Liontech

Service Υπολογιστών

Αρχική / Service Desktop PC
Service Υπολογιστών Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

 Service Υπολογιστών Desktop PC

 Ανεβάζει θερμοκρασία και σβήνει ; 

 Ακούγεται θόρυβος από το εσωτερικό του ;

 Δεν ανάβει ; Είναι αργός ; Βγάζει μπλε οθόνες ;

Αν αναζητάτε Service Υπολογιστών στην Θεσσαλονίκη το εργαστήριο μας στην Καλαμαριά μπορεί να αναλάβει για εσάς οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει ο υπολογιστής σας. 

Εάν ο υπολογιστής σας είναι αργός ή εάν εμφανίζει μπλε οθόνες σας δίνουμε λύση με ένα απλό format. Περισσότερα...

Εάν ανεβάζει θερμοκρασία ή ακούγεται θόρυβος από το εσωτερικό του τότε χρειάζεται καθαρισμό με εγκατάσταση θερμοαγώγιμης πάστας. Περισσότερα...

Εάν δεν ανάβει ο υπολογιστής σας τότε το πρόβλημα είναι στο τροφοδοτικό. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του με καινούργιο ανταλλακτικό εξαιρετικής ποιότητας και σε πολύ καλή τιμή. Περισσότερα...

Οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε μπορούμε να το λύσουμε με αξιόπιστο Service του υπολογιστή σας από 25€.


 Δεν αναλαμβάνουμε:

 • Παλιούς υπολογιστές άνω των 12 ετών ή με εγκατεστημένο λειτουργικό Windows XP, Windows Vista ή Windows 7
 • Υπολογιστές Turbo-X με εγκατεστημένο λειτουργικό Windows XP, Windows Vista ή Windows 7
 • Υπολογιστές με Linux

Το εργαστήριο μας με έδρα την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή ή εργασία σχετίζεται με τον σταθερό σας υπολογιστή.

Η διάγνωση στο χώρο μας είναι δωρεάν !

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ραντεβού. Βρείτε εδώ οδηγίες για να έρθετε στο εργαστήριο μας καθώς και το ωράριο λειτουργίας. 


Οποιαδήποτε επίσκεψη στο χώρο του εργαστηρίου γίνεται 

μόνο κατόπιν ραντεβού !Δείτε επίσης

 Θέλετε να κάνετε τον υπολογιστή σας πιο γρήγορο ;

 Αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD

Ο υπολογιστής σας μπορεί να γίνει έως και 40% πιο γρήγορος, με την αντικατάσταση του σκληρού σας δίσκου HDD με δίσκo νέας γενιάς SSD σε συνδυασμό με το Format.

Οι δίσκοι SSD δεν έχουν μηχανικά μέρη και γράφουν απευθείας πάνω σε μνήμη, με αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακά γρήγορη η απόκριση του υπολογιστή σε όλες τις λειτουργίες του (έως και 40% πιο γρήγορη απόκριση από την εργοστασιακή).

Περισσότερα...


Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες σταθερών desktop υπολογιστών:

 • Lenovo
 • Dell
 • HP
 • Acer
 • Fujitsu
 • Shuttlex
 • Turbo-X
 • Vero
 • Quest
 • Multirama
 • Innovator

Αναλαμβάνουμε επίσης την επισκευή οποιουδήποτε desktop υπολογιστή του οποίου η συναρμολόγηση έγινε κομμάτι κομμάτι (custom σύνθεση).


Επισκευάσαμε πρόσφατα:


 HP

DESKTOP PC HP A6000 CZX8224DGG PRODUCT NUMBER KN451AA, DESKTOP PC HP P6011GR CZH91203Z8, DESKTOP PC HP P6011GR CZH91203Z8, HP COMPAQ 8200 ELITE SFF P/N XL510AV C2C2123R4B, HP COMPAQ 8200 ELITE SFF P/N XL510AV C2C2123R4B, HP COMPAQ DC 7900, HP COMPAQ DC5800 MICROTOWER C2C820B0R, HP COMPAQ DC7800P CZC8076WT2 (WORKSTATION), HP COMPAQ DX7400 MICROTOWER, HP COMPAQ DX7400 MICROTOWER, HP DESKTOP WORKSTATION COMPAQ DX7400 MICROTOWER S/S CZC83866F0, HP OLD, HP PAVILLION 570-p000nv P/N 1GS74EA#AB7 CNV75106W6, HP PAVILLION 595-p0002nv DT PC GRK 4MK78EA#AB7 8CG9048BDX, HP PRODESK, HP WORKSTATION PC P6001gr NM704AA-B1A CZH9120335, HP WORKSTATION PRODESK i3, HP WORKSTATION XW4600


 Lenovo

LENOVO DESKTOP 90BJ H30-05 R301CFGH, LENOVO PC DT LV V520 I3/4G/1TB 10NK004CMG SPC0X11G0, LENOVO PC DT LV V520 I3/4G/1TB 10NK004CMG SPC0X11HP, LENOVO PC DT LV V520 I3/4G/1TB 10NK004CMG SPC0X11J7, LENOVO THINKCENTRE 7491-CTO LMCZGNA


 Dell

DELL DESKTOP OPTIPLEX 360 DCSM 9MPRJ4J, DELL DESKTOP STUDIO XPS D03M D03M001 BHT0T4J, DELL INSPIRON 580 DESKTOP PC H2TWP4J, DELL OPTIPLEX 745 G7G5T2J, DELL OPTIPLEX 760 8YHZJ4J, DELL OPTIPLEX GX240, DELL OPTIPLEX GX320, DELL PRECISION 390


 Acer

ACER DESKTOP PC ASPIRE M5810


 Fujitsu

DESKTOP FUJITSU SIEMENS AMILO LI3745 DNA0003362


Εάν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε ίσως σας ενδιαφέρουν: Αξιολογήσεις - Η καλύτερη απόδειξη !

Η καλύτερη απόδειξη και ο βασικός λόγος για να μας επιλέξετε είναι οι αξιολογήσεις των πελατών μας. 

Δείτε εδώ τις αξιολογήσεις στους χάρτες της Google.

Δείτε εδώ τις κριτικές στο Facebook.

Δείτε εδώ όλες τις αξιολογήσεις.

Ενδεικτικά κάποιες από τις αξιολογήσεις:


"Πήγα τον υπολογιστή μου για αναβάθμιση και καθαρισμό. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και ευχαριστημένος από την επαγγελματική συμπεριφορά."

 Α. Θεόδωρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβρισκα έναν τόσο σωστό επαγγελματία τυχαία. Η δουλεία και η συνέπειά του με υποχρεώνει να τον συστήσω σε όλους τους γνωστούς μου, γιατί και η αμοιβή του είναι λογική."

 Π. Ηλίας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση! Το πρόβλημα του υπολογιστή μου λύθηκε με επιτυχία και το σημαντικότερο όλων είναι ότι μετά την επιδιόρθωση πραγματοποιείται έρευνα για αλλά ζητήματα βελτιστοποίησης. Σας προτείνω την LionTech ανεπιφύλακτα!"

 Κ. Παναγιώτης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός συνοδευόμενος με προσωποκεντρική προσέγγιση. Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος μου είχα άμεση ενημέρωση συνοδευόμενη με κοστολόγηση. Προτείνω ανεπιφύλακτα!"

 Κ. Θεόφιλος
Θέρμη, Θεσσαλονίκη


"Σεβασμός, ειλικρίνεια, συνέπεια, αξιοπιστία στην επικοινωνία ! Όλα τα παραπάνω που αναφέρονται στην φιλοσοφία της εταιρίας ο Χρήστος Τριανταφυλλιδης τα κάνει πραγματικότητα μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

 Λ. Βασίλης

Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή γνώση του επαγγέλματος ,εξαιρετική και προσεγμένη δουλειά,με ευγένεια και συνέπεια κύρια χαρακτηριστικά ενός σωστού επαγγελματία!"

 Σ. Αθηνά
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Δείτε εδώ όλες τις αξιολογήσεις.


Δείτε παρακάτω όλες τις υπηρεσίες μας που σχετίζονται με επισκευή σταθερού υπολογιστή.


Εσωτερικός Καθαρισμός Desktop
Εσωτερικός Καθαρισμός Desktop
Ο υπολογιστής σας σβήνει ξαφνικά; Ανεβάζει θερμοκρασία; Ακούγεται θόρυβος από το εσωτερικό του; Ο εσωτερικός καθαρισμός και η εγκατάσταση θερμο αγώγιμης πάστας είναι η λύση.
Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου Desktop
Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου Desktop
Ο υπολογιστής σας είναι αργός; Εμφανίζονται σφάλματα ή μπλε οθόνες; Τα προγράμματα αργούν ή δεν λειτουργούν καθόλου; Όταν ο υπολογιστής είναι αργός ή εμφανίζονται μπλε οθόνες με μηνύματα σφάλματος τότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχει χαλάσει ο σκληρός δίσκος.
Αναβάθμιση Δίσκου Desktop σε SSD
Αναβάθμιση Δίσκου Desktop σε SSD
Τα προγράμματα αργούν να ανοίξουν; Θέλετε να κάνετε το laptop σας πιο γρήγορο; Αύξηση ταχύτητας έως και 40%. Ο υπολογιστής σας μπορεί να γίνει έως και 40% πιο γρήγορος, με την αντικατάσταση του σκληρού σας δίσκου HDD με δίσκo νέας γενιάς SSD σε συνδυασμό με το Format.
Αντικατάσταση Τροφοδοτικού Desktop
Αντικατάσταση Τροφοδοτικού Desktop
Ο υπολογιστής σας χάλασε; Δεν ανάβει; Μετά από περίεργο ήχο μύρισε καμμένο; Εάν πατάτε το κουμπί, δεν ξεκινάνε τα ανεμιστηράκια (δεν ακούγεται θόρυβος λειτουργίας) και η οθόνη δεν δείχνει εικόνα, τότε το πρόβλημα είναι στο τροφοδοτικό.
Αντικατάσταση Μητρικής Πλακέτας Desktop
Αντικατάσταση Μητρικής Πλακέτας Desktop
Ο υπολογιστής σας δεν δείχνει εικόνα; Ακούγονται συνεχόμενοι ήχοι; Εάν το τροφοδοτικό, η κάρτα γραφικών, οι μνήμες και ο σκληρός δίσκος δεν παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα μετά από διάγνωση, η μητρική πλακέτα του υπολογιστή σας είναι χαλασμένη και χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση.
Αντικατάσταση Κάρτας Γραφικών Desktop
Αντικατάσταση Κάρτας Γραφικών Desktop
Εάν ο υπολογιστής σας δεν δείχνει εικόνα, η κάρτα γραφικών είναι χαλασμένη και χρειάζεται αντικατάσταση. Ελάτε από το εργαστήριο μας για δωρεάν διάγνωση έτσι ώστε να συνδέσουμε τον υπολογιστή σας με τη δική μας οθόνη και εάν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα να συνδέσουμε τη δική μας κάρτα γραφικών.
Format Desktop
Format Desktop
Ο υπολογιστής σας είναι αργός; Εμφανίζονται μηνύματα σφάλματος χωρίς λόγο; Τα προγράμματα αργούν ή δεν λειτουργούν καθόλου; Εμφανίζονται διαφημίσεις ή άγνωστες μηχανές αναζήτησης ;
Μπλε οθόνες - Virus - Malware Desktop
Μπλε οθόνες - Virus - Malware Desktop
Ο υπολογιστής σας είναι αργός; Δεν λειτουργεί σωστά; Εμφανίζονται μηνύματα σφάλματος χωρίς λόγο; Εμφανίζονται ενοχλητικές διαφημίσεις ή μπλε οθόνες; Εάν η λειτουργία του υπολογιστή σας έχει γίνει δύσκολη και σας δημιουργεί ανασφάλεια, τότε πιθανόν να έχετε κολλήσει κάποιον ιό (virus - malware).
Ανταλλακτικά Desktop
Ανταλλακτικά Desktop
Ανταλλακτικά για Desktop PC. Καινούργια Ανταλλακτικά με 2 χρόνια εγγύηση. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Τι Είπαν 
για Εμάς
Στους Χάρτες του Google Δείτε τα σχόλια από αξιολογήσεις καθώς και την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες των Χαρτών του Google.
Στο Facebook Διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας και δείτε την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες του Facebook.
Αξιολογήσεις 
Επισκεπτών

"Άψογη εξυπηρέτηση από τον Κο Τριανταφυλλίδη. Είναι επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Πήγα ένα laptop που είχε αρκετά προβλήματα, ήταν αργό με παλιά windows και πρόβλημα στον φορτιστή και το έκανε καινούργιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της επισκευής με ενημέρωνε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω viber και με φωτογραφίες."

 Κ. Ιωάννης

 
 
Για να μπορέσετε να γράψετε μια αξιολόγηση πρέπει να είστε μέλη της ιστοσελίδας μας.
Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης κάντε είσοδο εδώ: Login
Αν είστε νέο μέλος κάντε εγγραφή εδώ: Εγγραφή
Ο κάθε χρήστης μπορεί να γράψει μόνο μία κριτική και εσείς έχετε ήδη γράψει.
service laptop θεσσαλονικη 231.220.4515, 6945.338.700, [email protected] επισκευη λαπτοπ Θεσσαλονικη
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης

Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού