Αντικατάσταση δίσκου HDD με SSD

Contact us 231.220.4515
(αστική χρέωση)
09:00 - 18:00 
| 23130.75.908
(αστική χρέωση)
18:00 - 21:30 
| 6945.338.700(Vod) | [email protected]
Like us on facebook

Μάθετε για μας Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε οποιαδήποτε συνάντηση. | ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 - 21:30, ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 18:00

ΟΑΣΘ Μπορείτε να έρθετε στο εργαστήριο μας και με τις γραμμές του ΟΑΣΘ.

Αναλυτικές οδηγίες 


Αντικατάσταση σκληρού δίσκου HDD με SSD

Ο υπολογιστής σας (ή το laptop σας) μπορεί να γίνει πιο γρήγορος, να αυξηθεί δηλαδή η ταχύτητα απόκρισής του έως και 40%. Αυτό γίνεται με τον εσωτερικό καθαρισμό σε συνδυασμό με την εγκατάσταση σκληρού δίσκου νέας γενιάς SSD.

Οι δίσκοι SSD δεν έχουν μηχανικά μέρη και γράφουν απευθείας πάνω σε μνήμη, με αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακά γρήγορη η απόκριση του υπολογιστή σε όλες τις λειτουργίες (η ταχύτητα απόκρισης θα αυξηθεί έως και 40%).

Το κόστος ενός δίσκου SSD ξεκινάει από τα 30€, το οποίο είναι αρκετά μικρό, εάν σκεφτεί κανείς ότι ουσιαστικά γίνεται αναβάθμιση.

Η εγκατάσταση δίσκου SSD περιλαμβάνει backup, format, εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, antivirus και προγραμμάτων (όλα τα προγράμματα θα πρέπει να συνοδεύονται από τις αντίστοιχες άδειες χρήσης).

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας να προγραμματίσουμε την επίσκεψη σας.  

Ελάτε στο εργαστήριό μας για δωρεάν διάγνωση. Δείτε εδώ αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.


Εσωτερικός Καθαρισμός Desktop PC με 20€ :

- Ο υπολογιστής σας λειτουργεί αργά ; Βγάζει έντονο θόρυβο ;

- Ανοίγωντας το καπάκι η εικόνα εσωτερικά είναι αποκρουστική από σκόνη και βρωμιά ; 

Ο εσωτερικός καθαρισμός και η εγκατάσταση θερμο αγώγιμης πάστας είναι η λύση στο πρόβλημα σας.

Περισσότερα...


Εσωτερικός Καθαρισμός Laptop με 20€ :

- To Laptop σας λειτουργεί αργά ; Βγάζει θόρυβο ;

- Το χέρι σας ζεσταίνεται πάνω στο πληκτρολόγιο ; 

Ο εσωτερικός καθαρισμός και η εγκατάσταση θερμο αγώγιμης πάστας είναι η λύση στο πρόβλημα σας.

Η υψηλή θερμοκρασία είναι η βασική αιτία για να χαλάσει ένα Laptop. Το πρόβλημα αυξάνεται όταν επηρεάζονται σημαντικά εξαρτήματα όπως η κάρτα γραφικών ή ο σκληρός δίσκος.  Αξίζει τον κόπο για τόσο μικρό κόστος να ρισκάρεται την αρχική σας επένδυση ή τα προσωπικά σας δεδομένα ;

Περισσότερα...


Σχόλια Πελατών:

"Άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Ο κος Τριανταφυλλίδης άψογος και ευγενικός. Πραγματικά, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας που σπάνια θα συναντήσεις! Προτείνω ανεπιφύλακτα LionTech σε όποιον έχει πρόβλημα με τον υπολογιστή του!"

| Τσολάκη Βίκυ

"Εξαιρετικός επαγγελματίας ο κος Τριανταφυλλίδης. Ευγενέστατος και κυρίως έδωσε άμεσα λύση στο προβλημά μου. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE PRO C850-14C

| Μουρατίδης Αχιλλέας

"Η επισκευή και παράλληλη αναβάμιση του Laptop VAIO έγινε σε συνθήκες πίεσης χρόνου αλλά χωρίς καμία έκπτωση στον επαγγελματισμό και στην ποιότητα δουλειάς που και τα δύο ήταν ΑΡΙΣΤΑ.. Δηλώνω απολύτως ικανοποιημένος."

Επισκευή SONY VAIO PCG-51113M

| Σπυρίδης Αργύρης

Δείτε όλα τα σχόλια πελατών εδώ.


Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες desktop pc, laptop και netbook: Toshiba, Sony Vaio, HP, Asus, Acer, Turbo-X, Dell, Lenovo, IBM, Samsung, κτλ.  


Ανταλλακτικά Laptop :

Οποιοδήποτε ανταλλακτικό ψάχνετε για οποιαδήποτε μάρκα Laptop / Netbook μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το βρείτε. Απλά στείλτε μας εδώ τον κωδικό / product number του ανταλλακτικού ή τον κωδικό / model number του Laptop / Netbook και εμείς σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας κοινοποιήσουμε κόστος και χρόνο παράδοσης. 

Εάν δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε το product number ή το model number βγάλτε μία αναλυτική φωτογραφία και στείλτε την ως επισυναπτόμενο στο [email protected]


Αναλυτικά όλες οι υπηρεσίες μας :

Desktop PC

Laptop


Lion Technology  Αρχική Up Πάνω  Πελάτες Πελάτες  Contact us
Επικοινωνία  Like us on facebook

Lion Technology, Σεβαστείας 28 & ΑλκύονοςΚαλαμαριά, Θεσσαλονίκη

active³ 4.7 · Powered by Liontech · Όροι χρήσης