Φιλοσοφία και Όραμα

Contact us 231.220.4515
(αστική χρέωση)
09:00 - 18:00 
| 23130.75.908
(αστική χρέωση)
18:00 - 21:30 
| 6945.338.700(Vod) | [email protected] | Like us on facebook

Μάθετε για μας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε οποιαδήποτε συνάντηση. 

| ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

 ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 - 21:30, ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 18:00

 

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου το εργαστήριο μας θα παραμείνει κλειστό!

To προσωρινό ωράριο λειτουργίας του εργαστηρίου μας διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΕ-ΠΑ: 17:00 - 21:00

ΣΑ: 09:00 - 17:00

Οποιαδήποτε επίσκεψη στο χώρο του εργαστηρίου γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 
 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για προληπτικούς λόγους οποιαδήποτε επίσκεψη στο χώρο μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ χωρίς πρώτα να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.

Επίσης θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες προστασίας:

1. Μάσκα (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ).

2. Τήρηση προβλεπόμενης απόστασης.


ΟΑΣΘ Μπορείτε να έρθετε στο εργαστήριο μας και με τις γραμμές του ΟΑΣΘ. Οδηγίες


Φιλοσοφία

Σεβασμός, ειλικρίνεια, συνέπεια, αξιοπιστία στην επικοινωνία !

Η εταιρεία Lion Technology ξεκίνησε το 2010 να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες service υπολογιστών στη Θεσσαλονίκη. 

Μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της πληροφορικής γνωρίζουμε πολύ καλά το συγκεκριμένο αντικείμενο και τις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες του. Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε μαζί σας το όραμα μας για την πληροφορική και την τεχνολογία γενικότερα.

Στόχος μας είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Τριανταφυλλίδης


Όραμα μας η εξυπηρέτηση του πελάτη !

Δείτε όλα τα σχόλια πελατών εδώ.

"Πρόκειται για σπάνια περίπτωση επαγγελματία που συνδυάζει βαθιά γνώση του αντικειμένου, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ειλικρίνεια και χαμηλές τιμές. Του πήγα φορητό υπολογιστή για τον οποίο άλλοι τεχνικοί μου συνέστησαν να τον πετάξω λόγω εκτεταμένης ζημιάς στην μητρική και κρίθηκε μη συμφέρουσα η επισκευή. Ο κος Τριανταφυλλίδης τον επανέφερε στη ζωή και μου τον παρέδωσε σαν καινούριο. Σε κάθε φάση των παραγγελιών ανταλλακτικών και των επισκευών είχα on-line ενημέρωση και συζήτηση για το επόμενο βήμα λόγω και του ρίσκου μιας επισκευής σημαντικής δυσκολίας. Στο τέλος μου έδωσε πολύ χρήσιμες συμβουλές για την σωστή χρήση. Συνιστώ ανεπιφύλακτα όχι μόνον για τα παραπάνω αλλά διότι οι άνθρωποι που έχουν κάνει το μεράκι τους επάγγελμα είναι απόλυτα πετυχημένοι. Και ο κος Τριανταφυλλίδης είναι ένας από αυτούς. Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ!"

Επισκευή ACER ASPIRE 5552

Νάκος Χρήστος, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία από 'τεχνικούς Η/Υ', πήγα το παλιό μου λάπτοπ 10ετίας, στον κο Τριανταφυλλίδη. Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική, γρήγορη και κυρίως επαγγελματική. Ο υπολογιστής λειτουργεί πλέον άψογα, πολύ γρήγορα και με καινούριο ssd δίσκο. Πρώτη φορά μου δείχνουν με φωτογραφίες την εργασία που έχει γίνει και μου εξηγούν με λεπτομέρεια τα πάντα. Τέλος να προσθέσω ότι εκτός από άψογο επαγγελματία, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε και με έναν ΆΝΘΡΩΠΟ με σοβαρότητα και ήθος. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και να συνεχίσετε την αξιόλογη προσπάθεια σας."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C650D-11G

| Κώτση Δέσποινα, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Ο κος Τριανταφυλλίδης προσφέρει πράγματι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου οι οποίες δυστυχώς σπανίζουν σήμερα. Πρόκειται για μια προσωπική εταιρεία εστιασμένη στην επισκευή κάθε προβλήματος που αφορά PC και Laptop, με χαρακτηριστικά τον επαγγελματισμό, την ευγένεια, το ήθος και τον σεβασμό προς τον πελάτη, την τεχνογνωσία - εξειδίκευση, την άψογη εξυπηρέτηση και φυσικά το τέλειο και εγγυημένο αποτέλεσμα της επισκευής κάθε κοινού αλλά και σπάνιου προβλήματος του υπολογιστή σας και κυρίως σε λογικότατες τιμές. Με εντυπωσίασε η ταχύτητα εξυπηρέτησης, η ακρίβεια χρόνου στην παράδοση και η διαρκής (σχεδόν online) φωτογραφική ενημέρωση κατά τη διάρκεια της επισκευής. Το πρόβλημα στο 8 ετών Toshiba Laptop 13'' που του παρέδωσα ήταν οι σπασμένες βάσεις των μεντεσέδων της οθόνης, οι οποίοι πίεζαν και είχαν ανοίξει τα πλαστικά βάσης και οθόνης. Το laptop φαινόταν έτοιμο να διαλυθεί ! Η πρωτοποριακή αποκατάσταση με βίδες με τρόπο που αισθητικά δεν ενοχλούν καθώς καλύπτονται έντεχνα με σιλικόνη και επαναφέρουν την αρχική στιβαρότητα είναι εντυπωσιακή ! Πρόκειται για έναν τίμιο και άξιο επαγγελματία τον οποίο θα συστήνω ανεπιφύλακτα στο εξής !"

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE U500-1FN

| Κατιρτζόγλου Δημήτριος, Θεσσαλονίκη

"Ο κύριος Τριανταφυλλίδης, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Δυστυχώς για εμένα έχω πρόσφατη σύγκριση με άλλους <<επαγγελματίες>> , συναδέλφους του. Ανέλαβε αλλαγή SSD και format, σε Laptop του 2013, το οποίο άνοιγε σε 5-7 λεπτά και έκλεινε σε άλλα τόσα. Το multitasking ήταν βάσανο και γενικότερα είχε αρκετά προβλήματα στις ταχύτητες αν και i5. Το είχε έτοιμο σε 24 ώρες με έξτρα μπόνους την διάρκεια της μπαταρίας από 2-3 λεπτά και αδυναμία μεταφοράς του από μπρίζα σε άλλη (αλλαγή σημείου εργασίας), σε 25-30. Το λάπτοπ πετάει!!!! Εκεί όπου είχε πάει προηγουμένος 2 εβδομάδες δεν είχαν κάνει τίποτα." 

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE L850-1VC, PSKG8E-07U017GE

| Καρυπίδης Ευστάθιος, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Επισκέφθηκα την liontech για πρώτη φορά. Η εξυπηρέτηση ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Καθ'όλη την διάρκεια της επισκευής του laptop είχα ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών. Οι χρεώσεις είναι απόλυτα λογικές και σε συνδυασμό με την άψογη συμπεριφορά του κ Τριανταφυλλίδη δημιουργούν μοναδικό συνδυασμό Value for Money που προσωπικά δεν έχω ξανασυναντήσει. H liontech τελικά είναι ένας κρυμμένος θησαυρός στην Καλαμαριά για όλους τους χρήστες υπολογιστών."

Επισκευή TURBO-X TW9

| Δραγουμάνος Παναγιώτης, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την άψογη εξυπηρέτηση κατά την επίσκεψη μου στο κατάστημα σας και την συντήρηση - επισκευή του φορητού μου Η/Υ. Δεν είμαι σε θέση να τις κρίνω τις τεχνικές σας γνωσεις, όμως εντυπωσιάσθηκα από τον τροπο που μου εξηγήσατε για το πρόβλημα του Η/Υ μου και για το τι ακριβώς θα επισκευάσετε - συντηρήσετε. Η ενημέρωση μου συνεχίσθηκε κατά την παραλαβή, όπου με τις φωτογραφίες του υπολογιστή μου κατά την φάση της συντηρησης κατανόησα πλήρως τι είχε συμβεί. Θεωρώ ότι ο τρόπος που λειτουργείτε είναι αυτός που όλοι θα επιθυμούσαμε να βλέπουμε σε κάθε συναλλαγή μας με τεχνικούς διαφόρων ειδικοτήτων. Είναι ο τρόπος που λειτουργούν αντιστοιχα οι προηγμένες χώρες, με την διαφορά ότι η επιστημονική μας κατάρτιση βρίσκεται αρκετά υψηλότερα από το προσωπικό των χωρών αυτών. Θα σας συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε γνωστούς και φίλους. Σας ευχαριστώ και πάλι."

Επισκευή TOSHIBA SATELLITE C660-11H

Καλούδης Νικόλαος, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Άψογη και επαγγελματική δουλειά από την LionTech. Δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να βρεθεί λύση για την επισκευή ενός Sony Vaio laptop, αφού η εταιρεία σταμάτησε την λειτουργία αυτού του τμήματος. Μετά από αναζήτηση στον τόπο κατοικίας μου, την Κω και αφού δεν βρήκα λύσεις, ανακάλυψα την επιχείρησή σας. Και ήμουν τυχερός αφού με ελάχιστο κόστος, επισκευάστηκε το laptop, τοποθετήθηκε νέος σκληρός δίσκος, καθαρίστηκε εσωτερικά (πάντα με διαρκή ενημέρωση, συνεννόηση και επικοινωνία με τον κ. Τριανταφυλλίδη) και με βελτίωση του λειτουργικού του, μου επιστράφηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φυσικά τώρα λειτουργεί σαν καινούργιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Συνιστώ με ενθουσιασμό την LionTech για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει."

Επισκευή SONY VAIO SVE14AA11M

Σάλταρης ΚώσταςΚΩΣ

"Μια εξαιρετικά δυσεύρετη περίπτωση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ στον τομέα του. Πληρότητα σε όλα! Υψηλή εξειδίκευση, ταχύτητα εξυπηρέτησης, φιλική και άμεση επικοινωνία, λογικότατες τιμές. Να σημειωθεί ότι κάθε συνεργασία μας, συνοδεύτηκε από φωτογραφικές αποδείξεις της δουλειάς του. Έχοντας πια κατασταλάξει σε θέματα υπολογιστών στην εταιρεία Lion Tech του Χρήστου Τριανταφυλλίδη, με εξέπληξε και πάλι θετικά στην τελευταία επίσκεψη μου, προσκομίζοντας του ένα μη λειτουργικό laptop Lenovo G 500 i7 (σπάσιμο σε γωνιακά πλαστικά μέρη από πέσιμο) που μου είχε εμπιστευθεί φίλος μου, αλλά μετά την επισκευή, τον εσωτερικό καθαρισμό, την εγκατάσταση SSD σκληρού δίσκου και το format, το έκανε στην κυριολεξία να "πετάει", με αποτέλεσμα να το κρατήσω για τον εαυτό μου με το σχετικό τίμημα προς το φίλο, καθώς εκείνος απογοητευμένος και για να κάνει τη δουλειά του, είχε βιαστεί να αγοράσει άλλο. Τον προτείνω χωρίς κανένα δισταγμό!"

Επισκευή LENOVO G500 20236

| Πετρίδης Κυριάκος, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ. ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ, 'ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ' ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕ ΣΑΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ 'ΛΥΣΕΙΣ' ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ 'ΠΛΑΙΣΙΟ' ΚΑΙ ΤΗΝ 'HP'. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!"

Επισκευή laptop HP 15-ac125mv

| Κυρλής Βασίλης, Άγιος Παύλος - Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη

"Σας βρήκα τυχαία μέσω internet (ούσα "καμμένη" από διάφορους τυχάρπαστους στον χώρο). Εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου κι επιβεβαιώθηκα. Πολύ θετική η γνώμη μου, για την άμεση ανταπόκριση,για τις υπηρεσίες σας, την εξυπηρέτηση, την συνέπεια, την ευγένεια και την αναλυτική ενημέρωσή μου για την πορεία των εργασιών στο laptop μου (φωτογραφίες, τηλεφωνική επικοινωνία και e-mails). Κάναμε Format (μετά από καταστροφή δίσκου), επισκευή σπασμένης βάσης οθόνης κι εσωτερικό καθαρισμό με τοποθέτηση θερμοαγώγιμης πάστας, σε πολύ λογικές τιμές. Μετά από αυτά, ο υπολογιστής μου δουλεύει σαν καινούριος. Γνώρισα έναν άψογο επαγγελματία που με φιλότιμο και πάθος κάνει το καλύτερο για τους πελάτες του. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια και καλές δουλειές."

| Στούπα Αργυρώ, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, με συνεχή ενημέρωση πριν από κάθε βήμα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα προκύψουν 'απρόοπτα' έξοδα από 'αναγκαστικές' εργασίες. Οι τιμές είναι επίσης λογικές έως χαμηλές και ο χρόνος επιδιόρθωσης (η βλάβη που είχα ήταν σχετικά μικρή) τέτοιος που δεν έχω συναντήσει σε όσους τεχνικούς έχω επισκεφτεί στο παρελθόν. Αυτό όμως που με κέρδισε περισσότερο είναι ο επαγγελματισμός του κ. Τριανταφυλλίδη και η ευγένεια του που σε κάνει να νιώθεις άνετα και όχι θύμα ενός απατεώνα που ενδιαφέρεται μόνο για το πορτοφόλι σου. Συστήνεται ανεπιφύλακτα χωρίς δεύτερη σκέψη. 10/10!"

| Ματθαιόπουλος Αρτέμιος, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη

"ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ !! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ, ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΝΑΝ 'ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ' ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΕΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ, ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ!"

| Κανταρτζή - Κακαρίκου ΑθανασίαΓραφείο Γνωριμιών Αρμονία, Θεσσαλονίκη

"Άμεση ανταπόκριση - Άψογη συμπεριφορά - Εξαιρετικό αποτέλεσμα - Χαμηλές τιμές ! Δεν νομίζω κάποιος να αναζητεί περισσότερα όταν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Η/Υ του. Χρήστο να συνεχίσεις με τον ίδιο απαράμιλλο επαγγελματισμό που σε διακρίνει. Eυχαριστώ !"

| Τζίνας Παναγιώτης, ΚΑΒΑΛΑ

"Ευχαριστώ πολύ για την επίλυση του προβλήματος της οθόνης του Laptop μου. Πραγματικά με την εφαρμογή πατέντας σταθεροποιήθηκε η οθόνη, αποφεύχθηκε η αντικατάσταση των πλαστικών που θα κόστιζαν πάρα πολύ και πιθανότητα να μην επέλεγα να το επιδιορθώσω λόγω υψηλού κόστους. Ήτανε μία πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά σε συνδυασμό και με κάποιες άλλες εργασίες service που έγιναν στο Laptop, επιδιορθώθηκαν όλα τα προβλήματα εξαιρετικά και οικονομικά με συνεχή ενημέρωση και επαγγελματική εξυπηρέτηση."

Επισκευή Σπασμένων Πλαστικών Laptop

| Μητρόγλου Τάνια, Περαία, Θεσσαλονίκη

"Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, σε ότι σας χρειάστηκα έως σήμερα. Εκτιμώ ιδιαίτερα την πολύ συγκεκριμένη και απόλυτα σωστή «διάγνωση», την άμεση ενημέρωση, την τεχνογνωσία του, την «ευλαβική» τήρηση του χρονοδιαγράμματος της επισκευής. Η εξεύρεση λύσεων με διάθεση και γνώση που υπερβαίνουν τις μέσες προτάσεις της αγοράς, δίνει ασφάλεια σε αυτό που θα μου συστήσει, σε όποιο σχετικό με PC πρόβλημα παρουσιάστηκε. Συνεχίζω να τον συστήνω ανεπιφύλακτα !!!"

| Καντζόπουλος Απόστολος, Εμπορικός Διευθυντής, Παπαποστόλου - Ορθοπαιδικά Είδη, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Στη LionTech ο επαγγελματισμός συναντά τη συνέπεια και η τεχνογνωσία συναντά την ευγένεια ! Υπάρχουν ακόμα φιλότιμοι άνθρωποι και γεμάτοι πάθος για τη δουλειά τους ! Η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, η συνεχής ενημέρωση, η τυπικότατη και αναλυτική αναφορά των εργασιών σε κάθε στάδιο είναι κάτι το δεδομένο. Γεγονός απρόσμενα θετικό για τον πελάτη, που στις μέρες μας δε συναντά τέτοια εξυπηρέτηση. Η άψογη συνεργασία μας συνεχίζεται εδώ και ενάμιση χρόνο με την ακούραστη κι αμείωτη υποστήριξη σας. Η υπομονή σας και η διακριτικότητα σας ήταν και είναι αξιοσημείωτη. Ευχαριστώ για την άψογη εξυπηρέτηση !"

| Ελίνα Φράγγου, Εικαστικός, Pinelina.gr, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Εδώ και 16 χρόνια η 100% επιτυχείς επισκευές των υπολογιστών και των laptop μου σε συνδυασμό με την τιμιότητα, το ήθος, τη συνέπεια και την άρτια επιστημονική κατάρτιση με κάνουν να νιώθω πολύ τυχερός που γνώρισα τον Χρήστο. Σε ότι του έχει ανατεθεί από πλευρά μου, είτε αυτό αφορά τεχνική υποστήριξη είτε συμβουλές για θέματα τεχνολογίας πάντα οι λύσεις που μου έδωσε με έβγαλαν από το αδιέξοδο. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω ασφάλεια και σιγουριά. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου όποτε σε χρειάζομαι."

| Καρατζοβάλης Στεριανός, Θεσσαλονίκη

"Εδώ και 3 χρόνια η LionTech είναι στο πλευρό μου και συμπορευόμαστε. Η άψογη εξυπηρέτηση, η κατάρτιση και η τεχνογνωσία που διακατέχει το Χρήστο σε συνδυασμό με την τιμιότητα, το ήθος καθώς και το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο είναι μερικοί από τους παράγοντες που συνιστώ ανεπιφύλακτα να επικοινωνήσετε με την LionTech είτε για συμβουλές, είτε για θέματα τεχνολογίας και γενικά για οποιαδήποτε λύση Πληροφορικής. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω ευγνωμοσύνη. Σε ευχαριστώ..."

| Κάλτσος Χρήστος, Θεσσαλονίκη

"ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ LAPTOP ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ (ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ) ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ LAPTOP ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ."

| Παπαζώης Σίμος, Sales Manager Wurth, Θέρμη, Θεσσαλονίκη

"Η συνεργασία μου με την LionTech και τον κο Τριανταφυλλίδη τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, συνέπεια καιι άμεσες λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο Χρήστος κερδίζει την εμπιστοσύνη του πελάτη διότι προσφέρει την εργασία του με σοβαρότητα και σεβασμό. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !"

| Κατσικά Μαρία, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

"Λύθηκαν τα περισσότερα προβλήματα του ταλαιπωρημένου μου laptop αφού πρώτα μου εξήγησε γραπτά και προφορικά όλες τις πιθανές λύσεις ώστε να μπορέσω να αποφασίσω αν τελικά άξιζε να κάνω αυτήν την επισκευή ή να αγοράσω καινούργιο laptop. Αυτό το εκτίμησα παρά πολύ. Κατά την παράδοση υπήρχε αναλυτική επεξήγηση τύπου σεμιναρίου. Σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει υποστήριξη πελάτη τηλεφωνικά με συνέπεια και προθυμία για τα τυχόν μικροπροβλήματα που προκύπτουν και αυτό με γεμίζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στις ηλεκτρονικές μου εργασίες και το εκτιμώ αφάνταστα. Βρήκα το κοστολόγιο του πολύ λογικό και το επίπεδο παροχής υπηρεσιών πολύ υψηλό - αυτό ειναι πολύ ενθαρρυντικό για τις ημέρες που διανύουμε. Ο Χρήστος Τριανταφυλλίδης ειναι ένας συνεργάτης που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί, γιατί τον διακρίνει η άριστη επαγγελματική κατάρτιση, η συνέπεια και η αγάπη για αυτό που κάνει.  Είμαι ευγνώμων !"

| Ασλάνη ΜπέττυBetty Aslanis Training Team, Αγία Παρασκευή, Θεσσαλονίκη

Up Πάνω

"Ο κ. Χρήστος Τριανταφυλλίδης και η εταιρεία Lion Tech δημιουργούν στην αγορά της Θεσσαλονίκης νέα δεδομένα για το σέρβις των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Άψογη εξυπηρέτηση και συνέπεια που ξαφνιάζει ευχάριστα όποιον κάτοχο υπολογιστή ζητήσει τις υπηρεσίες του. Ξεφεύγει από την ελληνική νοοτροπία και αναπτύσσει σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη του. Ο επαγγελματισμός και η ευγένεια είναι ανάλογα με τις πολύ λογικές τιμές. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους."

| Σπηλιώτη Αφροδίτη & Μαυρόπουλος Δημήτρης, Ταγαράδες, Θεσσαλονίκη

"Άριστη εξυπηρέτηση και εξαιρετικά γρήγορη διεκπεραίωση της επιδιόρθωσης 3 καμμένων πυκνωτών σε οθόνη LG. Μετά από έρευνα αγοράς και ενώ ο μικρότερος χρόνος που μου έδιναν άλλοι επισκευαστές ήταν το λιγότερο 4 εργάσιμες ημέρες, ο κ. Τριανταφυλλίδης μου παρέδωσε την επισκευασμένη οθόνη σε μόλις 3 ώρες, ενώ ταυτόχρονα ήταν και ο οικονομικότερος. Μπράβο !"

| Παπαδάκης Χρήστος, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Είναι πραγματικά σπάνιο να συναντώ ανθρώπους σαν και εσάς με επαγγελματισμό και καλή διάθεση. Πολύ σπάνια και τα δύο τόσο για την χώρα μας όσο και για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι. Η αρχική πολύ θετική εντύπωση που είχαμε με τον σύζυγο μου για τις υπηρεσίες που μας παρείχατε απλά επιβεβαιώνεται με κάθε επικοινωνία που έχουμε μαζί σας και ενισχύεται όλο και περισσότερο. Πραγματικά ξεχωρίζει αυτό που κάνετε και αυτό μεταδίδεται."

| Ρέγκου Τριανταφυλλιά, Υπεύθυνη Support εταιρείας σταθερής τηλεφωνίας & Internet, Θεσσαλονίκη

"Οδηγήθηκα στις υπηρεσίες της LionTech αναζητώντας στο διαδίκτυο υποστήριξη για σύνδεση 2 εκτυπωτών στο laptop. Ένας λόγος που απευθύνθηκα εκεί ήταν τα θετικά σχόλια που διάβασα στο site από πελάτες, κάτι που επιβεβαιώθηκε απόλυτα συνομιλώντας και γνωρίζοντας προσωπικά τον κύριο Τριανταφυλλίδη. Ευγενέστατος, ικανός και πρόθυμος να εξηγήσει πολύ περισσότερα πράγματα στον πελάτη του από εκείνα για τα οποία ζητήθηκε η βοήθεια του. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη τόσο από την εργασία για την οποία τον κάλεσα, αλλά και γιατί παράλληλα με καθοδήγησε σε διάφορα ζητήματα όσον αφορά τον υπολογιστή, κι όλα αυτά σε πολύ οικονομική τιμή ! Πιστεύω ότι βρήκα έναν αξιόπιστο συνεργάτη για το μέλλον, τον οποίο ανεπιφύλακτα θα πρότεινα σε φίλους η γνωστούς."

| Ορφανίδου Στέλλα, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Αν και η επιλογή του κου Τριανταφυλλίδη δεν ήτανε τυχαία, αφού επικοινώνησα μαζί του μετά από σύσταση παλαιότερου πελάτη του, ο τρόπος που χειρίστηκε και ολοκλήρωσε την δουλειά που του ανέθεσα με άφησε έκπληκτο. Οξυδερκής με εξαιρετική γνώση του αντικειμένου του, απίστευτη αντίληψη και μεθοδικότητα στον τρόπο που λειτουργεί και με μια επιχειρηματική ηθική που δυστυχώς  λείπει από πολλούς … επαγγελματίες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !!!"

| Καντζόπουλος Απόστολος, Εμπορικός Διευθυντής, Παπαποστόλου - Ορθοπαιδικά Είδη, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ, ΤΥΠΙΚΟΣ, ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ. ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE ΤΟΥ MONITOR ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!"

| Μπαμπάργιος Φλωρέντιος, Υπεύθυνος Καταστήματος Τράπεζας Πειραιώς, Θεσσαλονίκη

"Ενός χρόνων Laptop και δυστυχώς έπεσε νερό. Το πήγα στην αντιπροσωπεία και μετά από 3 ολόκληρες εβδομάδες και 3 διαγνώσεις (την 1η μου είπαν ότι έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος, την 2η το πληκτρολόγιο και στο τέλος ότι έχει χαλάσει η μητρική) το πήρα πίσω ψάχνωντας απεγνωσμένα να το επισκευάσω. Το κόστος που μου είπαν από την αντιπροσωπεία ; 425€ !!! Κατά τύχη βρήκα στο internet τον Χρήστο. Καινούργιο μου το έκανε ! Πετάει !!! Ούτε μητρική άλλαξε ούτε σκληρό δίσκο. Μόνο το πληκτρολόγιο άλλαξε και έβαλε τα δικά του μαγικά για να λειτουργήσει και πάλι το Laptop όπως πριν. Και το κόστος πάρα πολύ λογικό ! Έπεσε νερό στο Laptop σας ; Μία είναι η λύση... LionTech !"

| Θεοδοσίου Αναστάσιος, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Up Πάνω

"Εμπιστεύτηκα την LionTech για την επισκευή της οθόνης μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Η οθόνη ήταν έτοιμη για παραλαβή σε 2 μέρες. Ο κ. Χρήστος μου εξήγησε τα αίτια που προκάλεσαν την βλάβη στην οθόνη και μου ανέφερε τρόπους πρόληψης έτσι ώστε να μην έχω παρόμοια προβλήματα στο μέλλον. Επίσης μου έστειλε αναλυτικές φωτογραφίες της επισκευής. Εξαιρετικός επαγγελματίας, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα !"  

| Παπανικολάου Παναγιώτης, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Ο κ. Τριανταφυλλίδης είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός με πολλές γνώσεις και πολύ εμπειρία στον τομέα του. Κυρίως όμως είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και 100% επαγγελματίας."

| Πεταλωτίδης Γιώργος, Πολύτροπον, Εμπορικός Διευθυντής, Θεσσαλονίκη

"Χρήστο... θέλω θερμά να σε ευχαριστήσω για την άψογη επαγγελματική σου εργασία, για την ακούραστη ενημέρωσή σου σε κάθε στάδιο της επισκευής καθώς και για την δύσκολη αναζήτηση ανταλλακτικών. Τα αποτελέσματα θεαματικά για τον υπολογιστή μου που μάλλον τον είχα για απόρριψη. Πέρα από τον επαγγελματισμό σου, την φιλική και αξιοπρεπή σου στάση απέναντι σε έναν άγνωστο πελάτη, θέλω να τονίσω την συνέπεια το ήθος σου και την φιλική τιμή στην εργασία σου. Επειδή γυρίζω στο εξωτερικό συχνά, συγκρίνω ότι οι υπηρεσίες σου είναι εφάμιλες αν όχι και καλύτερες των ευρωπαϊκών. Είναι τιμή για τον τόπο μας να έχουμε εξαίρετους τεχνικούς με γνώσεις και επιστημονική επάρκεια όπως εσύ. Σου εύχομαι τα καλύτερα !"  

| Μπελιάτης Κίμων, Βατοπέδι Χαλκιδικής

"Συνεργασία ετών, πάντα άψογη και χωρίς καθυστερήσεις. Συνεπής, έμπιστος, έντιμος, άριστος γνώστης του αντικειμένου, υπεύθυνος επαγγελματίας που πάντα βρίσκει τις καλύτερες για μένα λύσεις. Με πήρε στην κυριολεξία από το χέρι και έτρεχε μαζί μου στα καταστήματα προκειμένου να μην με ξεγελάσουν στην αγορά ενός laptop που χρειαζόμουν διαθέτοντας για μένα τον προσωπικό του χρόνο. Είμαι τυχερή που βρήκα τόσο σπάνιο συνεργάτη !"  

| Ζαγκαρέτου Ελένη, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"H LionTech είναι μια εταιρεία με γνώμονα την εξυπηρέτηση. Είναι πάρα πολλές οι φορές που έχω ζητήσει μια πληροφορία από το καταρτισμένο της προσωπικό και η απάντηση είναι άμεση, πλήρης και ειλικρινής. Όσον αφορά τo service και την προμήθεια υλικών αποτελεί παράδειγμα που πρέπει να το ακολουθήσουν μεγάλα brands του χώρου. Είμαι σίγουρος πως επειδή διανύουμε μια εποχή ξεκαθαρίσματος η LionTech όχι απλώς θα επιβιώσει αλλά θα διαπρέψει !"  

| Τζιρίνης Απόστολος, IT Manager, Ikos Resorts, Νέα Μουδανιά

"Χρησιμοποιώ υπολογιστή από το 1991. Ιδίως την τελευταία δεκαετία εγώ η γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου έχουμε από ένα φορητό υπολογιστή για τις εκπαιδευτικές και άλλες ανάγκες επικοινωνίας μας. Έχω χρειαστεί την βοήθεια και τις γνώσεις πολλών τεχνικών σε αυτό το μεγάλο διάστημα. Ο κ. Χρήστος Τριανταφυλλίδης είναι ένας άριστος επαγγελματίας τεχνικός με ηθική και λογική διαχείριση όλων τον ζητημάτων μίας τέτοιας σχέσης. Η επάρκεια και η συνέπειά του καθώς και η ακρίβεια των αναφορών του είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη μετά από τα πολλά επεισόδια 'επαγγελματισμού' που έχω υποστεί. Θα συνεχίσουμε μαζί !"  

| Στυλίδης Ιορδάνης, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Θεσσαλονίκη

"Δεν είμαι απ' αυτούς που ψάχνουν ευκαιρία να σχολιάσουν η να γράψουν την αρνητική η θετική τους άποψη ζώντας σένα κόσμο που θα τον χαρακτήριζα επιεικώς της "απόλυτης μετριότητας" σχετικά με την τεχνική υποστήριξη κι αυτούς που την προσφέρουν....!!! Σήμερα όμως ύστερα από service και την επιδιόρθωση κάποιων μικρών (σχετικός) προβλημάτων που είχε το laptop μου ένοιωσα την ανάγκη να το κάνω. Λοιπόν ο Χρήστος είναι ένας απ αυτούς τους λίγους στον κάθε επαγγελματικό τομέα που "ξέρει τι κάνει" ή αν θες μπορείς και να πεις ότι είναι "ο τύπος που αγαπάει τη δουλειά του" ! ΦΙΛΙΚΟΣ, ΕΥΘΥΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ,ΤΙΜΙΟΣ... ξέρουμε πολύ καλά ότι για να μας συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είμαστε αρκετά τυχεροί !!!"  

| Φίλης Κώστας, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Up Πάνω

"Χρήστο θέλω να σε ευχαριστήσω για την πολύ καλή εργασία που έγινε ως προς την αποκατάσταση της βλάβης του προσωπικού μου Η/Υ. Σε όλη τη διάρκεια της βλάβης λειτούργησες σαν να έπαθε βλάβη ένα δικό σου μηχάνημα, και παρόλες τις έντονες δυσκολίες που προέκυψαν δόθηκε η επιθυμητή λύση με την αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι οι τιμές τόσο της εργασίας όσο και τον ανταλλακτικών (οι οποίες είναι κατόπιν έρευνας αγοράς και όχι τυχαία) είναι απόλυτα λογικές. Πλέον γνωρίζω πολύ καλά που θα απευθυνθώ για μελλοντική δυσλειτουργία του προσωπικού μου Η/Υ."  

| Σιλεούνης Ιωάννης, Θεσσαλονίκη

"Άψογος συνεργάτης και άξιος επαγγελματίας. Έχει ιδιαίτερες και εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενο, με σωστό προγραμματισμό που πάντα είναι υπέρ του πελάτη. Το ήθος και η ειλικρίνειά του είναι κάτι σπάνιο στα σημερινά δεδομένα. Άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης, που πρόθυμα και με υπομονή δίνει λύση στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, ακόμα και εκτός εργασιακού ωραρίου. Σας τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα και αισθανόμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που συνεργαζόμαστε μαζί του."  

| Sunny Hill Studios, Ξενοδοχείο, Παραλία Σάνη, Χαλκιδική, Περισσότερα...

"O Χρήστος διακατέχεται από αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και άψογο επαγγελματισμό. Είναι εξαιρετικός γνώστης του αντικειμένου και παρέχει συνολικές υπηρεσίες όσον αφορά τον προσωπικό υπολογιστή αλλά και τα πακέτα που τον υποστηρίζουν. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι είναι πάντα διαθέσιμος, ευγενής - customer oriented - φροντίζει για όλα τον πελάτη του ώστε να είναι τελικά ευχαριστημένος. Να διατηρήσεις αυτά τα χαρακτηριστικά και ευχαριστούμε για όσα μέχρι σήμερα μας έχεις δώσει !!"

| Παπαδόπουλος Γιώργος, Executive Manager, Θεσσαλονίκη

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης του Laptop μου. Η λειτουργία του είναι σαφώς καλύτερη και γρηγορότερη από ότι ήταν πριν χαλάσει ! Εδώ στη Ζάκυνθο το είδαν τρεις τεχνικοί και όλοι μου υπέδειξαν την εύκολη λύση - να το πετάξω στα σκουπίδια διότι η μητρική δεν φτιάχνεται. Ευτυχώς για μένα μέσα από το Internet βρήκα την εταιρεία σας και μετά από άψογη και ποιοτική δουλειά καταφέρατε και αποκαταστήσατε πλήρως τη βλάβη. Ο επαγγελματισμός που μου δείξατε σε κάθε βήμα της βλάβης είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να πετύχω, ενώ μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι είχα ενημέρωσει με SMS σε κάθε βήμα της επισκευής. Τα παιδιά μου έχουν ξετρελαθεί με την ταχύτητα απόκρισης του Laptop."

| Κακολύρης Γεώργιος, ΖΑΚΥΝΘΟΣ

"Τον Χρήστο τον γνώρισα τυχαία το 2001 σαν εξωτερικό συνεργάτη στον τομέα της πληροφορικής της εταιρίας που εργαζόμουν. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα το πάθος που είχε για την δουλειά του. Στην συνέχεια όμως καθώς περνούσε ο χρόνος διαπίστωνα ότι το πάθος αυτό ήταν φλόγα η οποία έσβηνε με την ικανοποίηση του πελάτη. Εδώ και 12 χρόνια δεν έπαψε ούτε στιγμή να τον διακατέχει η τιμιότητα, το ήθος, η συνέπεια και η επιστημονική λύση σε ότι του έχει ανατεθεί από πλευρά μου. Αν αυτό δεν είναι επαγγελματισμός, τότε τι είναι;"

| Στεριανός Καρατζοβάλης, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

"Είχα αρχίσει να έχω προβλήματα με τον υπολογιστή μου. Συνήθως πήγαινα σε καταστήματα που είχαν υποστήριξη, αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος, γιατί το βλέπανε πολύ 'επαγγελματικά'. Με την Lion αυτό δεν συνέβει ποτέ. Ήρθαν στο σπίτι, πήραν τον υπολογιστή, μου ζήτησαν να τους πώ το πρόβλημα, συζητήσαμε λίγο για τεχνολογία και την επόμενη μέρα είχαν τη λύση. Οι γνώσεις τους φάνηκαν από την πρώτη στιγμή. Προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση και να κρατήσουν το κόστος χαμηλά. Μετά από 3 και περισσότερο χρόνια, η σχέση έχει εξελιχτεί σε φιλική. Αυτό είναι για μένα το κέρδος."

| Στυλίδης Δημήτριος, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

"Με την εταιρεία Lion έχουμε μία καλή συνεργασία εδώ και αρκετά χρόνια τόσο σε επίπεδο εταιρείας όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πέρα από την πολύ καλή γνώση των θεμάτων πληροφορικής σε θέματα hardware και software, το σημαντικότερο είναι η άμεση ανταπόκρισή τους σε οτιδήποτε προκύψει. Είναι άριστοι επαγγελματίες αλλά το κυριότερο είναι σωστοί άνθρωποι."

Σαχινίδης Άλκης, Ιδιοκτήτης Κτίτωρ Κατασκευαστική, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...


Lion Technology  Αρχική Up Πάνω  Πελάτες Πελάτες  Contact us
Επικοινωνία Like us on facebook

Lion Technology, Σεβαστείας 28 & ΑλκύονοςΚαλαμαριά, Θεσσαλονίκη

active³ 4.7 · Powered by Liontech · Όροι χρήσης