Format Desktop PC, Format Laptop

Contact us 231.220.4515
(αστική χρέωση)
09:00 - 18:00 
| 23130.75.908
(αστική χρέωση)
18:00 - 21:30 
| 6945.338.700(Vod) | [email protected]
Like us on facebook

Μάθετε για μας Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε οποιαδήποτε συνάντηση. | ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 - 21:30, ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 18:00

ΟΑΣΘ Μπορείτε να έρθετε στο εργαστήριο μας και με τις γραμμές του ΟΑΣΘ.

Αναλυτικές οδηγίες 


Format Desktop PC, Format Laptop

Ο υπολογιστής σας είναι αργός ; Εμφανίζονται μηνύματα σφάλματος χωρίς λόγο ; Τα προγράμματα αργούν ή δεν λειτουργούν καθόλου ; Οι browsers (Chrome, Mozilla, κτλ) εμφανίζουν διαφημίσεις ή άγνωστες μηχανές αναζήτησης ;

Με κόστος 20€ αναλαμβάνουμε το Format του υπολογιστή σας. Η διαδικασία περιλαμβάνει την εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος Windows, antivirus και προγραμμάτων (όλα τα προγράμματα θα πρέπει να συνοδεύονται από τις αντίστοιχες άδειες χρήσης). Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η απόκριση του υπολογιστή θα έχει αυξηθεί σημαντικά.

Το backup των αρχείων σας κοστίζει 5€ και περιλαμβάνει τους φακέλους 'Επιφάνεια Εργασίας, Έγγραφα, Μουσική, Εικόνες, Βίντεο, Αγαπημένα, Λήψεις' και όποιον άλλο φάκελο ή αρχείο μας υποδείξετε.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας να προγραμματίσουμε την επίσκεψη σας.  

Ελάτε στο εργαστήριό μας για δωρεάν διάγνωση. Δείτε εδώ αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.

Δεν αναλαμβάνουμε λειτουργικά συστήματα Linux. 


Ο υπολογιστής σας (ή το laptop σας) μπορεί να γίνει πιο γρήγορος, να αυξηθεί δηλαδή η ταχύτητα απόκρισής του έως και 40%. Αυτό γίνεται με τον εσωτερικό καθαρισμό σε συνδυασμό με την εγκατάσταση σκληρού δίσκου νέας γενιάς SSD.

Οι δίσκοι SSD δεν έχουν μηχανικά μέρη και γράφουν απευθείας πάνω σε μνήμη, με αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακά γρήγορη η απόκριση του υπολογιστή σε όλες τις λειτουργίες (η ταχύτητα απόκρισης θα αυξηθεί έως και 40%).

Το κόστος ενός δίσκου SSD ξεκινάει από τα 30€, το οποίο είναι αρκετά μικρό, εάν σκεφτεί κανείς ότι ουσιαστικά γίνεται αναβάθμιση.

Η εγκατάσταση δίσκου SSD περιλαμβάνει format, εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, antivirus και προγραμμάτων (όλα τα προγράμματα θα πρέπει να συνοδεύονται από τις αντίστοιχες άδειες χρήσης).

Περισσότερα...


Εσωτερικός Καθαρισμός Desktop PC με 20€ :

- Ο υπολογιστής σας λειτουργεί αργά ; Βγάζει έντονο θόρυβο ;

- Ανοίγωντας το καπάκι η εικόνα εσωτερικά είναι αποκρουστική από σκόνη και βρωμιά ; 

Ο εσωτερικός καθαρισμός και η εγκατάσταση θερμο αγώγιμης πάστας είναι η λύση στο πρόβλημα σας.

Περισσότερα...


Εσωτερικός Καθαρισμός Laptop με 20€ :

- To Laptop σας λειτουργεί αργά ; Βγάζει θόρυβο ;

- Το χέρι σας ζεσταίνεται πάνω στο πληκτρολόγιο ; 

Ο εσωτερικός καθαρισμός και η εγκατάσταση θερμο αγώγιμης πάστας είναι η λύση στο πρόβλημα σας.

Η υψηλή θερμοκρασία είναι η βασική αιτία για να χαλάσει ένα Laptop. Το πρόβλημα αυξάνεται όταν επηρεάζονται σημαντικά εξαρτήματα όπως η κάρτα γραφικών ή ο σκληρός δίσκος.  Αξίζει τον κόπο για τόσο μικρό κόστος να ρισκάρεται την αρχική σας επένδυση ή τα προσωπικά σας δεδομένα ;

Περισσότερα...


Σχόλια Πελατών:

"Επαγγελματισμός που σπάνια συναντάς, εξαιρετική εξυπηρέτηση με συνεχής ενημέρωση και άψογο αποτέλεσμα. Το VAIO μου έγινε καινούργιο και η LionTech μόνιμος συνεργάτης της επιχείρησης μου !"

| Μάλτζαρης Ιωάννης, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Εξαιρετική δουλειά, με ήθος, ευγένεια και σπάνιο επαγγελματισμό !"

| Πιτσουλάκη Αθηνά, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Άψογη εξυπηρέτηση και αμεσότητα όποτε επισκέφτηκα το κατάστημα. Στα συν επίσης αναλυτική παρουσίαση της επισκευής με φωτογραφίες, φιλικές τιμές και πολλές γνώσεις στους υπολογιστές. Έχω πάει ήδη 3 laptop για καθαρισμό, format, επιδιόρθωση πλαστικών, τροφοδοτικού, ανεμιστηράκι κ αντικατάσταση ηχείων και δεν είχα κανένα θέμα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!"

| Λάμπρου Χάρης, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Θεσσαλονίκη

"Άμεση εξυπηρέτηση, ευγένεια και αναλυτική εξήγηση των προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο υπολογιστής καθώς και των τρόπων επίλυσης. Διάθεση να απαντηθούν όλες οι απορίες μας ! Διορθώθηκαν όλα τα προβλήματα που υπήρχαν, άριστος επαγγελματίας. Ευχαριστούμε πολύ"

Ελένη Τατανάρη, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Δείτε όλα τα σχόλια πελατών εδώ.


Αναλυτικά όλες οι υπηρεσίες μας :

Desktop PC

Laptop


Lion Technology  Αρχική Up Πάνω  Πελάτες Πελάτες  Contact us
Επικοινωνία  Like us on facebook

Lion Technology, Σεβαστείας 28 & ΑλκύονοςΚαλαμαριά, Θεσσαλονίκη

active³ 4.7 · Powered by Liontech · Όροι χρήσης