Liontech

Αξιολογήσεις - Σελίδα 2

Αξιολογήσεις
Αξιολογήσεις

 581 αξιολογήσεις στους χάρτες της Google με βαθμό 5

Δείτε τις αξιολογήσεις εδώ


 249 κριτικές στο Facebook με βαθμό 5

Δείτε τις κριτικές εδώ


 705 αξιολογήσεις επισκεπτών στη σελίδα μας

Δείτε τις αναλυτικά παρακάτω:"Άψογος επαγγελματίας, άμεση εξυπηρέτηση." 

Επισκευή HP LAPTOP g7-1300sv

 Γ. Διονύσης
Θεσσαλονίκη


"Άμεσος, αποτελεσματικός και επαγγελματίας." 

Επισκευή SONY VAIO PCG-81213M

 Κ. Λευτέρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Καταπληκτική εργασία . Άμεση ανταπόκριση . Ενημέρωση βήμα - βήμα για την πορεία επισκευής μέσω Viper . Καταπληκτικό after sales service . Λογικότατες τιμές. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !!!" 

Επισκευή HP 15-bs105nv

 Α. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Συστήνω τον κ. Τριανταφυλλίδη ανεπιφύλακτα σε όλους. Ο άνθρωπος αυτός με εξυπηρέτησε άμεσα, ασχολήθηκε με το πρόβλημά μου κατευθύναν κυριολεκτικά, χωρίς να με ξέρει και τηλεφωνικώς. Μου έλυσε το πρόβλημά μου σε δέκα λεπτά με απομακρυσμένη διαχείριση. Και μου έλυσε όλες τις απορίες μου και άσχετες, για το πώς να διαχειριστώ και άλλα τεχνικά ζητήματα. Στο τέλος της συνομιλίας μας του ζήτησα Ibank για να τον πληρώσω για την υπηρεσία του. Επί λέξη μου είπε προς Θεού για δέκα λεπτά δεν θέλω χρήματα. Μου πρότεινε αν ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο στον υπολογιστή μου τότε να τον πάω για να μου τον φτιάξει. Δεν μου είπε δηλαδή έχει πρόβλημα φέρε τον εδώ να τον φτιάξω για να μου πάρει χρήματα. Εμένα μου τον σύστησε φίλη μου ανεπιφύλακτα επίσης, και είχε απόλυτο δίκιο. Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει φοβερό κόλλημα με τον υπολογιστή του. Δεν θέλω να μου τον ακουμπάει κανείς και ελέγχω από εκατό μεριές όλους τους τεχνικούς." 

Tηλεφωνική εξυπηρέτηση για πρόβλημα σε Laptop

 Ε. Αλεξία
Θεσσαλονίκη


"Προτείνω την Lion Tech ανεπιφύλακτα ! Πολύ καλή δουλειά , γρήγορη εξυπηρέτηση και πολύ καλή κατάρτιση ." 

Επισκευή DELL Inspiron 5555

 Χ. Ντέπυ
Θεσσαλονίκη


"Αψογη εξυπηρέτηση, προσεκτικη και υπευθυνη εργασια και σε πολυ καλές τιμές. Να τους επισκεφθείτε ανεπιφύλακτα." 

Επισκευή HP COMPAQ LAPTOP PRESARIO CQ71, TOSHIBA SATELLITE L300-22L

 Χ. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Στο συγκεκριμένο κατάστημα πήγα μετά από σύσταση φίλου. Αντιμετώπιζα πρόβλημα στο λάπτοπ μου στις θερμοκρασίες και κατ' επέκταση στην απόδοση της μπαταρίας. Μου προτείνανε να κάνουμε έναν λεπτομερή καθαρισμό. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Η κατάσταση της λειτουργίας επανήλθε στο κανονικό, σαν καινούργιο. Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση με μεγάλη τυπικότητα και πλήρη καταγραφή (φωτογραφίες) και ενημέρωση για την πορεία των εργασιών. Το κατάστημα το συνιστώ ανεπιφύλακτα. " 

Επισκευή LENOVO LAPTOP LEGION Y530-15ICH, 81FV

 Π. Σταύρος
Θεσσαλονίκη


"Προτείνω την Lion Tech ανεπιφύλακτα ! Πολύ καλή δουλειά , γρήγορη εξυπηρέτηση και πολύ καλή κατάρτιση ." 

Επισκευή DELL Inspiron 5555

 Χ. Ντέπυ
Θεσσαλονίκη


"Άψογη και ταχύτατη εξυπηρέτηση σε πολύ χαμηλές τιμές!" 

Επισκευή ACER ASPIRE E5-573-532Q, N15QL

 Ι. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εσωτερικός καθαρισμός σε Playstation 4, η συσκευή έγινε αγνώριστη και δουλεύει άψογα. Επίσης έμεινα πολύ ευχαριστημένος πέρα απο την εργασία και με την εξυπηρέτηση. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!!" 

Επισκευή SONY PLAYSTATION 4 PRO, CUH-1216B

 Σ. Κωνσταντίνος
Θεσσαλονίκη


"ΕΊΧΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΌΣ, ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΩΣΤΟΣ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΉ ΕΝΤΎΠΩΣΗ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΊΖΕΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΕΙ. ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΕ ΦΩΤΟ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΆΛΥΣΗ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΜΕΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ ΔΟΥΛΕΙΆ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΟΎΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΆ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ,ΠΑΡΑΠ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΠΗΣ, ΕΙΧΕ ΝΑ ΛΎΣΕΙ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΆ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΜΕΡΑ." 

Επισκευή DESKTOP PC CUSTOM

 Κ. Κυριάκος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Συνεργάστηκα για πρώτη φορά με τον κ. Τριανταφυλλιδη για αλλαγή οθόνης στο laptop μου. Τον βρήκα μεσω διαδικτύου. Από αυτή την εμπειρία, αποκόμισα την καλύτερη εντύπωση. Πρόκειται για έναν άψογο επαγγελματία, συνεπή και τίμιο. Σου παρέχει διαρκή ενημέρωση για την πορεία της επισκευής χωρίς να σε ταλαιπωρεί και είναι τρομερά τυπικός σ'αυτα που θα πει. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα τον ξαναπροτιμησω σίγουρα." 

Επισκευή ASUS X543U, X543UB - DM1190T

 B. Κωνσταντίνα
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας, λογικότατες χρεώσεις" 

Επισκευή HP OMEN 17-an009nv

 Π. Ιωάννης
Θεσσαλονίκη


"Σπάνια γράφω κριτικές και ακόμη πιο σπάνια μένω απόλυτα ευχαριστημένος από παροχή υπηρεσίας. Η συγκεκριμένη επιχείρηση διακρίνεται για την τυπικότητα (σε βαθμό που αρχικά ξενίζει αλλά στην πορεία αποδεικνύεται ειλικρινής και πηγαία), τη συνέπεια , τη διαφάνεια, την ευγένεια, την ξεκάθαρη ενημέρωση και, βεβαίως, την αποτελεσματικότητα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!" 

Επισκευή DELL INSPIRON 3593

 Σ. Μιχάλης
Θεσσαλονίκη


"ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΝ ΚΡΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ!ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!" 

Επισκευή DELL INSPIRON 5558

 Τ. Βούλα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογος επαγγελματίας.Απόλυτη γνώση του αντικειμένου.Μεθοδικότατος.Πήγα ένα laptop για αλλαγή σκληρού από hdd σε ssd,καθαρισμό,μετατροπή του παλιού σκληρού σε εξωτερικό,format κτλ.Όλα άψογα ο υπολογιστής μου είναι σαν καινούργιος πλέον." 

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C55-C-1J0

 Σ. Ανέστης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ ευχαριστημένη!!! Τυπικός, γρήγορος, και καλός στην δουλειά του. Δύσκολο να βρεις τέτοιο τεχνικό!!! Εκτίμησα ιδιαίτερα πως με ενημέρωνε για κάθε βήμα της επισκευής. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!!!" 

Επισκευή ASUS LAPTOP X512F

 Θ. Χαρά
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ εξυπηρετικός τον συνιστώ." 

Επισκευή ACER ASPIRE A515-51G-82WK

 Κ. Γιώργος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση, την αποτελεσματικότητα αλλά και την επαγγελματικοτητα! Προτείνω ανεπιφύλακτα!" 

Επισκευή LENOVO G710, 20252

 Μ. Βασιλική
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Tη συγκεκριμένη επιχείρηση μου τη σύστησε συνάδελφος που χαίρει ιδιαίτερη εκτίμηση από μέρους μου. Οι υπηρεσίες που μου προσφέρθηκαν ήταν ακριβώς αυτές που μου υποσχέθηκαν και μάλιστα με περισσή λεπτομέρεια και ενδιαφέρον. Χωρίς υπερβολικά σχόλια, είναι θετικό να λαμβάνεις αυτό για το οποίο έχεις συμφωνήσει." 

Επισκευή SONY VAIO LAPTOP VPCF13Z1E

 Κ. Δημήτρης
Θεσσαλονίκη


"Ότι και αν πω είναι λίγο! Η καλύτερη εξυπηρέτηση γρήγορα και σε λογικές τιμές ! Επιτέλους βρήκαμε έναν άνθρωπο που αξίζει να εμπιστευτούμε!" 

Επισκευή ASUS LAPTOP N580VD - DM415T, SONY PLAYSTATION 4 SLIM

 Γ. Δημήτρης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας, οργανωμένος, αναλυτικός κ γρήγορος. Ενημερώνει για κάθε ενέργεια σε πραγματικό χρονο" 

Επισκευή LENOVO B5400, 20278

 Α. Ηλίας
Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας, οργανωμένος, αναλυτικός κ γρήγορος. Ενημερώνει για κάθε ενέργεια σε πραγματικό χρονο" 

Επισκευή LENOVO B5400, 20278

 Α. Ηλίας
Θεσσαλονίκη


"Η εξυπηρέτηση του κ Τριανταφυλλιδη και η επιδιόρθωση του λαπτοπ μου ήταν εξαιρετική. Καθόλη την διάρκεια του διαγνωστικού ελέγχου και της επιδιόρθωσης λάμβανα ενημέρωση για κάθε βήμα και επιπλέον φωτογραφίες κάθε σταδίου επιδιόρθωσης και καθαρισμού. Όχι μόνο επιδιόρθωσε το πρόβλημα του λαπτοπ μου μέσα σε μια μόλις μέρα αλλά έκανε εσωτερικό καθαρισμό και τις ενημερώσεις μου εκκρεμούσαν και δεν γνώριζα και όλα αυτά σε πολύ προσιτή για τον καθένα τιμή. Τέλος παίρνοντας πίσω το λαπτοπ μου με ενημέρωσε πάλι πλήρως και μου έδωσε κάποιες έξτρα συμβουλές για την σωστή χρήση του. Συστήνω την εταιρεία αυτή ανεπιφύλακτα!" 

Επισκευή DELL INSPIRON 5570

 Α. Ελένη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση και ευγένεια όπως πρέπει να διακρίνει έναν σωστό επαγγελματία." 

Επισκευή ASUS UM425I

 Α. Βίλνα
Θεσσαλονίκη


"Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση.Σωστος επαγγελματίας." 

Επισκευή LENOVO G40-30, 80FY

 Τ. Γιώργος
Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετικός επαγγελματίας!! Πήγαμε ένα σχεδόν μη λειτουργικό λαπτοπ και μέσα σε λίγες ώρες ο τεχνικός το καθάρισε όλο εξονυχιστικά, αφαίρεσε τον εσωτερικό σκληρό (που τον μετέτρεψε σε εξωτερικό) και τοποθέτησε ssd, έκανε φορματ και εγκατέστησε windows και όλες τις απαραίτητες εφαρμογές. Καθολη την διάρκεια της διαδικασίας υπήρχε συνεχής ενημέρωση με μηνύματα και φωτογραφίες! Περιττό να πω πως το λαπτοπ πλέον λειτουργεί άψογα! Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Για εμένα πλέον είναι η μόνη επιλογή!" 

Επισκευή LENOVO Z50-75, 80EC

 Σ. Γιώργος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ευγενική και πολύ φιλική συμπεριφορά. Επικοινωνία για την εξέλιξη των εργασιών. Εντός της ημέρας έγινε η επισκευή του υπολογιστή μου. Πολύ καλές τιμές." 

Επισκευή DESKTOP PC CUSTOM

 Ε. Νίκος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Γρήγορη εξυπηρέτηση, σωστή και λεπτομερής επισκευή" 

Επισκευή DESKTOP PC CUSTOM

 Κ. Νίκος
Θεσσαλονίκη


"Καταπληκτική εξυπηρέτηση και άψογη δουλειά. Ο κύριος Τριανταφυλλιδης βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί μου κατά τη διάρκεια του service του λαπτοπ μου, στέλνοντας φωτογραφίες και απαντώντας σε ερωτήσεις μου. Το αποτέλεσμα ήταν άριστο και η συνεργασία μας εξαιρετική!" 

Επισκευή LENOVO IDEAPAD 330-15IKBR

 Φ. Θεοφάνης
Θεσσαλονίκη


"Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια." 

Επισκευή DELL INSPIRON 15 3567

 Λ. Δρόσος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Ο κ.Τριανταφυλλίδης φέρθηκε με ευγένεια και επαγγελματισμό. Υπήρξε ιδιαίτερα επεξηγηματικός κατα την ανάλυση του προβλήματος στο laptop, καθώς και συζητήσιμος και ειλικρινής σε σχέση με τις προτεινόμενες λύσεις. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα." 

Επισκευή LENOVO IDEAPAD 110-15ACL, 80TJ

 Ι. Ιωάννα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ" 

Επισκευή TURBO-X STEEL-X 15 MTS-ZONE

 Π. Αλέξανδρος
Θεσσαλονίκη


"Βρήκα τον κ. Τριανταφυλλίδη μετά από πολύωρη αναζήτηση στο διαδίκτυο και αισθάνομαι πολύ τυχερή που του εμπιστεύτηκα το format και τον καθαρισμό του laptop μου. Είναι άψογος επαγγελματίας, αφιερώνει χρόνο για να εξηγήσει λεπτομερώς τις εργασίες επισκευής, είναι διαρκώς σε επικοινωνία με τον πελάτη μέσω Viber ενημερώνοντας για την πορεία των εργασιών και στέλνοντας σχετικές φωτογραφίες και είναι εξαιρετικά γρήγορος και συνεπής. Είμαι βέβαιη ότι θα τον εμπιστευτώ ξανά, αν χρειαστεί, και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!" 

Επισκευή LENOVO YOGA 500-15ISK, 80R6

 Κ. Λία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πάρα πολύ εξυπηρετικός. Η δουλειά που γίνεται είναι άψογη. Ενημέρωση σε όλη τη διάρκεια της." 

Επισκευή DESKOP PC DELL OPTIPLEX 9020

 Μ. Κυριάκος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει, πολύ ευγενικός, κύριος και επαγγελματίας με όλη τη σημασία των λέξεων. Συνεχή ενημέρωση για την πορεία της επισκευής και του καθαρισμού. Δεύτερη φορά τον προτιμάω, και σίγουρα απέκτησε έναν πελάτη πλέον. Τον συνιστώ σε όλους." 

Επισκευή DELL INSPIRON 15 3542, SONY PLAYSTATION PRO

 Β. Αντώνης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εδώ και 16 χρόνια η 100% επιτυχείς επισκευές των υπολογιστών και των laptop μου σε συνδυασμό με την τιμιότητα, το ήθος, τη συνέπεια και την άρτια επιστημονική κατάρτιση με κάνουν να νιώθω πολύ τυχερός που γνώρισα τον Χρήστο. Σε ότι του έχει ανατεθεί από πλευρά μου, είτε αυτό αφορά τεχνική υποστήριξη είτε συμβουλές για θέματα τεχνολογίας πάντα οι λύσεις που μου έδωσε με έβγαλαν από το αδιέξοδο. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω ασφάλεια και σιγουριά. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου όποτε σε χρειάζομαι." 

Επισκευή LENOVO G580, 20157

 Κ. Στέλιος
Θεσσαλονίκη


"Ένας άψογος επαγγελματίας , παραπάνω από συνεπής χρονικά και κυρίως πολύ πολύ ξεκάθαρος ,καθως καθόλη τη διάρκεια της επισκευής ενημερώνει συνεχώς για την πορεία της και τον εντοπισμό των διαφόρων προβλημάτων της συσκευής σας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα" 

Επισκευή ASUS LAPTOP FX505GE-BQ159T

 Γ. Αλέξανδρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικό και άψογο service, σε λιγότερο από 24 ώρες, το λάπτοπ έγινε καινούργιο" 

Επισκευή SONY VAIO PCG-91211M, HP LAPTOP 15-ay012ca

 Γ. Αλέξανδρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άμεση εξυπηρέτηση, συνεχής ενημέρωση των εργασιών απλά εξαιρετικό service!!!" 

Επισκευή DELL INSPIRON 3585

 Τ. Κώστας
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ εξυπηρετικος κ επεξηγηματικός τεχνικός. Πρόβλημα σε λάπτοπ λύθηκε." 

Επισκευή DELL INSPIRON 15 3576

 Χ. Μιχάλης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πολύ καλή τεχνικη κατάρτιση σε συνδυασμό με καλή εξυπηρέτηση πελάτη. Εγινε αναβάθμιση σε ram μνήμη και ssd δισκο τού laptop." 

Επισκευή DELL INSPIRON 3542

 Μ. Πάνος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΤΑΧΥΤΑΤΗ & ΕΝΤΙΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ" 

Επισκευή DELL LATUTIDE 3340

 Κ. Ευγενία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Βρήκα το συγκεκριμένο εργαστήριο ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Η ευγένεια από την μία, η επιστημονική κατάρτιση του κ. Τριανταφυλλιδη αλλά και η ταχύτητα στη δουλειά του με κέρδισαν και οφείλω να το δηλώσω δημόσια. Πιστεύω ότι είναι ένας άψογος επαγγελματίας." 

Επισκευή HP 15-ba021nv

 Α. Θανάσης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικά γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση. Εμεινα ικανοποιημένος από την γνώση του αντικειμένου και την σωστή αντιμετώπιση του τεχνικού προβλήματος του Η/Υ μου Dell Inspiron" 

Επισκευή DELL Inspiron 13 5379 2-in-1

 Τ. Σταύρος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Σε ερώτημα μου για τον υπολογιστή μου μου απάντησαν άμεσα και με πολύ βοηθητικό τρόπο. Σίγουρα θα τους επιλέξω αν χρειαστώ επισκευή του υπολογιστή μου, γιατί η απάντηση τους μου έλυσε ένα από τα δύο προβλήματα του υπολογιστή μου χωρίς καν να τους επισκεπτώ." 

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση

 Κ. Χριστίνα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Αναμφίβολα ο ορισμός του επαγγελματία που με περίσσια ευγένεια θα σού εξηγήσει υπομονετικά και θα προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση . Πάντα θα σε εξυπηρετήσει άμεσα και είναι ενημερωμένος για ότι υπάρχει στην αγορά. Σε κάθε περίπτωση αξίζει την εμπιστοσύνη μας ." 

Επισκευή DELL P51F, P51F002

 Π. Φωτεινή
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άμεση και γρήγορη ανταπόκριση , ευγένεια, επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν τη Liontech. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!" 

Επισκευή HP ALL IN ONE PC, MODEL 24-g001nv, Touch

 Κ. Σοφία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Εξαιρετικός επαγγελματίας. Συνέπεια, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Update 9/12/21. Για άλλη μια φορά σας συγχαιρω για τον εξαιρετικο επαγγελματισμό και την καταρτισμενη εργασία σας." 

Επισκευή HP DV7-3175ev

 Μ. Θωμάς
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη εξυπηρέτηση και άριστη δουλειά! Ο κύριος Τριανταφυλλιδής βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί μου κατά τη διάρκεια του service του ps4, εξηγώντας και στέλνοντας μου φωτογραφίες για το κάθε βήμα. Ότι απορία είχα ήταν πρόθυμος να μου την λύσει και να με συμβουλέψει για το οτιδήποτε χρειάζομαι. Σίγουρα θα τον ξαναπροτιμήσω!!" 

Επισκευή SONY PLAYSTATION 4 SLIM

 Τ. Βασίλειος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Πήγα πρόσφατα στη Liontech ένα παροπλισμένο λάπτοπ που δεν μπορούσε καν να ανοίξει. Ο κος Τριανταφυλλίδης λειτούργησε με απόλυτο επαγγελματισμό και με ενημέρωσε αναλυτικά για κάθε στάδιο της διαδικασίας. Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες,είχα στη διάθεσή μου το λάπτοπ, το οποίο με την εγκατάσταση SSD δίσκου, πλέον είναι σαν καινούργιο. Μπράβο σας για το αίσθημα εμπιστοσύνης που εμπνέετε στον πελάτη." 

Επισκευή DELL INSPIRON 5570

 Σ. Γιάννης
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άριστη εξυπηρέτηση, ο κ.Τριανταφυλλίδης ήταν κατατοπιστικός και πρόθυμος σε κάθε μας επικοινωνία. Το λάπτοπ δυστυχώς δε σώθηκε, διότι ως επαγγελματίας μας ενημέρωσε ότι, πέρα από τις αρχικές παρεμβάσεις (πάστα κτλ), μόνο "μπάλωμα" τριμήνου θα μπορούσε να γίνει. Παρόλα αυτά μας ανέλυσε διεξοδικά κάθε επιλογή και λύση, ώστε να σωθεί ό,τι γινόταν. Τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα." 

Επισκευή DELL INSPIRON 5558

 Β. Κωνσταντίνα
Θεσσαλονίκη


"Άριστη εξυπηρέτηση. Ο κ. Τριανταφυλλίδης με κατατόπισε πλήρως και λεπτομερώς για το πρόβλημα του Laptop. Έγινε αλλαγή σκληρού και διεξοδικός καθαρισμός με αποτέλεσμα να λειτουργεί σαν καινούργιο. Πολύ σημαντική η ενημέρωση με φωτογραφίες καθ'όλη τη διάρκεια της επισκευής!" 

Επισκευή HP 15-bs110nv

 Ζ. Σοφία
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"είναι εξαιρετικοί μου έφτιαξαν το ps4 και δεν ακούγεται καθόλου πλεον ούτε ζεσταίνεται" 

Επισκευή SONY PLAYSTATION PRO

 Π. Κωνσταντίνα
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη


"Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, εξαιρετικά καλές τιμές." 

Επισκευή SONY VAIO SVF153A1YM, DELL INSPIRON 15 5567

 Α. Ελένη
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Τι Είπαν 
για Εμάς
Στους Χάρτες του Google Δείτε τα σχόλια από αξιολογήσεις καθώς και την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες των Χαρτών του Google.
Στο Facebook Διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας και δείτε την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες του Facebook.
Αξιολογήσεις 
Επισκεπτών

"Άψογη εξυπηρέτηση από τον Κο Τριανταφυλλίδη. Είναι επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Πήγα ένα laptop που είχε αρκετά προβλήματα, ήταν αργό με παλιά windows και πρόβλημα στον φορτιστή και το έκανε καινούργιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της επισκευής με ενημέρωνε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω viber και με φωτογραφίες."

 Κ. Ιωάννης

 
 
Για να μπορέσετε να γράψετε μια αξιολόγηση πρέπει να είστε μέλη της ιστοσελίδας μας.
Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης κάντε είσοδο εδώ: Login
Αν είστε νέο μέλος κάντε εγγραφή εδώ: Εγγραφή
Ο κάθε χρήστης μπορεί να γράψει μόνο μία κριτική και εσείς έχετε ήδη γράψει.
service laptop θεσσαλονικη 231.220.4515, 6945.338.700, [email protected] επισκευη λαπτοπ Θεσσαλονικη
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης

Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού