Liontech

Αναβάθμιση Δίσκου Desktop σε SSD

Αρχική / Service Desktop PC / Αναβάθμιση Δίσκου Desktop σε SSD
Αναβάθμιση Δίσκου Laptop σε SSD

 Τα προγράμματα αργούν να ανοίξουν;

 Θέλετε να κάνετε το pc σας πιο γρήγορο;

 Αύξηση ταχύτητας έως και 40%

Ο υπολογιστής σας μπορεί να γίνει έως και 40% πιο γρήγορος, με την αντικατάσταση του σκληρού σας δίσκου HDD με δίσκo νέας γενιάς SSD σε συνδυασμό με το Format.

Οι δίσκοι SSD δεν έχουν μηχανικά μέρη και γράφουν απευθείας πάνω σε μνήμη, με αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακά γρήγορη η απόκριση του υπολογιστή σε όλες τις λειτουργίες του (έως και 40% πιο γρήγορη απόκριση από την εργοστασιακή).

Το κόστος ενός δίσκου SSD ξεκινάει από τα 25€, το οποίο είναι αρκετά μικρό, εάν σκεφτεί κανείς ότι ουσιαστικά γίνεται αναβάθμιση.

Η εγκατάσταση δίσκου SSD περιλαμβάνει Backup, Format, εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, antivirus και προγραμμάτων (όλα τα προγράμματα θα πρέπει να συνοδεύονται από τις αντίστοιχες άδειες χρήσης).


Το εργαστήριο μας με έδρα την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή ή εργασία σχετίζεται με τον υπολογιστή σας.

Η διάγνωση στο χώρο μας είναι δωρεάν !

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ραντεβού. Βρείτε εδώ οδηγίες για να έρθετε στο εργαστήριο μας καθώς και το ωράριο λειτουργίας. 


Δείτε επίσης

 Ο υπολογιστής σας ανεβάζει θερμοκρασία;

 Ακούγεται θόρυβος από το εσωτερικό του;


Εσωτερικός Καθαρισμός Laptop

Εσωτερικός Καθαρισμός Laptop

Εάν ανεβάζει θερμοκρασία ή ακούγεται περίεργος θόρυβος από το εσωτερικό του τότε χρειάζεται εσωτερικό καθαρισμό με εγκατάσταση θερμο-αγώγιμης πάστας.

Με χαμηλό κόστος αναλαμβάνουμε τον εσωτερικό καθαρισμό του υπολογιστή σας.

Περισσότερα...


Εάν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε ίσως σας ενδιαφέρουν: Αξιολογήσεις - Η καλύτερη απόδειξη !

Η καλύτερη απόδειξη και ο βασικός λόγος για να μας επιλέξετε είναι οι αξιολογήσεις των πελατών μας. 

Δείτε εδώ τις αξιολογήσεις στους χάρτες της Google.

Δείτε εδώ τις κριτικές στο Facebook.

Δείτε εδώ όλες τις αξιολογήσεις.

Ενδεικτικά κάποιες από τις αξιολογήσεις:


"Είχα πρόβλημα με τις μνήμες του υπολογιστή μου τις οποίες δεν αναγνώριζε το pc. Μετά από έρευνα αγοράς κατέληξα στην LionTech αρχικά λόγω συνέπειας στο ραντεβού που κλείσαμε. Έγινε δωρεάν διάγνωση και η επισκευή ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε 1 εργάσιμη. Αλλού μου έδωσαν χρόνο παράδοσης 5 μέρες και μου είπαν ότι είχε πρόβλημα η μητρική με υψηλό κόστος επισκευής. Στην LionTech δεν προσπάθησαν να μου πουλήσουν οτιδήποτε πέρα από αυτό που είχε ο υπολογιστής. Το πρόβλημα λύθηκε με έναν απλό καθαρισμό και το κόστος επισκευής ήταν πολύ χαμηλό ενώ θα μπορούσαν να μου πουν διαφορετικούς λόγους για να ανεβάσουν το κόστος. Με λίγα λόγια βρήκα ειλικρίνεια, συνέπεια και χαμηλές τιμές. Ευχαριστώ πολύ !"

Επισκευή Σταθερού Υπολογιστή

 Φ. Στάθης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Παρουσιάστηκε πρόβλημα στον σταθερό υπολογιστή μου και έπειτα απο ψάξιμο για εύρεση τεχνικού ήρθα σε επικοινωνία με τον Χρήστο και δεν μετάνιωσα καθόλου για την συνεργασία μας. Ο Χρήστος είναι ευγενικότατος και γνώστης του αντικειμένου. Είχα συνεχή τηλεφωνική ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της επισκευής. Είχα χρήσιμες πληροφορίες για να προλαβαίνω στο μέλλον παρόμοια προβλήματα και επίσης έγινε εγκατάσταση χρήσιμων προγραμμάτων που θα βοηθήσουν την σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Χρήστο χάρηκα για την συνεργασία και την γνωριμία μας."

Επισκευή Desktop PC

 Ρ. Αριστείδης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εντυπωσιακά θετική είναι η γνώμη μου για το service της Lion Technology. Κορυφαία και άμεση εξυπηρέτηση και παραλαβή των συσκευών και παράδοση στο χώρο μου. Έγινε format στο Acer Laptop και στον σταθερό μου υπολογιστή και θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο για την άψογη εξυπηρέτηση του. Είναι πολύ συνεπής επαγγελματίας. Συνέχισε την ίδια καλή δουλειά που κάνεις."

Επισκευή Σταθερού Υπολογιστή

 Γ. Ελένη
Θεσσαλονίκη


"Συνώνυμο της ευγένειας, της άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης, της επαγγελματικής συμπεριφοράς. Οι επισκευές των υπολογιστών έγιναν ταχύτατα και ο προϋπολογισμός ήταν ακριβής."

Επισκευή PC

 Ζ. Αλίκη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστώ πολύ τον Κύριο Τριανταφυλλίδη για την υπομονή του και την βοήθειά του σε ένα πραγματικά περίπλοκο πρόβλημα του σταθερού υπολογιστή. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος θα αφιέρωνε τόσες εργατοώρες ώστε να βρει λύση. Επίσης και η επισκευή του Laptop, μας έλυσε τα χέρια και δεν αναγκαστήκαμε να αγοράσουμε καινούργιο! Πραγματικά είναι γνώστης του αντικειμένου με σεβασμό πάντα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Η ενημέρωση για την εξέλιξη της επισκευής ήταν συνεχής με γραπτό μήνυμα και email. Πρωτάκουστο για τα ελληνικά δεδομένα!! Οι τιμές πολύ οικονομικές. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!"

Επισκευή Desktop PC Custom

 Β. Κωνσταντίνος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο σταθερός μου υπολογιστής έγινε σαν καινούργιος. Εσωτερικά γινόταν ένας χαμός. Η λειτουργία του ήταν απελπιστικά αργή και πριν από 2 μέρες έσβησε τελείως. Μετά το service πήρα έναν άλλο υπολογιστή. Πεντακάθαρο, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και με ταχύτητα τόσο γρήγορη που δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω. Η εγκατάσταση SSD σκληρού δίσκου ήταν εξαιρετική πρόταση. Ότι και να πω είναι λίγο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το εξαιρετικό αποτέλεσμα."

Επισκευή Custom PC

 Α. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Δείτε εδώ όλες τις αξιολογήσεις.
Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Τι Είπαν 
για Εμάς
Στους Χάρτες του Google Δείτε τα σχόλια από αξιολογήσεις καθώς και την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες των Χαρτών του Google.
Στο Facebook Διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας και δείτε την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες του Facebook.
Αξιολογήσεις 
Επισκεπτών

"Άψογη εξυπηρέτηση από τον Κο Τριανταφυλλίδη. Είναι επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Πήγα ένα laptop που είχε αρκετά προβλήματα, ήταν αργό με παλιά windows και πρόβλημα στον φορτιστή και το έκανε καινούργιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της επισκευής με ενημέρωνε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω viber και με φωτογραφίες."

 Κ. Ιωάννης

 
 
Για να μπορέσετε να γράψετε μια αξιολόγηση πρέπει να είστε μέλη της ιστοσελίδας μας.
Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης κάντε είσοδο εδώ: Login
Αν είστε νέο μέλος κάντε εγγραφή εδώ: Εγγραφή
Ο κάθε χρήστης μπορεί να γράψει μόνο μία κριτική και εσείς έχετε ήδη γράψει.
service laptop θεσσαλονικη 231.220.4515, 6945.338.700, [email protected] επισκευη λαπτοπ Θεσσαλονικη
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης

Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού