Τεχνικός Υπολογιστών

Contact us 231.220.4515
(αστική χρέωση)
09:00 - 18:00 
| 23130.75.908
(αστική χρέωση)
18:00 - 21:30 
| 6945.338.700(Vod) | [email protected] | Like us on facebook

Μάθετε για μας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε οποιαδήποτε συνάντηση. 

| ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 - 21:30, ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 18:00

 

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου το εργαστήριο μας θα παραμείνει κλειστό!

To προσωρινό ωράριο λειτουργίας του εργαστηρίου μας διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΕ-ΠΑ: 17:00 - 21:00

ΣΑ: 09:00 - 17:00

Οποιαδήποτε επίσκεψη στο χώρο του εργαστηρίου γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 
 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για προληπτικούς λόγους οποιαδήποτε επίσκεψη στο χώρο μας  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ  χωρίς πρώτα να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.

Επίσης θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες προστασίας:

1. Μάσκα (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ).

2. Τήρηση προβλεπόμενης απόστασης.


ΟΑΣΘ Μπορείτε να έρθετε στο εργαστήριο μας και με τις γραμμές του ΟΑΣΘ. Αναλυτικές οδηγίες


Τεχνικός Υπολογιστών Καλαμαριά, Τεχνικός Υπολογιστών Θεσσαλονίκη

Η εταιρείας μας με έδρα την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής - τεχνικός υπολογιστών στο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δρομολογήσουμε την επίσκεψη στον χώρο σας (ελάχιστο κόστος 25€).

ΛΟΓΩ COVID19 ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.


| Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών - Τεχνικός Υπολογιστών στο σπίτι :  

 • Εγκατάσταση νέου υπολογιστή.
   
 • Εγκατάσταση ADSL - VDSL Internet: Εγκατάσταση και παραμετροποίηση Modem Router, Παραμετροποίηση ασύρματου Internet και κλείδωμα, Σύνδεση συσκευών στο ασύρματο δίκτυο (smart phones, Εκτυπωτές, Tablet, κτλ).
 • Εγκατάσταση περιφερειακών υπολογιστών (Εκτυπωτής, Πολύ Μηχάνημα, Scanner, κτλ).

-

"Οδηγήθηκα στις υπηρεσίες της LionTech αναζητώντας στο διαδίκτυο υποστήριξη για σύνδεση 2 εκτυπωτών στο laptop. Ένας λόγος που απευθύνθηκα εκεί ήταν τα θετικά σχόλια που διάβασα στο site από πελάτες, κάτι που επιβεβαιώθηκε απόλυτα συνομιλώντας και γνωρίζοντας προσωπικά τον κύριο Τριανταφυλλίδη. Ευγενέστατος, ικανός και πρόθυμος να εξηγήσει πολύ περισσότερα πράγματα στον πελάτη του από εκείνα για τα οποία ζητήθηκε η βοήθεια του. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη τόσο από την εργασία για την οποία τον κάλεσα, αλλά και γιατί παράλληλα με καθοδήγησε σε διάφορα ζητήματα όσον αφορά τον υπολογιστή, κι όλα αυτά σε πολύ οικονομική τιμή ! Πιστεύω ότι βρήκα έναν αξιόπιστο συνεργάτη για το μέλλον, τον οποίο ανεπιφύλακτα θα πρότεινα σε φίλους η γνωστούς."

| Ορφανίδου Στέλλα, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη 

Περισσότερα...

-

 • Εκμάθηση λειτουργιών υπολογιστή.
 • Εκμάθηση λειτουργιών περιφερειακών συσκευών.
   
 • Εγκατάσταση προγραμμάτων.
   
 • Απομακρυσμένη εγκατάσταση προγραμμάτων.
   
 • ADSL Support.
   
 • Internet Support.
   
 • Laptop Support.
   
 • PC Support.
   
 • Router Support.
   
   
 • Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη και επίλυση προβλημάτων.
   
 • Επίλυση αποριών και προβλημάτων που σχετίζονται με Internet και email.

 • Επίλυση αποριών και προβλημάτων που σχετίζονται με περιφερειακά (εκτυπωτές, πολύ μηχανήματα, κτλ).
   
 • Εγκατάσταση WIFI Printer και σύνδεση συσκευών.

Μάθετε για μας Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε οποιαδήποτε συνάντηση.

Up Πάνω | Contact us 231.220.4515
(αστική χρέωση)
09:00 - 17:00 
|

23130.75.908
(αστική χρέωση)
17:00 - 21:30 

| 6945.338.700(Vod)

Σχόλια Πελατών :

Δείτε όλα τα σχόλια πελατών εδώ.

"Άμεση εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα υπηρεσιών, επαγγελματική υπευθυνότητα. Χρήστο, σ'ευχαριστώ πολύ. Στο πρόσωπο σου βρήκα τον επαγγελματία που σίγουρα θα θέλει ο κάθε ένας απο εμάς που αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τους υπολογιστές μας. Η ευσυνειδησία σου, οι άριστες γνώσεις σου, η ευγένεια και η θέληση σου για το καλύτερο, είναι λίγα μόνο από αυτά που σε προσδιορίζουν σαν επαγγελματία. Ευχαριστώ πολύ !!!!!"

| Ζαρούκα Αλίκη, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Η μέχρι τώρα συνεργασία μας με την LionTech είναι άψογη ! Άμεση ανταπόκριση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Πολύ καλές γνώσεις σε θέματα υπολογιστών και πάνω από όλα γρήγορη επισκευή - παράδοση. Συστήνουμε την LionTech ανεπιφύλακτα."

| Τζαγγάνα Αναστασία, Επόπτρια ΓΕΝΚΑ ΑΕ, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

"Λύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα σύνδεσης internet μέσα στην τριόροφη κατοικία μου τα οποία με ταλαιπωρούσαν με κακό internet και κακές συνδέσεις σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες με αποτέλεσμα να υποβαθμίζονται οι υπηρεσίες μου. Σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει υποστήριξη πελάτη τηλεφωνικά με συνέπεια και προθυμία για τα τυχόν μικροπροβλήματα που προκύπτουν και αυτό με γεμίζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στις ηλεκτρονικές μου εργασίες και το εκτιμώ αφάνταστα. Βρήκα το κοστολόγιο του πολύ λογικό και το επίπεδο παροχής υπηρεσιών πολύ υψηλό - αυτό ειναι πολύ ενθαρρυντικό για τις ημέρες που διανύουμε. Ο Χρήστος Τριανταφυλλίδης ειναι ένας συνεργάτης που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί, γιατί τον διακρίνει η άριστη επαγγελματική κατάρτιση, η συνέπεια και η αγάπη για αυτό που κάνει.  Είμαι ευγνώμων !"

| Ασλάνη ΜπέττυBetty Aslanis Training Team, Αγία Παρασκευή, Θεσσαλονίκη

"Είναι πραγματικά σπάνιο να συναντώ ανθρώπους σαν και εσάς με επαγγελματισμό και καλή διάθεση. Πολύ σπάνια και τα δύο τόσο για την χώρα μας όσο και για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι. Η αρχική πολύ θετική εντύπωση που είχαμε με τον σύζυγο μου για τις υπηρεσίες που μας παρείχατε απλά επιβεβαιώνεται με κάθε επικοινωνία που έχουμε μαζί σας και ενισχύεται όλο και περισσότερο. Πραγματικά ξεχωρίζει αυτό που κάνετε και αυτό μεταδίδεται."

| Ρέγκου Τριανταφυλλιά, Υπεύθυνη Support εταιρείας σταθερής τηλεφωνίας & Internet, Θεσσαλονίκη

"Οδηγήθηκα στις υπηρεσίες της LionTech αναζητώντας στο διαδίκτυο υποστήριξη για σύνδεση 2 εκτυπωτών στο laptop. Ένας λόγος που απευθύνθηκα εκεί ήταν τα θετικά σχόλια που διάβασα στο site από πελάτες, κάτι που επιβεβαιώθηκε απόλυτα συνομιλώντας και γνωρίζοντας προσωπικά τον κύριο Τριανταφυλλίδη. Ευγενέστατος, ικανός και πρόθυμος να εξηγήσει πολύ περισσότερα πράγματα στον πελάτη του από εκείνα για τα οποία ζητήθηκε η βοήθεια του. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη τόσο από την εργασία για την οποία τον κάλεσα, αλλά και γιατί παράλληλα με καθοδήγησε σε διάφορα ζητήματα όσον αφορά τον υπολογιστή, κι όλα αυτά σε πολύ οικονομική τιμή ! Πιστεύω ότι βρήκα έναν αξιόπιστο συνεργάτη για το μέλλον, τον οποίο ανεπιφύλακτα θα πρότεινα σε φίλους η γνωστούς."

| Ορφανίδου Στέλλα, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Up Πάνω

"Αν και η επιλογή του κου Τριανταφυλλίδη δεν ήτανε τυχαία, αφού επικοινώνησα μαζί του μετά από σύσταση παλαιότερου πελάτη του, ο τρόπος που χειρίστηκε και ολοκλήρωσε την δουλειά που του ανέθεσα με άφησε έκπληκτο. Οξυδερκής με εξαιρετική γνώση του αντικειμένου του, απίστευτη αντίληψη και μεθοδικότητα στον τρόπο που λειτουργεί και με μια επιχειρηματική ηθική που δυστυχώς  λείπει από πολλούς … επαγγελματίες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !!!"

| Καντζόπουλος Απόστολος, Εμπορικός Διευθυντής, Παπαποστόλου - Ορθοπαιδικά Είδη, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Ο κος Τριανταφυλλίδης στην μέχρι στιγμής συνεργασία μας αποτελεί για μένα τον ιδανικό  σύμβουλο και τεχνικό σε ότι αφορά τους Η/Υ και τα ψηφιακά συστήματα λειτουργίας γραφείου. Συνεπέστατος στη δουλειά του, εξυπηρετικός, συνδυάζει την αξιοπιστία που επιδιώκω με την ταχύτητα παράδοσης πάντα σε λελογισμένες τιμές. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει έτσι !"

| Χατζηιωαννίδης Πάρης, Δημόσιος Υπάλληλος, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση και ουσιαστική βοήθεια σχετικά με το πρόβλημα σύνδεσης του υπολογιστή μου στο internet. Όπως και την πρώτη φορά που σε χρειάστηκα η ανταπόκρισή σου ήταν γρήγορη και αποτελεσματική."  

| Ξηρόπουλος Ιωάννης, Εκπαιδευτικός, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις άψογες υπηρεσίες και την συνέπεια σας. Η εγκατάσταση του VDSL router έγινε με απόλυτη επιτυχία ! Η επιμονή σας στην επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν ήταν απρόσμενα ευχάριστη. Περιττό να πω ότι είμαστε ενθουσιασμένοι αφού όλες οι συσκευές που έχουμε στο σπίτι είναι συνδεδεμένες και απόλυτα συγχρονισμένες (iPad, Smartphone, Samsung Smart TV). Ευχαριστούμε θερμά !"  

| Καταροπούλου Μαργαρίτα, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

"Ευχαριστούμε θερμά για την τηλεφωνική υποστήριξη σχετικά με το πρόβλημα που είχαμε στο router. Η βοήθεια που μας παρείχατε ήταν άμεση απαλλάσσοντας μας από περιττά έξοδα και άσκοπη ταλαιπωρία !!"  

| Γακίδου Δήμητρα, Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονίκη

"Ο κ. Τριανταφυλλίδης είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός με πολλές γνώσεις και πολύ εμπειρία στον τομέα του. Κυρίως όμως είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και 100% επαγγελματίας."

| Πεταλωτίδης Γιώργος, Πολύτροπον, Εμπορικός Διευθυντής, Θεσσαλονίκη

"Χρησιμοποιώ υπολογιστή από το 1991. Ιδίως την τελευταία δεκαετία εγώ η γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου έχουμε από ένα φορητό υπολογιστή για τις εκπαιδευτικές και άλλες ανάγκες επικοινωνίας μας. Έχω χρειαστεί την βοήθεια και τις γνώσεις πολλών τεχνικών σε αυτό το μεγάλο διάστημα. Ο κ. Χρήστος Τριανταφυλλίδης είναι ένας άριστος επαγγελματίας τεχνικός με ηθική και λογική διαχείριση όλων τον ζητημάτων μίας τέτοιας σχέσης. Η επάρκεια και η συνέπειά του καθώς και η ακρίβεια των αναφορών του είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη μετά από τα πολλά επεισόδια 'επαγγελματισμού' που έχω υποστεί. Θα συνεχίσουμε μαζί !"  

Στυλίδης Ιορδάνης, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Θεσσαλονίκη

"Δεν είμαι απ' αυτούς που ψάχνουν ευκαιρία να σχολιάσουν η να γράψουν την αρνητική η θετική τους άποψη ζώντας σένα κόσμο που θα τον χαρακτήριζα επιεικώς της "απόλυτης μετριότητας" σχετικά με την τεχνική υποστήριξη κι αυτούς που την προσφέρουν....!!! Σήμερα όμως ύστερα από service και την επιδιόρθωση κάποιων μικρών (σχετικός) προβλημάτων που είχε το laptop μου ένοιωσα την ανάγκη να το κάνω. Λοιπόν ο Χρήστος είναι ένας απ αυτούς τους λίγους στον κάθε επαγγελματικό τομέα που "ξέρει τι κάνει" ή αν θες μπορείς και να πεις ότι είναι "ο τύπος που αγαπάει τη δουλειά του" ! ΦΙΛΙΚΟΣ, ΕΥΘΥΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ,ΤΙΜΙΟΣ... ξέρουμε πολύ καλά ότι για να μας συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είμαστε αρκετά τυχεροί !!!" 

Φίλης Κώστας, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Up Πάνω

"O Χρήστος διακατέχεται από αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και άψογο επαγγελματισμό. Είναι εξαιρετικός γνώστης του αντικειμένου και παρέχει συνολικές υπηρεσίες όσον αφορά τον προσωπικό υπολογιστή αλλά και τα πακέτα που τον υποστηρίζουν. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι είναι πάντα διαθέσιμος, ευγενής - customer oriented - φροντίζει για όλα τον πελάτη του ώστε να είναι τελικά ευχαριστημένος. Να διατηρήσεις αυτά τα χαρακτηριστικά και ευχαριστούμε για όσα μέχρι σήμερα μας έχεις δώσει !!"

Παπαδόπουλος Γιώργος, Executive Manager, Θεσσαλονίκη

"Η Lion Technology είναι πάντα δίπλα σου όπως και όποτε την χρειαστείς στον κόσμο του υπολογιστή σου ! Σε ξελασπώνει από την απόγνωση κάποιου λάθους και πάνω από όλα έχεις τη σιγουριά ότι θα σου παρέχει την καλύτερη λύση με απόλυτη ασφάλεια..."

| Μανασή Γεωργία, Θεσσαλονίκη

"Κάποια στιγμή χρειάστηκα την βοήθεια ενός τεχνικού για το προσωπικό μου pc που χρησιμοποιούσα αρκετά και για την εργασία μου. Απευθύνθηκα στην Lion όπου η βοήθεια ήταν άμεση. Οι επιδόσεις του υπολογιστή μου επανήλθαν εντυπωσιακά, οι χρόνοι παράδοσης ήταν γρήγοροι, αλλά και η αξιοπιστία στην τεχνική υποστήριξη επαγγελματική. Με την Lion έχω πάντα έναν τεχνικό που μπορεί ανά πάσα στιγμή να μου δώσει αξιόπιστες λύσεις σε λογικές τιμές."

Ελένη Π. Οσμιδοπούλου, Διακοσμήτρια, Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...


 | Επισκευές :

Περισσότερα...


| Αναβαθμίσεις   : 

Περισσότερα...


Up Πάνω


Προσοχή : Όλα τα παραπάνω ονόματα ή λογότυπα εταιριών ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες και αναφέρονται μόνο για περιγραφικούς σκοπούς.


Site Search

αναβαθμιση, αναβαθμιση υπολογιστη, εγκατασταση εκτυπωτη, εγκατασταση ιντερνετ, εγκατασταση προγραμματων, εκπαιδευση υπολογιστων, συνθεση υπολογιστη, τεχνικη υποστηριξη υπολογιστων, τεχνικοσ υπολογιστων, τεχνικος υπολογιστων, τεχνικος υπολογιστων θεσσαλονικη, υποστηριξη υπολογιστων, adsl support, internet support, laptop help, laptop support, pc help, pc support, router support, μηχανικος υπολογιστων


Lion Technology  Αρχική Up Πάνω Πελάτες Πελάτες  Contact us
Επικοινωνία  Like us on facebook

Lion Technology, Σεβαστείας 28 & ΑλκύονοςΚαλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Service Playstation
Επισκευή PlayStation (PS3, PS4) με εσωτερικό καθαρισμό και εγκατάσταση θερμο-αγώγιμης. Η ομαλή λειτουργία της παιχνιδομηχανής σας είναι πολύτιμη !
Αγορά Η/Υ, Laptop, Netbook
Αγορά Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Αγορά Αναλωσίμων, Αγορά Περιφερειακών Η/Υ, Δωρεάν Έρευνα Αγοράς στην αγορά Η/Υ, Δωρεάν Έρευνα Αγοράς στην αγορά Notebook - Laptop, Δωρεάν Έρευνα Αγοράς στην αγορά Netbook




active³ 4.7 · Powered by Liontech · Όροι χρήσης