Liontech

Καθαρισμός Οξειδώσεων Laptop

Αρχική / Service Laptop / Καθαρισμός Οξειδώσεων Laptop
Οξειδώσεις Laptop

 Έπεσαν υγρά στο πληκτρολόγιο του laptop σας ;

 Δεν ανάβει ; Δεν λειτουργεί σωστά ;

 Μπορούμε να σώσουμε το laptop σας

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να πέσουν υγρά (καφές, αναψυκτικά, νερό) πάνω στο πληκτρολόγιο ή περιμετρικά των πλαστικών. 

Εάν αυτό σας συμβεί με πολύ γρήγορες κινήσεις απορροφήστε τα υγρά και αμέσως γυρίστε το laptop ανάποδα έτσι ώστε να μην προχωρήσουν προς την μητρική πλακέτα. Μην ανάψετε το laptop και ελάτε άμεσα για δωρεάν διάγνωση. 

Λύνουμε το πρόβλημα με καθαρισμό της μητρικής πλακέτας από οξυδώσεις με κόστος από 40€. Στην τιμή περιλαμβάνεται και εσωτερικός καθαρισμός με εγκατάσταση θερμο-αγώγιμης πάστας.

Δείτε παρακάτω παραδείγματα laptop με προβλήματα οξειδώσεων :


Οξειδώσεις Laptop

Οξειδώσεις Laptop

Οξειδώσεις Laptop

Οξειδώσεις Laptop

Οξειδώσεις Laptop

Οξειδώσεις Laptop

Το εργαστήριο μας με έδρα την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή ή εργασία σχετίζεται με το laptop σας.

Η διάγνωση στο χώρο μας είναι δωρεάν !

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ραντεβού. Βρείτε εδώ οδηγίες για να έρθετε στο εργαστήριο μας καθώς και το ωράριο λειτουργίας. 


Χρήσιμα Video από Καθαρισμό Οξειδώσεων:

Service Asus X540BP-DM056T Laptop


Δείτε επίσης

 Δεν ανάβει το laptop σας ;

 Δεν φορτίζει η μπαταρία ;

Ελάτε στο εργαστήριο μας για δωρεάν διάγνωση. Μπορούμε να μετρήσουμε τον φορτιστή σας για να διαπιστώσουμε ότι λειτουργεί σωστά. 

Εάν η μπαταρία σας χρειάζεται αντικατάσταση μπορούμε να το αναλάβουμε με καινούργιες μπαταρίες για όλες τις μάρκες των Laptop. Μπορούμε να βρούμε οποιοδήποτε ανταλλακτικό για οποιαδήποτε μάρκα laptop σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Περισσότερα...

Εάν δεν ανάβει πιθανόν το πρόβλημα είναι στην μητρική πλακέτα ή στην κάρτα γραφικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση value for money.  Περισσότερα...


Δείτε επίσης

 Ο σκληρός σας δίσκος HDD έχει χαλάσει ;

 Δωρεάν διάγνωση

Σας παρέχουμε δωρεάν διάγνωση όπου βγάζουμε τον σκληρό δίσκο από το laptop σας και με ειδικό διαγνωστικό σας ενημερώνουμε εάν είναι χαλασμένος.

Δωρέαν Διάγνωση με Διαγνωστικό

Κάνουμε αντίγραφο ασφαλείας - backup όλα τα προσωπικά σας αρχεία και προχωράμε στην αντικατάσταση του με καινούργιο SSD.


Δείτε επίσης

 Έσπασε η οθόνη σας ;

 Εμφανίζονται γραμμές ή άσπρο φόντο ;


Αντικατάσταση Σπασμένης Οθόνης Laptop

Αντικατάσταση Σπασμένης Οθόνης Laptop

Αντικατάσταση οθόνης με καινούργια OEM από 90€ με 2 χρόνια εγγύηση.

Περισσότερα...


Δείτε επίσης

 Έσπασαν τα πλαστικά του laptop σας ;


Επισκευή Πλαστικών Laptop

Επισκευή Πλαστικών Laptop

Επισκευή πλαστικών μόνο από 40€. Στην τιμή περιλαμβάνεται και εσωτερικός καθαρισμός με εγκατάσταση θερμο-αγώγιμης πάστας.

Περισσότερα...


Δείτε επίσης

 Το laptop σας ζεσταίνεται ;

 Ακούγεται θόρυβος ; Είναι αργό ;Εάν ανεβάζει θερμοκρασία ή ακούγεται θόρυβος από το εσωτερικό του τότε χρειάζεται εσωτερικό καθαρισμό με εγκατάσταση θερμο-αγώγιμης πάστας. Περισσότερα...

Εάν έχει χαλάσει το ανεμιστηράκι αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του με καινούργιο ανταλλακτικό και εγγύηση σωστής λειτουργίας. Περισσότερα...


Πρόσφατες επισκευές laptop όπου έγινε καθαρισμός μητρικής πλακέτας από οξειδώσεις :


 HP

HP 15-ab103nv 5CD6080XW7, HP 15-bw016NV CND80531PR, HP 15-bw025nv CND747BG2W, HP 15-da0103nv CND832611V, HP 250 G5 CND64221BZ, HP PAVILLION 15-ac111nv CND6104S99, HP PAVILLION DV7 DV7-3175ev CNF0054HK3

Περισσότερα...


 Toshiba

TOSHIBA SATELLITE C55D-A5206 PSCFWU-00G006 7D324820Q, TOSHIBA SATELLITE C855D-127 PSCC2E-005006GE ZC100474R, TOSHIBA SATELLITE L505-111 PSLS3E-01500LGE X9387196K 

Περισσότερα...


 Lenovo

LENOVO G50-30 80G0 PF099JPU, LENOVO G50-80 80E5 PF072AKP, LENOVO IDEAPAD 330-15IKB 61DE PF15H6VQ, LENOVO Z50-75 80EC PF0JXYJZ

Περισσότερα...


 Dell

DELL INSPIRON 15 500 P51F P51F001 5B2X362, DELL INSPIRON 15 5100 GSL88F2, DELL INSPIRON N5110 5110-5537 H9XPJP1

Περισσότερα...


Εάν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε ίσως σας ενδιαφέρουν: Αξιολογήσεις - Η καλύτερη απόδειξη !

Η καλύτερη απόδειξη και ο βασικός λόγος για να μας επιλέξετε είναι οι αξιολογήσεις των πελατών μας. 

Δείτε εδώ τις αξιολογήσεις στους χάρτες της Google.

Δείτε εδώ τις κριτικές στο Facebook.

Δείτε εδώ όλες τις αξιολογήσεις.

Ενδεικτικά κάποιες από τις αξιολογήσεις:


"Αν και η επιλογή του κου Τριανταφυλλίδη δεν ήτανε τυχαία, αφού επικοινώνησα μαζί του μετά από σύσταση παλαιότερου πελάτη του, ο τρόπος που χειρίστηκε και ολοκλήρωσε την δουλειά που του ανέθεσα με άφησε έκπληκτο. Οξυδερκής με εξαιρετική γνώση του αντικειμένου του, απίστευτη αντίληψη και μεθοδικότητα στον τρόπο που λειτουργεί και με μια επιχειρηματική ηθική που δυστυχώς λείπει από πολλούς … επαγγελματίες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !!!"

Επισκευή DELL INSPIRON 3521

 Κ. Απόστολος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εμπιστεύτηκα για μία ακόμη φορά την LionTech και για μία ακόμη φορά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Το laptop μου με τις ενέργειες που έγιναν έχει πλέον εξαιρετική απόκριση."

Επισκευή SONY VAIO SVE151G13M SVE151E1ESI

 Ψ. Αναστασία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Απόλυτα εξυπηρετικός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Laptop μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και φυσικά θα τον ξανά προτιμήσω !"

Επισκευή HP COMPAQ PRESARIO CQ61

 Μ. Ανδρέας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρήστο Τριανταφυλλίδη για την γρήγορη επιδιόρθωση της βλάβης του φορητού υπολογιστή μας αλλά προπαντός για τον άψογο επαγγελματισμό του. Φρόντισε τον φ. υπολογιστή μας με ζήλο και μας ενημέρωνε αναλυτικά, βήμα-βήμα σε όλη την πορεία της αποκατάστασης της βλάβης. Αφιέρωσε αρκετό χρόνο χωρίς φειδώ για να μας δώσει τα φώτα του σχετικά με την σωστή λειτουργία, χρήση και συντήρηση του φ. υπολογιστή μας και εντέλει η αμοιβή του ήταν πολύ λογική και προσιτή. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι και θα αναζητήσουμε τη βοήθεια του και στο μέλλον όποτε ξαναχρειαστεί !"

Επισκευή DELL INSPIRON 15 3000, 15-3567

 Π. Αικατερίνη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευχαριστώ για την πολύ προσεκτική επισκευή του Sony Vaio Laptop μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά σας. Ότι άλλο χρειαστώ, θα σας επισκεφτώ. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα. Καλές δουλειές !"

Επισκευή SONY VAIO PCG-3H1M, VGN-FW41E

 Τ. Ευστράτιος
Θεσσαλονίκη


"Άμεση εξυπηρέτηση, λεπτομερής περιγραφή της εργασίας επιδιόρθωσης με φωτογραφικό υλικό, προσιτές τιμές !"

Επισκευή Toshiba Satellite A300-1MT

 Α. Μαρία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, με συνεχή ενημέρωση πριν από κάθε βήμα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα προκύψουν 'απρόοπτα' έξοδα από 'αναγκαστικές' εργασίες. Οι τιμές είναι επίσης λογικές έως χαμηλές και ο χρόνος επιδιόρθωσης (η βλάβη που είχα ήταν σχετικά μικρή) τέτοιος που δεν έχω συναντήσει σε όσους τεχνικούς έχω επισκεφτεί στο παρελθόν. Αυτό όμως που με κέρδισε περισσότερο είναι ο επαγγελματισμός του κ. Τριανταφυλλίδη και η ευγένεια του που σε κάνει να νιώθεις άνετα και όχι θύμα ενός απατεώνα που ενδιαφέρεται μόνο για το πορτοφόλι σου. Συστήνεται ανεπιφύλακτα χωρίς δεύτερη σκέψη. 10/10!"

Επισκευή LENOVO G500 20236

 Μ. Αρτέμιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Δείτε εδώ όλες τις αξιολογήσεις.
Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Τι Είπαν 
για Εμάς
Στους Χάρτες του Google Δείτε τα σχόλια από αξιολογήσεις καθώς και την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες των Χαρτών του Google.
Στο Facebook Διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας και δείτε την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες του Facebook.
Αξιολογήσεις 
Επισκεπτών

"Άψογη εξυπηρέτηση από τον Κο Τριανταφυλλίδη. Είναι επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Πήγα ένα laptop που είχε αρκετά προβλήματα, ήταν αργό με παλιά windows και πρόβλημα στον φορτιστή και το έκανε καινούργιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της επισκευής με ενημέρωνε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω viber και με φωτογραφίες."

 Κ. Ιωάννης

 
 
Για να μπορέσετε να γράψετε μια αξιολόγηση πρέπει να είστε μέλη της ιστοσελίδας μας.
Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης κάντε είσοδο εδώ: Login
Αν είστε νέο μέλος κάντε εγγραφή εδώ: Εγγραφή
Ο κάθε χρήστης μπορεί να γράψει μόνο μία κριτική και εσείς έχετε ήδη γράψει.
service laptop θεσσαλονικη 231.220.4515, 6945.338.700, [email protected] επισκευη λαπτοπ Θεσσαλονικη
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης

Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού