτερο service μακράν..."

 Γ. Δήμητρα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Υπεύθυνο και γρήγορο service από έναν εξαιρετικό επαγγελματία, γνώστη του αντικειμένου ! Το καλύτερο service μακράν..."

 Γ. Δανάη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Η συνεργασία μου με τον Κο Τριανταφυλλίδη ήταν άψογη, αποτελεσματική και άμεση επιλύοντας όλα τα προβλήματα που είχαν προκύψει στον υπολογιστή μου."

 Π. Νεόφυτος
Τούμπα, Θεσσαλονίκη


"Παρά πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστώ πολύ !"

 Σ. Πέτρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση, την συνέπεια και τη καθαρή εργασία !"

 Ν. Απόστολος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο κ. Τριανταφυλλίδης είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός με πολλές γνώσεις και πολύ εμπειρία στον τομέα του. Κυρίως όμως είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και 100% επαγγελματίας."

 Π. Γιώργος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστώ πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση. Πολλή καλή δουλειά & μεγάλες γνώσεις στους ηλ. υπολογιστές."

 Β. Βαγγέλης
Θεσσαλονίκη


"Άψογος συνεργάτης, τίμιος, ειλικρινής με έμφαση στην λεπτομέρεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς επαγγελματίες του χώρου."

 Σ. Στυλιανός
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πάθος για δουλειά ! Άψογος επαγγελματισμός ! Συνέπεια !"

 Σ. Ηλίας
Θεσσαλονίκη


"Συνέπεια, οργάνωση, άμεση και φιλική εξυπηρέτηση ! Ο επαγγελματίας που χρειάζεσαι !"

 Αλμπανίδου Δέσποινα
Θεσσαλονίκη


"Πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση !!!!!!!!!!!"

 Τ. Αναστασία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Lion Technology : Συνώνυμο της ευγένειας, της άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης, της επαγγελματικής συμπεριφοράς. Μακάρι όλοι να είχαν τον επαγγελματισμό της Lion !!"

 Π. Τιμολέων
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Με την εταιρεία Lion έχουμε μία καλή συνεργασία εδώ και αρκετά χρόνια τόσο σε επίπεδο εταιρείας όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πέρα από την πολύ καλή γνώση των θεμάτων πληροφορικής σε θέματα hardware και software, το σημαντικότερο είναι η άμεση ανταπόκρισή τους σε οτιδήποτε προκύψει. Είναι άριστοι επαγγελματίες αλλά το κυριότερο είναι σωστοί άνθρωποι."

 Κ. Γεώργιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο Χρήστος είναι πρόθυμος, επαγγελματίας, ιδιαίτερα καταρτισμένος και για μένα μια σανίδα σωτηρίας."

 Κ. Γεώργιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο Χρήστος είναι πάντα γρήγορος, εύστοχος, κατατοπιστικός και παρότι 'Τρελός Επιστήμονας' έχει πάντα τον τρόπο του να σου εξηγήσει με απλά και κατανοητά λόγια τι παθαίνουν αυτά τα καταραμένα μηχανήματα στα καλά καθούμενα !"

 Κ. Γεώργιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Είχα την τύχη να ανακαλύψω τον κο Τριανταφυλλίδη μέσω ίντερνετ. Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια του είναι δυσεύρετα προσόντα για ένα τεχνικό σήμερα. Η άμεση αντιμετώπιση, ο κατανοητός και λεπτομερής τρόπος εξήγησης του προβλήματος, η προσπάθεια της πιο οικονομικής λύσης, αποδεικνύουν τις γνώσεις του και την τεχνική του εμπειρία. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με την LionTech. Η απόσταση Ναυπλίου - Θεσσαλονίκης δεν θα σταθεί εμπόδιο. Σας υπέρ ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για την όλη προσπάθεια να αποκαταστήσετε τη βλάβη, την υπομονή σας και για τις συμβουλές που μου δώσατε !"

 Κ. Λίτσα
ΝΑΥΠΛΙΟ


"Εμπιστεύτηκα την LionTech για την επισκευή της οθόνης μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Η οθόνη ήταν έτοιμη για παραλαβή σε 2 μέρες. Ο κ. Χρήστος μου εξήγησε τα αίτια που προκάλεσαν την βλάβη στην οθόνη και μου ανέφερε τρόπους πρόληψης έτσι ώστε να μην έχω παρόμοια προβλήματα στο μέλλον. Επίσης μου έστειλε αναλυτικές φωτογραφίες της επισκευής. Εξαιρετικός επαγγελματίας, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα !"

 Π. Παναγιώτης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Συνεργασία ετών, πάντα άψογη και χωρίς καθυστερήσεις. Συνεπής, έμπιστος, έντιμος, άριστος γνώστης του αντικειμένου, υπεύθυνος επαγγελματίας που πάντα βρίσκει τις καλύτερες για μένα λύσεις. Με πήρε στην κυριολεξία από το χέρι και έτρεχε μαζί μου στα καταστήματα προκειμένου να μην με ξεγελάσουν στην αγορά ενός laptop που χρειαζόμουν διαθέτοντας για μένα τον προσωπικό του χρόνο. Είμαι τυχερή που βρήκα τόσο σπάνιο συνεργάτη !"

 Ζ. Ελένη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"H LionTech είναι μια εταιρεία με γνώμονα την εξυπηρέτηση. Είναι πάρα πολλές οι φορές που έχω ζητήσει μια πληροφορία από το καταρτισμένο της προσωπικό και η απάντηση είναι άμεση, πλήρης και ειλικρινής. Όσον αφορά τo service και την προμήθεια υλικών αποτελεί παράδειγμα που πρέπει να το ακολουθήσουν μεγάλα brands του χώρου. Είμαι σίγουρος πως επειδή διανύουμε μια εποχή ξεκαθαρίσματος η LionTech όχι απλώς θα επιβιώσει αλλά θα διαπρέψει !"

 Τ. Απόστολος
Θεσσαλονίκη


"Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και το τελικό αποτέλεσμα σε σχέση με την επιδιόρθωση του υπολογιστή μου με ώθησαν να ευχαριστήσω τον Χρήστο Τριανταφυλλίδη και την LionTech. Εύχομαι όλα αυτά τα καλά στοιχεία που πρέπει να διαθέτουν όλοι οι επαγγελματίες να χαρακτηρίζουν πάντα την εταιρία και να εκτιμηθούν ώστε ο Χρήστος να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει."

 Α. Κων/νος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες για τον σπάνιο επαγγελματισμό, την ιδιαίτερη προθυμία, διακριτικότητα και ευγένεια, την εξαιρετική συνέπεια και το ειλικρινές ενδιαφέρον, ώστε να επιτευχθεί με τον συντομότερο και οικονομικότερο τρόπο το ζητούμενο αποτέλεσμα."

 Ρ. Μαρία
Θεσσαλονίκη


"Η Lion Technology είναι πρότυπο για κάθε εταιρεία παροχής υπηρεσιών και βαδίζει σε ευρωπαικά δεδομένα. Έμεινα ευχαριστημένος από τους εξής τομείς : 1) Άμεση αντιμετώπιση προβλήματος, 2) Άμεση και συνεχής επικοινωνία με τους τεχνικούς για την εύρεση λύσης, 3) Χρονοδιάγραμμα επίτευξης στόχου ικανοποιητικό, 4) Τελικό αποτέλεσμα τέλειο και οικονομικό."

 Β. Αθανάσιος
Θεσσαλονίκη


"Χρήστο θέλω να σε ευχαριστήσω για την πολύ καλή εργασία που έγινε ως προς την αποκατάσταση της βλάβης του προσωπικού μου Η/Υ. Σε όλη τη διάρκεια της βλάβης λειτούργησες σαν να έπαθε βλάβη ένα δικό σου μηχάνημα, και παρόλες τις έντονες δυσκολίες που προέκυψαν δόθηκε η επιθυμητή λύση με την αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι οι τιμές τόσο της εργασίας όσο και τον ανταλλακτικών (οι οποίες είναι κατόπιν έρευνας αγοράς και όχι τυχαία) είναι απόλυτα λογικές. Πλέον γνωρίζω πολύ καλά που θα απευθυνθώ για μελλοντική δυσλειτουργία του προσωπικού μου Η/Υ."

 Σ. Ιωάννης
Θεσσαλονίκη


"Άψογος συνεργάτης και άξιος επαγγελματίας. Έχει ιδιαίτερες και εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενο, με σωστό προγραμματισμό που πάντα είναι υπέρ του πελάτη. Το ήθος και η ειλικρίνειά του είναι κάτι σπάνιο στα σημερινά δεδομένα. Άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης, που πρόθυμα και με υπομονή δίνει λύση στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, ακόμα και εκτός εργασιακού ωραρίου. Σας τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα και αισθανόμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που συνεργαζόμαστε μαζί του."

 Sunny Hill Studios
Χαλκιδική


"O Χρήστος διακατέχεται από αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και άψογο επαγγελματισμό. Είναι εξαιρετικός γνώστης του αντικειμένου και παρέχει συνολικές υπηρεσίες όσον αφορά τον προσωπικό υπολογιστή αλλά και τα πακέτα που τον υποστηρίζουν. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι είναι πάντα διαθέσιμος, ευγενής - customer oriented - φροντίζει για όλα τον πελάτη του ώστε να είναι τελικά ευχαριστημένος. Να διατηρήσεις αυτά τα χαρακτηριστικά και ευχαριστούμε για όσα μέχρι σήμερα μας έχεις δώσει !!"

 Παπαδόπουλος Γιώργος
Θεσσαλονίκη


"Τον Χρήστο τον γνώρισα τυχαία το 2001 σαν εξωτερικό συνεργάτη στον τομέα της πληροφορικής της εταιρίας που εργαζόμουν. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα το πάθος που είχε για την δουλειά του. Στην συνέχεια όμως καθώς περνούσε ο χρόνος διαπίστωνα ότι το πάθος αυτό ήταν φλόγα η οποία έσβηνε με την ικανοποίηση του πελάτη. Εδώ και 12 χρόνια δεν έπαψε ούτε στιγμή να τον διακατέχει η τιμιότητα, το ήθος, η συνέπεια και η επιστημονική λύση σε ότι του έχει ανατεθεί από πλευρά μου. Αν αυτό δεν είναι επαγγελματισμός, τότε τι είναι;"

 Κ. Στεριανός
Θεσσαλονίκη


"Χρησιμοποιώ υπολογιστή από το 1991. Ιδίως την τελευταία δεκαετία εγώ η γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου έχουμε από ένα φορητό υπολογιστή για τις εκπαιδευτικές και άλλες ανάγκες επικοινωνίας μας. Έχω χρειαστεί την βοήθεια και τις γνώσεις πολλών τεχνικών σε αυτό το μεγάλο διάστημα. Ο κ. Χρήστος Τριανταφυλλίδης είναι ένας άριστος επαγγελματίας τεχνικός με ηθική και λογική διαχείριση όλων τον ζητημάτων μίας τέτοιας σχέσης. Η επάρκεια και η συνέπειά του καθώς και η ακρίβεια των αναφορών του είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη μετά από τα πολλά επεισόδια 'επαγγελματισμού' που έχω υποστεί. Θα συνεχίσουμε μαζί !"

 Σ. Ιορδάνης
Θεσσαλονίκη


"Για άλλη μια φορά που χρειάστηκε να επισκεφθώ τον Χρήστο η αντιμετώπιση ήταν εξαιρετική. Αμεσότητα, γνώσεις, ενδιαφέρον, ευγένεια. Το πρόβλημα λύθηκε και πλέον το pc δουλεύει κανονικά. Συστήνω τον Χρήστο ανεπιφύλακτα !"

 Ρ. Αριστείδης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το service και την εξυπηρέτηση που μου παρείχε ο κος Χρ. Τριανταφυλλίδης και η εταιρία του ! Άμεση εξυπηρέτηση, ενδελεχής ανάλυση όλων των επιλογών μου και επιλογή της πλέον συμφέρουσας λύσης στο πρόβλημά μου."

 Α. Δέσποινα
Θεσσαλονίκη


"Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ τη LionTech και να γνωρίσω τον κο Τριανταφυλλίδη, ψάχνοντας στο διαδίκτυο λύση για πρόβλημα μπαταρίας στο UPS. Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και ο ίδιος άψογος επαγγελματίας. Συνιστώ την εταιρεία χωρίς καμιά επιφύλαξη."

 Λ. Χριστίνα
Πυλαία, Θεσσαλονίκη


"Η συνεργασία μου με την LionTech και τον κο Τριανταφυλλίδη τα τελευταία 5 χρόνια χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, συνέπεια καιι άμεσες λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο Χρήστος κερδίζει την εμπιστοσύνη του πελάτη διότι προσφέρει την εργασία του με σοβαρότητα και σεβασμό. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !"

 Κ. Μαρία
Πυλαία, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστη εξυπηρέτηση. Διαρκής ενημέρωση σε κάθε βήμα του σέρβις. Πρόθυμος να εξηγήσει τα αίτια που προκάλεσαν την βλάβη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Σας ευχαριστήσω για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης του Laptop μου !"

 Σ. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Η μέχρι τώρα συνεργασία μας με την LionTech είναι άψογη ! Άμεση ανταπόκριση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Πολύ καλές γνώσεις σε θέματα υπολογιστών και πάνω από όλα γρήγορη επισκευή - παράδοση. Συστήνουμε την LionTech ανεπιφύλακτα."

 Τ. Αναστασία
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας μέχρι την τελευταία συνάντηση όπου μου παρέδωσε το ταλαιπωρημένο μου λάπτοπ. Διαρκής ενημέρωση σε κάθε βήμα του σέρβις. Πρόθυμος να εξηγήσει το καθετί. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για όλα τα ανωτέρω όπως και για την ειλικρίνεια του."

 Μ. Φώτης
Θεσσαλονίκη


"Πραγματικά, αν και στην αρχή η επιλογή έγινε καθαρά στην τύχη (μέσω Internet), αποδείχθηκε τελικά η καλύτερη που θα μπορούσα να είχα κάνει. Επαγγελματισμός συνέπεια και η βέλτιστη λύση στο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Και από τεχνικής αλλά και από οικονομικής πλευράς. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία LionTech"

 Ζ. Βασίλειος
Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστώ πολύ για την άψογη εξυπηρέτηση. Εκεί που όλα εδειχναν ότι δεν θα έβρισκα λύση στο πρόβλημα του tablet μου, ο τεχνικός της Lion Techonology διαχειρίστηκε με άψογο τρόπο την αγορά και τοποθέτηση του ανταλλακτικού digitizer, με αποτέλεσμα να έχω πάλι σαν καινούργιο το tablet μου. Ευχαριστώ πολύ !"

 Π. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες του Χρήστου. Η ευγενική και άμεση εξυπηρέτησή του καθώς και η προσπάθεια διατήρησης του χαμηλού κόστους υπηρεσιών, θα είναι οι λόγοι που θα τον ξαναπροτιμήσω για οποιοδήποτε θέμα έχω με τον υπολογιστή μου."

 Γ. Ελένη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου πολύ γρήγορα, έδωσε γρήγορη και φτηνή λύση στο πρόβλημα του υπολογιστή μου, θα είναι σίγουρα ο πρώτος άνθρωπος που θα συνεργαστώ στην επόμενη βλάβη του υπολογιστή μου, αλλά και στην αγορά ενός πιο σύγχρονου μοντέλου !"

 Κ. Δημήτρης
Θεσσαλονίκη


"Είχα σοβαρό πρόβλημα με τον φορητό υπολογιστή μου και ο Χρήστος λειτούργησε άμεσα με επαγγελματισμό . Τον ευχαριστώ, διότι με κάνει να νοιώθω ασφάλεια. θεωρώ ότι μπορώ να απευθύνομαι σε αυτόν κάθε φορά που έχω πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, χωρίς να διστάζω, αφού πάντα είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει..."

 Ξ. Αντωνιάδου
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Η Lion Technology είναι πάντα δίπλα σου όπως και όποτε την χρειαστείς στον κόσμο του υπολογιστή σου ! Σε ξελασπώνει από την απόγνωση κάποιου λάθους και πάνω από όλα έχεις τη σιγουριά ότι θα σου παρέχει την καλύτερη λύση με απόλυτη ασφάλεια..."

 Μ. Γεωργία
Θεσσαλονίκη


"Ως απλός χρήστης Η/Υ αντιμετώπιζα αρκετά προβλήματα με τον υπολογιστή και με διάφορες εφαρμογές. Από τότε που γνώρισα τους τεχνικούς της Lion Technology λειτουργούν τα πάντα (Hardware & Software). Ανταποκρίνονται άμεσα σε τυχόν προβλήματα και δίνουν αξιόπιστες λύσεις σε ελάχιστο χρόνο."

 Χ. Πέτρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Θέλω να σας ευχαριστήσω ακόμα μία φορά για τις υπηρεσίες που μου παρείχατε στην σύνθεση του νέου μου Desktop Η/Υ (Έρευνα αγοράς, Σωστή επιλογή υλικών σε λογικό οικονομικό πλαίσιο, Καλή συναρμολόγηση, Άψογη λειτουργία). Αυτό που με εντυπωσίασε θετικά ήταν η ταχύτητα που έγιναν όλες οι εργασίες."

 Π. Αντώνης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Είχα αρχίσει να έχω προβλήματα με τον υπολογιστή μου. Συνήθως πήγαινα σε καταστήματα που είχαν υποστήριξη, αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος, γιατί το βλέπανε πολύ 'επαγγελματικά'. Με την Lion αυτό δεν συνέβει ποτέ. Ήρθαν στο σπίτι, πήραν τον υπολογιστή, μου ζήτησαν να τους πώ το πρόβλημα, συζητήσαμε λίγο για τεχνολογία και την επόμενη μέρα είχαν τη λύση. Οι γνώσεις τους φάνηκαν από την πρώτη στιγμή. Προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση και να κρατήσουν το κόστος χαμηλά. Μετά από 3 και περισσότερο χρόνια, η σχέση έχει εξελιχτεί σε φιλική. Αυτό είναι για μένα το κέρδος."

 Σ. Δημήτριος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Κάποια στιγμή χρειάστηκα την βοήθεια ενός τεχνικού για το προσωπικό μου pc που χρησιμοποιούσα αρκετά και για την εργασία μου. Απευθύνθηκα στην Lion όπου η βοήθεια ήταν άμεση. Οι επιδόσεις του υπολογιστή μου επανήλθαν εντυπωσιακά, οι χρόνοι παράδοσης ήταν γρήγοροι, αλλά και η αξιοπιστία στην τεχνική υποστήριξη επαγγελματική. Με την Lion έχω πάντα έναν τεχνικό που μπορεί ανά πάσα στιγμή να μου δώσει αξιόπιστες λύσεις σε λογικές τιμές."

 O. Ελένη

Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της Lion. Η εξυπηρέτηση ήταν χρονικά άμεση, αποτελεσματική, με πλήρη και αναλυτική παροχή επεξηγήσεων για τα προβλήματα που αντιμετώπισα, με διαφάνεια στα έξοδα και την αμοιβή και σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με τις τιμές της αγοράς. Βάσει των άνω χαρακτηριστικών, η Lion μου δημιούργησε αίσθηση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας."

 Β. Γιώργος

Θεσσαλονίκη


"Ο επαγγελματισμός και η άμεση εξυπηρέτηση είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που μου έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση στη συνεργασία μου με την Lion Technology και επίσης είναι οι λόγοι που αυτή η συνεργασία συνεχίζεται. Ευχαριστώ για την ταχύτατη βοήθεια!"

 Σ. Λίλα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Τι Είπαν 
για Εμάς
Στους Χάρτες του Google Δείτε τα σχόλια από αξιολογήσεις καθώς και την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες των Χαρτών του Google.
Στο Facebook Διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας και δείτε την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες του Facebook.
Αξιολογήσεις 
Επισκεπτών

"Άψογη εξυπηρέτηση από τον Κο Τριανταφυλλίδη. Είναι επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Πήγα ένα laptop που είχε αρκετά προβλήματα, ήταν αργό με παλιά windows και πρόβλημα στον φορτιστή και το έκανε καινούργιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της επισκευής με ενημέρωνε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω viber και με φωτογραφίες."

 Κ. Ιωάννης

 
 
Για να μπορέσετε να γράψετε μια αξιολόγηση πρέπει να είστε μέλη της ιστοσελίδας μας.
Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης κάντε είσοδο εδώ: Login
Αν είστε νέο μέλος κάντε εγγραφή εδώ: Εγγραφή
Ο κάθε χρήστης μπορεί να γράψει μόνο μία κριτική και εσείς έχετε ήδη γράψει.
service laptop θεσσαλονικη 231.220.4515, 6945.338.700, [email protected] επισκευη λαπτοπ Θεσσαλονικη
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης

Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού