Liontech

Επισκευή Πλαστικών Netbook

Αρχική / Διάφορα / Service Netbook / Επισκευή Πλαστικών Netbook
Επισκευή Πλαστικών Netbook

 Έχουν σπάσει τα πλαστικά του Netbook σας ;

 Το καπάκι της οθόνης δεν κλείνει ;

 Έχετε σκεφτεί να το πάτε στην ανακύκλωση ή να το πετάξετε ;

Με πολύ μικρό κόστος που ξεκινάει από 40€ και δική μας πατέντα, μπορούμε να επισκευάσουμε τα πλαστικά ή να αντικαταστήσουμε τους σπασμένους μεντεσέδες του Netbook σας.

Συνήθως εκτός από τα πλαστικά σπάνε και οι μεντεσέδες που είναι τα μεταλλικά πλαίσια που κρατάνε την οθόνη και την συνδέουν με το κυρίως σασί (αυτό που είναι συνδεδεμένο το πληκτρολόγιο). Εάν η κόλληση των μεντεσέδων δεν είναι εφικτή αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση τους με καινούργιους από την μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη πηγή ανταλλακτικών.

Δεν είστε σίγουρος / σίγουρη εάν είναι σπασμένα τα πλαστικά ή οι μεντεσέδες ; Μπορούμε να κάνουμε δωρεάν διάγνωση και να το επιβεβαιώσουμε. Επιτόπου θα σας δώσουμε το ακριβές κόστος της επισκευής. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε αναλυτικές φωτογραφίες από το πρόβλημα εδώ.

Δείτε παρακάτω παραδείγματα Netbook με σπασμένα πλαστικά:


Επισκευή Πλαστικών Netbook

Επισκευή Πλαστικών Netbook

Επισκευή Πλαστικών Netbook

Επισκευή Πλαστικών Netbook

Επισκευή Πλαστικών Netbook

Επισκευή Πλαστικών Netbook

Επισκευή Πλαστικών Netbook

Επισκευή Πλαστικών Netbook

Επισκευή Πλαστικών Netbook

Επισκευή Πλαστικών Netbook

Το εργαστήριο μας με έδρα την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει την επισκευή πλαστικών και οποιαδήποτε επισκευή ή εργασία σχετίζεται με το Netbook σας.

Η διάγνωση στο χώρο μας είναι δωρεάν !

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε ραντεβού. Βρείτε εδώ οδηγίες για να έρθετε στο εργαστήριο μας καθώς και το ωράριο λειτουργίας. 


Δείτε επίσης :

 Αντικατάσταση των πλαστικών Netbook με καινούργια

Η επισκευή των πλαστικών είναι η πιο οικονομική λύση με κόστος από 40€. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα σπασμένα πλαστικά με καινούργια. Όλα τα ανταλλακτικά είναι γνήσια με εγγύηση σωστής λειτουργίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.  

Περισσότερα...


Δείτε επίσης :

 Ανταλλακτικά για οποιαδήποτε μάρκα Netbook

Οποιοδήποτε ανταλλακτικό ψάχνετε για οποιαδήποτε μάρκα Netbook μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το βρείτε. Απλά στείλτε μας εδώ τον κωδικό / product number του ανταλλακτικού ή τον κωδικό / model number του Netbook και εμείς σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας κοινοποιήσουμε κόστος και χρόνο παράδοσης.

Εάν δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε το product number ή το model number βγάλτε μία αναλυτική φωτογραφία και στείλτε την ως επισυναπτόμενο στο [email protected] ή στο Viber (6945338700).

Περισσότερα...

Δείτε επίσης :

 Έσπασε η οθόνη του Netbook σας ;

 Εμφανίζονται γραμμές ή άσπρο φόντο ;


Αντικατάσταση Σπασμένης Οθόνης Netbook

Αντικατάσταση Σπασμένης Οθόνης Netbook

Αντικατάσταση οθόνης με καινούργια OEM εξαιρετικής ποιότητας από 90€ με 2 χρόνια εγγύηση και γρήγορο χρόνο παράδοσης.

Περισσότερα...


Δείτε επίσης :

 Έπεσαν υγρά στο πληκτρολόγιο ;


Οξειδώσεις Laptop

Οξειδώσεις Laptop

Λύνουμε το πρόβλημα με καθαρισμό της μητρικής πλακέτας από οξυδώσεις με κόστος από 40€. Στην τιμή περιλαμβάνεται και εσωτερικός καθαρισμός με εγκατάσταση θερμο-αγώγιμης πάστας.

Περισσότερα...


Δείτε επίσης :

 Το Netbook σας ζεσταίνεται ;

 Ακούγεται θόρυβος ; Είναι αργό ;


Εσωτερικός Καθαρισμός Netbook

Εσωτερικός Καθαρισμός Netbook

Εάν ανεβάζει θερμοκρασία ή ακούγεται θόρυβος από το εσωτερικό του τότε χρειάζεται εσωτερικό καθαρισμό με εγκατάσταση θερμο-αγώγιμης πάστας. Περισσότερα...

Εάν έχει χαλάσει το ανεμιστηράκι αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του με καινούργιο ανταλλακτικό και εγγύηση σωστής λειτουργίας. Περισσότερα...


Δείτε επίσης :

 Θέλετε να κάνετε το Netbook σας πιο γρήγορο ;

 Αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD ;

Το laptop σας μπορεί να γίνει έως και 40% πιο γρήγορο, με την αντικατάσταση του σκληρού σας δίσκου HDD με δίσκo νέας γενιάς SSD σε συνδυασμό με το Format

Οι δίσκοι SSD δεν έχουν μηχανικά μέρη και γράφουν απευθείας πάνω σε μνήμη, με αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακά γρήγορη η απόκριση του laptop σε όλες τις λειτουργίες του (έως και 40% πιο γρήγορη απόκριση από την εργοστασιακή).

Περισσότερα...Εάν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε ίσως σας ενδιαφέρουν: Αξιολογήσεις - Η καλύτερη απόδειξη !

Η καλύτερη απόδειξη και ο βασικός λόγος για να μας επιλέξετε είναι οι αξιολογήσεις των πελατών μας. 

Δείτε εδώ τις αξιολογήσεις στους χάρτες της Google.

Δείτε εδώ τις κριτικές στο Facebook.

Δείτε εδώ όλες τις αξιολογήσεις.

Ενδεικτικά κάποιες από τις αξιολογήσεις:


"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες σας. Για αρχή το πρόβλημα που είχα με το πληκτρολόγιο το λύσαμε όσο πιο σύντομα και οικονομικά ήταν δυνατό δεδομένου ότι το ανταλλακτικό αγοράστηκε από το εξωτερικό και το καθεστώς λόγω capital controls δεν ήταν και το πιο ευνοϊκό. Από κει και πέρα μου προτείνατε να προχωρήσουμε και σε καθαρισμό της συσκευής κάτι που σήμερα, μετά από 1 μήνα χρήσης του netbook, διαπιστώνω πως ήταν απαραίτητο καθώς υπήρξε μεγάλη βελτίωση στην απόδοση. Ακόμη μου δείξατε αναλυτικές φωτογραφίες της επισκευής και μου δώσατε αρκετές συμβουλές ως προς το λογισμικό οι οποίες ήταν πολύ χρήσιμες ! Βέβαια θα περιμένω να σας κρίνω σε βάθος χρόνου γιατί οι καλές συνεργασίες δεν κρίνονται από μια φορά αλλά μέσα από τη διάρκεια. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι μέχρι σήμερα, μπορώ να πω ότι θα σας ξαναπροτιμήσω για service και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημενος συνολικά από την επαγγελματική αντιμετώπιση που εισέπραξα σε όλα !!!"

 Κ. Λαομέδων
Θεσσαλονίκη


"Εδώ και πολύ καιρό έψαχνα κάποιον επαγγελματία του είδους που θα μπορούσε να μου δώσει λύσεις στα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετώπιζα με τον υπολογιστή μου. Νομίζω ότι τον βρήκα στο πρόσωπο του Χρήστου Τριανταφυλλίδη, ο οποίος με τις γνώσεις του, την συνέπειά του και την συμπεριφορά του με κέρδισε αμέσως. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

 Χ. Αθανάσιος
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Δείτε εδώ όλες τις αξιολογήσεις.
Για Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Τι Είπαν 
για Εμάς
Στους Χάρτες του Google Δείτε τα σχόλια από αξιολογήσεις καθώς και την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες των Χαρτών του Google.
Στο Facebook Διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας και δείτε την βαθμολογία που πήραμε από τους χρήστες του Facebook.
Αξιολογήσεις 
Επισκεπτών

"Άψογη εξυπηρέτηση από τον Κο Τριανταφυλλίδη. Είναι επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Πήγα ένα laptop που είχε αρκετά προβλήματα, ήταν αργό με παλιά windows και πρόβλημα στον φορτιστή και το έκανε καινούργιο. Καθ' όλη τη διάρκεια της επισκευής με ενημέρωνε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω viber και με φωτογραφίες."

 Κ. Ιωάννης

 
 
Για να μπορέσετε να γράψετε μια αξιολόγηση πρέπει να είστε μέλη της ιστοσελίδας μας.
Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης κάντε είσοδο εδώ: Login
Αν είστε νέο μέλος κάντε εγγραφή εδώ: Εγγραφή
Ο κάθε χρήστης μπορεί να γράψει μόνο μία κριτική και εσείς έχετε ήδη γράψει.
service laptop θεσσαλονικη 231.220.4515, 6945.338.700, [email protected] επισκευη λαπτοπ Θεσσαλονικη
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης

Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού