Liontech

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας Netbook

Αρχική / Διάφορα / Service Netbook / Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας Netbook
Επισκευή Βίσματος Τροφοδοσίας Netbook

 Το Netbook σας δεν ανάβει;

 Η μπαταρία σας δεν φορτίζει;

 Το βύσμα τροφοδοσίας φαίνεται σπασμένο;

Εάν το Netbook σας δεν ανάβει πιθανόν το πρόβλημα σχετίζεται με το τροφοδοτικό σας ή με το βύσμα τροφοδοσίας από την πλευρά του Netbook.

Εάν μόλις κουμπώνετε το βύσμα του τροφοδοτικού σας στο Netbook, το βύσμα φεύγει προς τα μέσα, τότε το πρόβλημα είναι στο βύσμα τροφοδοσίας και με μικρό κόστος μπορούμε να το επισκευάσουμε.

Εάν το βύσμα τροφοδοσίας έχει σπάσει ή έχει χαλάσει μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με καινούργιο. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του βύσματος σε Netbook οποιασδήποτε μάρκας με καινούργιο ανταλλακτικό και από 1 έτος εγγύηση. Ο προμηθευτής μας διαθέτει την μεγαλύτερη αποθήκη ανταλλακτικών Netbook στην Ελλάδα. Μπορείτε να μας στείλετε εδώ τα στοιχεία του Netbook σας έτσι ώστε να σας δώσουμε μία εκτίμηση κόστους και χρόνου παράδοσης.

Ελάτε στο εργαστήριο μας για δωρεάν διάγνωση. Μπορούμε να μετρήσουμε τον φορτιστή σας για να διαπιστώσουμε ότι λειτουργεί σωστά.

Εάν η μπαταρία σας χρειάζεται αντικατάσταση μπορούμε να το αναλάβουμε με καινούργιες μπαταρίες για όλες τις μάρκες των Netbook.

Μπορούμε να βρούμε οποιοδήποτε ανταλλακτικό για οποιαδήποτε μάρκα Netbook σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Περισσότερα...

Δείτε παρακάτω παραδείγματα Netbook όπου έγινε επισκευή ή αντικατάσταση βύσματος τροφοδοσίας - dc jack:


Επισκευή - Αντικατάσταση Βίσματος Τροφοδοσίας Netbook

Επισκευή - Αντικατάσταση Βίσματος Τροφοδοσίας Netbook

Επισκευή - Αντικατάσταση Βίσματος Τροφοδοσίας Netbook

Επισκευή - Αντικατάσταση Βίσματος Τροφοδοσίας Netbook

Επισκευή - Αντικατάσταση Βίσματος Τροφοδοσίας Netbook

Επισκευή - Αντικατάσταση Βίσματος Τροφοδοσίας Netbook

Το εργαστήριο μας με έδρα την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή ή εργασία σχετίζεται με το Netbook σας.

Η διάγνωση στο χώρο μας είναι δωρεάν !

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ραντεβού. Βρείτε εδώ οδηγίες για να έρθετε στο εργαστήριο μας καθώς και το ωράριο λειτουργίας. 


Δείτε επίσης :

 Ανταλλακτικά για οποιαδήποτε μάρκα Netbook

Οποιοδήποτε ανταλλακτικό ψάχνετε για οποιαδήποτε μάρκα Laptop μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το βρείτε. Απλά στείλτε μας εδώ τον κωδικό / product number του ανταλλακτικού ή τον κωδικό / model number του Netbook και εμείς σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας κοινοποιήσουμε κόστος και χρόνο παράδοσης.

Εάν δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε το product number ή το model number βγάλτε μία αναλυτική φωτογραφία και στείλτε την ως επισυναπτόμενο στο [email protected]

Περισσότερα...

Δείτε επίσης

 Ο σκληρός σας δίσκος HDD έχει χαλάσει;

 Δωρεάν διάγνωση

Σας παρέχουμε δωρεάν διάγνωση όπου βγάζουμε τον σκληρό δίσκο από το Netbook σας και με ειδικό διαγνωστικό σας ενημερώνουμε εάν είναι χαλασμένος.

Διαγνωστικό

Κάνουμε αντίγραφο ασφαλείας - backup όλα τα προσωπικά σας αρχεία και προχωράμε στην αντικατάσταση του με καινούργιο SSD και Format.


Δείτε επίσης

 Έσπασε η οθόνη του Netbook σας;

 Εμφανίζονται γραμμές ή άσπρο φόντο;


Αντικατάσταση Σπασμένης Οθόνης Netbook

Αντικατάσταση Σπασμένης Οθόνης Netbook

Αντικατάσταση οθόνης με καινούργια OEM εξαιρετικής ποιότητας από 90€ με 1 έτος εγγύηση.

Περισσότερα...


Δείτε επίσης

 Έσπασαν τα πλαστικά του Netbook σας;


Επισκευή Πλαστικών Netbook

Επισκευή Πλαστικών Netbook

Επισκευή πλαστικών με δική μας πατέντα σε χαμηλό κόστος. Στην τιμή περιλαμβάνεται και εσωτερικός καθαρισμός με εγκατάσταση θερμο-αγώγιμης πάστας.

Περισσότερα...


Δείτε επίσης

 Το Netbook σας ζεσταίνεται;

 Ακούγεται θόρυβος; Είναι αργό;


Εσωτερικός Καθαρισμός Netbook

Εσωτερικός Καθαρισμός Netbook

Εάν ανεβάζει θερμοκρασία ή ακούγεται θόρυβος από το εσωτερικό του τότε χρειάζεται εσωτερικό καθαρισμό με εγκατάσταση θερμο-αγώγιμης πάστας. Περισσότερα...

Εάν έχει χαλάσει το ανεμιστηράκι αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του με καινούργιο ανταλλακτικό και εγγύηση σωστής λειτουργίας. Περισσότερα...


Δείτε επίσης :

 Θέλετε να κάνετε το Netbook σας πιο γρήγορο;

 Αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD

Το Netbook  σας μπορεί να γίνει έως και 40% πιο γρήγορο, με την αντικατάσταση του σκληρού σας δίσκου HDD με δίσκo νέας γενιάς SSD σε συνδυασμό με το Format.

Οι δίσκοι SSD δεν έχουν μηχανικά μέρη και γράφουν απευθείας πάνω σε μνήμη, με αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακά γρήγορη η απόκριση του Netbook σε όλες τις λειτουργίες του (έως και 40% πιο γρήγορη απόκριση από την εργοστασιακή).

Περισσότερα...


Εάν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε ίσως σας ενδιαφέρουν: Αξιολογήσεις - Η καλύτερη απόδειξη !

Η καλύτερη απόδειξη και ο βασικός λόγος για να μας επιλέξετε είναι οι αξιολογήσεις των πελατών μας. 

Δείτε εδώ τις αξιολογήσεις στους χάρτες της Google.

Δείτε εδώ τις κριτικές στο Facebook.

Δείτε εδώ όλες τις αξιολογήσεις.

Ενδεικτικά κάποιες από τις αξιολογήσεις:


"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες σας. Για αρχή το πρόβλημα που είχα με το πληκτρολόγιο το λύσαμε όσο πιο σύντομα και οικονομικά ήταν δυνατό δεδομένου ότι το ανταλλακτικό αγοράστηκε από το εξωτερικό και το καθεστώς λόγω capital controls δεν ήταν και το πιο ευνοϊκό. Από κει και πέρα μου προτείνατε να προχωρήσουμε και σε καθαρισμό της συσκευής κάτι που σήμερα, μετά από 1 μήνα χρήσης του netbook, διαπιστώνω πως ήταν απαραίτητο καθώς υπήρξε μεγάλη βελτίωση στην απόδοση. Ακόμη μου δείξατε αναλυτικές φωτογραφίες της επισκευής και μου δώσατε αρκετές συμβουλές ως προς το λογισμικό οι οποίες ήταν πολύ χρήσιμες ! Βέβαια θα περιμένω να σας κρίνω σε βάθος χρόνου γιατί οι καλές συνεργασίες δεν κρίνονται από μια φορά αλλά μέσα από τη διάρκεια. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι μέχρι σήμερα, μπορώ να πω ότι θα σας ξαναπροτιμήσω για service και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημενος συνολικά από την επαγγελματική αντιμετώπιση που εισέπραξα σε όλα !!!"

 Κ. Λαομέδων
Θεσσαλονίκη


"Εδώ και πολύ καιρό έψαχνα κάποιον επαγγελματία του είδους που θα μπορούσε να μου δώσει λύσεις στα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετώπιζα με τον υπολογιστή μου. Νομίζω ότι τον βρήκα στο πρόσωπο του Χρήστου Τριανταφυλλίδη, ο οποίος με τις γνώσεις του, την συνέπειά του και την συμπεριφορά του με κέρδισε αμέσως. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

 Χ. Αθανάσιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Δείτε εδώ όλες τις αξιολογήσεις.
Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Τι Είπαν 
για Εμάς
Στους Χάρτες του Google Δείτε τα σχόλια από αξιολογήσεις καθώς και την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες των Χαρτών του Google.
Στο Facebook Διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας και δείτε την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες του Facebook.
Αξιολογήσεις 
Επισκεπτών

"Άψογη εξυπηρέτηση από τον Κο Τριανταφυλλίδη. Είναι επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Πήγα ένα laptop που είχε αρκετά προβλήματα, ήταν αργό με παλιά windows και πρόβλημα στον φορτιστή και το έκανε καινούργιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της επισκευής με ενημέρωνε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω viber και με φωτογραφίες."

 Κ. Ιωάννης

 
 
Για να μπορέσετε να γράψετε μια αξιολόγηση πρέπει να είστε μέλη της ιστοσελίδας μας.
Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης κάντε είσοδο εδώ: Login
Αν είστε νέο μέλος κάντε εγγραφή εδώ: Εγγραφή
Ο κάθε χρήστης μπορεί να γράψει μόνο μία κριτική και εσείς έχετε ήδη γράψει.
service laptop θεσσαλονικη 231.220.4515, 6945.338.700, [email protected] επισκευη λαπτοπ Θεσσαλονικη
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης

Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού